Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Νέο Gaming PC ή Αναβάθμιση: Προτάσεις αγοράς

More
03 Apr 2013 14:36 #122421 by Βασίλης Καμακάρης
Αρχικά μπορείς να δεις στο betsprice.gr κάποιους υπολογιστές alienware για να γνωρίζεις τιμές. Γενικά είναι πολύ δυνατά pc και με τρομερές προδιαγραφές.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 May 2013 18:37 #123780 by Giannhs
Μπορεί κάποιος να μου πει σε τι χρειάζεται και τι κάνει ο ssd δίσκος γιατί είχα φτιάξει ένα pc με πραγματάκια που μου προτείνατε εδώ μέσα και δεν είχε κάτι τέτοιο ...

ευχαριστώ

More
02 May 2013 18:43 #123781 by Βασίλης Καμακάρης

Giannhs46 wrote: Μπορεί κάποιος να μου πει σε τι χρειάζεται και τι κάνει ο ssd δίσκος γιατί είχα φτιάξει ένα pc με πραγματάκια που μου προτείνατε εδώ μέσα και δεν είχε κάτι τέτοιο ...

ευχαριστώ

Διάβασε το Gaming PC με λογικό κόστος αναφέρει στο τέλος για τον ssd δίσκο.

More
02 May 2013 18:57 #123782 by Giannhs
ναι από εκεί πήρα ιδέες για το pc μου...
δηδαλή από ότι καταλαβαίνω είναι κάτι σαν τον σκληρό απλά σου προσφέρει και περισσότερο χορό και πιο γρήγορος?

More
02 May 2013 19:07 #123783 by Βασίλης Καμακάρης

Giannhs46 wrote: ναι από εκεί πήρα ιδέες για το pc μου...
δηδαλή από ότι καταλαβαίνω είναι κάτι σαν τον σκληρό απλά σου προσφέρει και περισσότερο χορό και πιο γρήγορος?

Κατά κάποιο τρόπο ναι.

More
05 Jun 2013 00:24 #125155 by Μπρούσαλης Κώστας
Ο ssd είναι πολύ πιο γρήγορος από τον σκληρό στον υπολογιστή σου, γιατί λειτουργεί σαν μνήμη, αλλά δεν προσφέρει χωρητικότητα σε προσιτές τιμές. Όμως υπάρχει η λύση του hybrid ssd που αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη αν θέλεις χωρητικότητα και ταχύτητα σε λογική τιμή.

μικρές αγγελίες

More
05 Jun 2013 02:42 #125161 by Αποστόλης Αναστασίου

AlexMastermind wrote: Εδώ και καιρό σκέφτομαι να αγοράσω καινούριο υπολογιστή. Έχω ακούσει καλά λόγια για το Alienware. Μπορεί κάποιος να μου πει κάποιες πληροφορίες για αυτό;

Πιστεύετε οτι είναι καλύτερο να αγοράσω καινούριο (έτοιμο), να αγοράσω κάποια κομμάτια και να τον φτιάξω μόνος μου ή να αναβαθμίσω τον παλιό;

Φυσικά δεν θα σου πρότεινα να ΑΓΟΡΆΣΕΙΣ ΈΤΟΙΜΟ ! Είναι μεγάλη βλακεία να κάνεις κάτι τέτοιο ... όπως λέει ο Λόλας είναι για τους McDonaρέους ... ιδίως όταν πρόκειται για έναν Gaming Υπολογιστή ... ουσιαστικά θα πάρεις έναν υπολογιστή με 2 χιλιάρικα και θα τρέχει σαν ένα υπολογιστή που μπορώ να φτιάξω μόνος μου με 9 εκατοστάρικα και μαζί με οθόνη ...
1. Ξέρουν τι βάζουν για να τον κάνουν πιο ακριβό και να σε ξεγελάσουν
2. Τον κάνουν πολύ εμφανίσιμο και πληρώνεις για εμφάνιση όχι για επίδοση
3. Πληρώνεις την κατασκευή (τους εργάτες που το φτιάξανε) και δίνεις τζάμπα λεφτά
4. + Το πρόσθετο κέρδος που θέλουν να βγάζουν οι εταιρίες ...
Οπότε αν ο υπολογιστής σου είναι 4 χρονών θα σου πρότεινα να πάρεις ένα κουτί Midi Case/Tower και να αρχίζεις να διαλέγεις τα υπόλοιπα κομμάτια του . Δεν θα σου πρότεινα σε καμία περίπτωση να δώσεις τζάμπα λεφτά για έναν έτοιμο .

Consoles are for people who like video games, PCs are for gamers.

More
05 Jun 2013 02:47 #125163 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Μπορείς να κάνεις καλύτερο laptop απο τον alienware και μάλιστα με όλα τα εξτρά που έχει; Και για να το χοντρύνω ακόμα πιο πολύ, μπορείς να κάνεις καλύτερο λαπτοπ απο το Blade? Με ενδιαφέρει.

More
05 Jun 2013 16:29 #125184 by Αποστόλης Αναστασίου

aliengoa wrote: Μπορείς να κάνεις καλύτερο laptop απο τον alienware και μάλιστα με όλα τα εξτρά που έχει; Και για να το χοντρύνω ακόμα πιο πολύ, μπορείς να κάνεις καλύτερο λαπτοπ απο το Blade? Με ενδιαφέρει.

Kαταρχάς:
1. Γιατι να παρεις λαπτοπ ;
2. Τα λαπτοπ κατεχουνε πολυ χαμηλοτερο Hardware απο οτι ενα Desktop
3. Πληρωνεις πολυ δουλεια στους εργαζομενους ... τα 200 ισως ειναι μονο για αυτους
4. Στο Laptop ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟ HARDWARE ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ LAPTOP ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΥΧΙΛΑΡΟ ! ΘΑ ΞΟΔΕΒΕΙΣ ΜΙΣΘΟ ΜΙΣΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ALIENWARE KAI RAZER ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ !
5. Αυτες οι εταιριες λειτουργουν υπουλα ... ασπουμε ειχα δει κατι ακουστικα με 200 ευρω που μπορουσα να παρω καλυτερα με 80-90 ...

Ψαξε λιγο στο Google συγκρινε το Hardware μεταξυ ετοιμων PC / Custom PC / Laptop και δες οτι Δεν Θα Αξειζε να παρεις σε καμια περιπτωση ουτε PC ουτε Laptop ιδιως οταν το Laptop δεν μπορεις να το αναβαθμισεις ... ειναι σαν να μου λες να παρεις εναν mac για gaming απο την στιγμη που με 2 χιλιαρικα που παιρνω ενα Mac με 1000 μπορω να παρω εναν πολυ καλητερο ... δεν ξερω αν θες ακουμε αν θες μην μα΄κους
Σορρυ για τα σημεια στιξης ...

Consoles are for people who like video games, PCs are for gamers.

More
05 Jun 2013 17:16 #125186 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Εγώ απάντηση δεν πήρα. Η ερώτηση μου ήταν σαφέστατη. Υποτίμησες τα alienware Για τα desktop οι επιλογές είναι προφανείς αλλά δεν μίλησα για desktop!

Δες τι γινεται στην Αμερικη για να δεις την δυναμική των "laptop".