Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κάρτες γραφικών: Νέα, Ερωτήσεις και Αγορές

More
10 Jan 2007 14:58 #25273 by Petros
Για χαρά εγώ έχω μια ATI Redeon 9550 και σκοπεύω να κάνω μια μεγάλη αλλαγή στον Υ/Π ποια κάρτα μου προτείνετε; εγώ συνήθως παίζω WOW , Fear , Oblivion , halflife2 και θέλω μια κάρτα που να παίζει καλά στα καινούργια παιχνίδια που περιμένουμε

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Jan 2007 14:59 #25274 by Παναγιώτης
Ρε παιδια πειτε μου μια καλη καρτα γραφικων .....

All the good things must come to an end.....

In that life its kill or be killed.

More
11 Jan 2007 02:26 #25294 by Ανδρέας Γρυπάρης

zackff\ wrote: Ρε παιδια πειτε μου μια καλη καρτα γραφικων .....

Πρέπει να μας πεις:
1.Πόσα χρήματα δίνεις.
2.Τι οθόνη έχεις
3.Τι δίαυλο ψάχνεις (AGP η PCI-E)

Αν θες λες και τo υπόλοιπο σύστημα..

More
11 Jan 2007 21:34 #25334 by Παναγιώτης
απλα θελω να ξερω για να παρω μια στο μελλον οταν βγουν καλα παιχνιδια.Εχω 17 ιντσων οθονη και καλυτερα AGP

All the good things must come to an end.....

In that life its kill or be killed.

More
14 Jan 2007 17:44 #25504 by Panagiotis Koutelidakis
Εγώ θα πω πως τα πράγματα καίγονται, ενώ και η επιστροφή σε παλιότερα συστήματα με την απλή αναβάθμισή τους πλέον είναι επίσημα γεγονό:
  1. DDR SD-RAM
  2. Serial ATA
  3. PCI Express
  4. CDE monitors...

Αναρωτιέμαι πόσο θα μακρύνει η λίστα με εκμετάλλευση παλαιότερων τεχνολογιών που είχαν ξεγραφτεί για να βρουν ξανά απήχηση μετά από κάποια χρόνια, και το ανάλογο lifting, φυσικά...

More
17 Feb 2007 14:25 #27247 by Ανδρέας Γρυπάρης

zackff\ wrote: απλα θελω να ξερω για να παρω μια στο μελλον οταν βγουν καλα παιχνιδια.Εχω 17 ιντσων οθονη και καλυτερα AGP

Σε λίγο καιρό με τα vista + DX10 δεν θα μπορείς να βάλεις AGP κάρτα γραφικών γιατί δεν είναι μέσα στο compatibility list. Θα σου πρότεινα να αλλάξεις motherboard + μια Nvidia 8600GT η ΑΤΙ Χ1950ΧΤ

More
04 May 2007 13:57 #30948 by Χριστόφορος
Hmmm...Geforce 8800 Ultra......χωρίς άλλα σχόλια(τιμή 829$!!!!!....)

PSN: personGR

More
30 Oct 2007 17:46 #38397 by Μιχάλης Πλατάρης
Λοιπον παιδια εφτασε η ωρα μετα απο πολλα χρονια να παρω καρτα γραφικων. Δυστυχως τα οικονομικα στερεψαν (αχ αυτα τα ρουχα-παπουτσια-κινητο) και δυστυχως δεν μπορω να ξοδεψω ενα μηνιατικο σε μια καρτα που να δειχνει μεχρι και το χρωμα των μαλλιων της ψειρας που εχει πανω του ο ronaldihnho στο Pro.Αρα δεν μπορω να παρω την Σουπερ καρτα αλλα σιγουρα υπαρχουν οικονομικες καρτες στην αγορα. Εδω ειναι που χρειαζομαι την βοηθεια σας. Εχω επιλεξει αναμεσα σε αρκετες ποιες μπορω να αγορασω και θελω να μου πειτε ποια ειναι η καλυτερη. Οπως θα δειτε εχουν ολες 512MB γιατι πιστευω πως τοσο χρειαζεται για πχ.το Need for Speed Pro street, ειναι ολες PCI Express και οι τιμες ειναι απο 70-100 ευρvπουλα.

Λοιπον οι καρτες ειναι οι εξης (εχω και πολλες ο μουργος :lol:

More
30 Oct 2007 21:03 #38399 by Χρήστος Αρχοντάκης
εδω φιλε μου θα σε βοηθησει περισσοτερο ο i-VTec.
Ειναι guru

More
31 Oct 2007 00:09 #38407 by Esperos
Λοιπόν άκου πως έχουν τα πράματα, ως Multirama Extreme ότι σου πω το βλέπεις προσεχτικά γιατί είναι ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι όπως θα στα πω!

Καταρχάς αυτές οι 512 που αναφέρεις είναι όλες DDR2, μια DDR3 στα 256 είναι ταχύτερη!
Οι ΑΤΙ είναι κυρίως για εφαρμογές video editing και όχι για παιχνίδια! Επίσης θερμαίνονται υπερβολικά και καταναλώνουν αρκετό ρεύμα!
Η μνήμη δε σου κάνει τα παιχνίδια να παίζουν ταχύτερα αλλά κυρίως για να μπορείς να τρέχεις σε υψηλές αναλύσεις το παιχνίδι σε μεγάλες οθόνες, δηλαδή: μια κάρτα 256ΜΒ είναι ιδανική για 17" μόνιτορ ενώ μια 512 για 19", σημασία έχουν τα ρολόγια της και η ταχύτητα την μνήμης, για αυτό σου είπα πως η 256DDR3 είναι καλύτερη από την