Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κάρτες γραφικών: Νέα, Ερωτήσεις και Αγορές

More
07 Dec 2005 12:51 #6417 by mitsos
Εγω πηρα το καλοκαιρι καινουριο συστημα και ειχε μεσα την NVIDIA GEforce 6200 Turbo Cache(TM)...Επειδη δεν ξερω και πολλα για καρτες γραφικων,μπορειτε να μου πειτε αν ειναι καλη ή αν χρειαζεται να παρω αλλη????????Και αν ναι ,ποια???????

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Dec 2005 14:25 #6418 by Alexis Vletsas
AMD 64 3400+
ASUS K8V Deluxe
1GB RAM (2x512MB)@400MHz
WD80JB
ATi Radeon X800SE
SoundBlaster Live! 24bit

To F.E.A.R. στα 1024 με τα περισσότερα στο τέρμα (έχω μειώσει κάτι ρυθμίσεις στα Physics) καιχωρίς Format για 15 μήνες τρέχει πάνω από τα 40fps σταθερά, εκτός από τα savepoints, όπου σκαλώνει ίσα ίσα για το Autosave.

Church Wars Episide III: Revenge of the Bishops

Incoming!!!

A Loosewire Digital Magic SFX production

More
07 Dec 2005 18:01 #6428 by Ανδρέας Γρυπάρης

shikabalas wrote: Εγω πηρα το καλοκαιρι καινουριο συστημα και ειχε μεσα την NVIDIA GEforce 6200 Turbo Cache(TM)...Επειδη δεν ξερω και πολλα για καρτες γραφικων,μπορειτε να μου πειτε αν ειναι καλη ή αν χρειαζεται να παρω αλλη????????Και αν ναι ,ποια???????

Εξαρτάται και πόσα λεφτά δίνεις..

---
-> Τεχνολογία NVIDIA Turbo Cache :
Είναι μια νέα τεχνολογία όπου η κάρτα γραφικών φορτώνει και από την μνήμη(RAM) τα textures σε περίπτωση που η μνήμη στην κάρτα γραφικών δεν αρκεί. Και επίσης στην μνήμη RAM φορτώνονται όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να γίνει η επεξεργασία γραφικών ποιο γρήγορα. Αυτή η τεχνολογία χρησιμοποιείται στην 6200
Είναι η απάντηση μπροστά στην X300 της ATI.
Αλλά η ΑΤΙ δεν έμεινε πίσω .. έβγαλε την νέα X550 όπου αποτελεί μια οικονομική πρόταση για κάποιον που προσωρινά δεν έχει πολλά λεφτά για ακριβή κάρτα, η διαφορά μεταξύ 6200 και Χ550 είναι μικρή(10-20E)..

---
Ξέχασα να αναλύσω τις μνήμες..

SDRAM - 100-133MHz (Βρίσκεται σε παλιές κάρτες γραφικών π.χ. 3Dfx , S3, ΑΤΙ RAGE , ATI Radeon 7XXX , NVIDIA Geforce 256 και Geforce 2&3)

DDR - 200MHz-1GHz (Σήμερα την συναντάμε σε κάρτες προηγούμενης γενιάς π.χ. ATI Radeon 9XXX και NVIDIA Geforce 4 , Geforce FX , Matrox Parxela(Παλιές εκδόσεις) η σε σημερινές Geforce 6200 και ATI Radeon X300 X550 X600)

DDR2 (Μια μνήμη που είχε αρκετά προβλήματα λειτουργίας και σύντομα καταργήθηκε.. στην συναντάμε σε Geforce FX 5800 και 5700)

DDR3 (Η τελευταία έκδοση για μνήμη κάρτας γραφικών , προσφέρει υψηλά data transfer rates και την συναντάμε σε Geforce 6600 6800 και 7800 η σε ATI Radeon X700 η μεγαλύτερη )

More
07 Dec 2005 18:07 #6431 by Ανδρέας Γρυπάρης

SiR_RiPPER wrote: AMD 64 3400+
ASUS K8V Deluxe
1GB RAM (2x512MB)@400MHz
WD80JB
ATi Radeon X800SE
SoundBlaster Live! 24bit

To F.E.A.R. στα 1024 με τα περισσότερα στο τέρμα (έχω μειώσει κάτι ρυθμίσεις στα Physics) καιχωρίς Format για 15 μήνες τρέχει πάνω από τα 40fps σταθερά, εκτός από τα savepoints, όπου σκαλώνει ίσα ίσα για το Autosave.

Πολύ καλός.. το Antivirus το έχεις ενεργοποιημένο ή όχι ?(Μπορεί να δείξει περισσότερα fps)

More
07 Dec 2005 23:38 #6441 by Δημήτρης Σκιάννης
H 6200 δεν είναι για πολλά-πολλά.Και η τεχνολογία Turbocache σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά πλήρως την n-board μνήμη μιας κάρτας.Αν δεν ήταν η Turbocache θα μπορούσες τουλάχιστον να την ξεκλειδώσεις και να την κάνεις 6600,αλλά δυστυχώς...

More
08 Dec 2005 02:27 #6444 by Alexis Vletsas

Pokemon wrote: Πολύ καλός.. το Antivirus το έχεις ενεργοποιημένο ή όχι ?(Μπορεί να δείξει περισσότερα fps)

Απενεργοποιημένο, αλλά το PC μου για να δουλέψει πάλι σωστά, δεν θέλει τεχνικό... Θέλει εξορκιστή...

Church Wars Episide III: Revenge of the Bishops

Incoming!!!

A Loosewire Digital Magic SFX production

More
08 Dec 2005 13:56 #6456 by mitsos
Δηλαδη ποια καρτα μου προτεινετε?(Ας εχετε υποψιν οτι δεν παιζω παιχνιδια με πολλες απαιτησεις)Π.χ. αυτη που εχω τωρα παιζει λιγο προβληματικα το Pro Evo 5... :cry: :cry: :cry:

More
08 Dec 2005 23:44 #6483 by Δημήτρης Σκιάννης
Μια 6600 απλή θα ήταν ιδανική για την περίπτωσή σου.Μόνο περίμενε τα Χριστούγεννα που θα πέσουν και οι τιμές ενώ θα κυκλοφορήσουν και νέες κάρτες!

More
09 Dec 2005 17:47 #6511 by Ανδρέας Γρυπάρης

shikabalas wrote: Δηλαδη ποια καρτα μου προτεινετε?(Ας εχετε υποψιν οτι δεν παιζω παιχνιδια με πολλες απαιτησεις)Π.χ. αυτη που εχω τωρα παιζει λιγο προβληματικα το Pro Evo 5... :cry: :cry: :cry:

H 6600 έχει 8 ενεργά pipelines ενώ η 6200 μόνο 4!
Εγώ θα έλεγα να πάρεις την Χ700/PRO/XT τώρα η απλή έχει 107Ε στο e-shop και η pro 163E.

More
20 Jan 2006 15:02 #7626 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Εγώ έχω την 6600GT αλλά δεν κολλάει πουθενά, ούτε με το antivirus ανοιχτό. Έπαιξα DOOM 3 και με σχεδόν τα πάντα στο φουείχε 30 fps. Νομίζω πως έχω στην υπογραφή μου τον Η/Υ. Είναι καμία ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ αλλαγή που πρέπει να κάνω μέσα στο καλοκαίρι ας πούμε?