Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Spam Mails

Poll: Πόσα spam mails δέχεστε κάθε μέρα? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

0-5
12 44.4%
6-10
7 25.9%
11-20
5 18.5%
21-30
No votes 0%
31-40
No votes 0%
41-50
No votes 0%
51-60
1 3.7%
61-70
No votes 0%
71-80
No votes 0%
81-90
No votes 0%
91-100
No votes 0%
Πάνω από 100
2 7.4%
Total number of voters: 2
Only registered users can participate to this poll
More
17 Dec 2006 12:09 - 07 Jan 2008 11:46 #23940 by Μάνος Γρυπάρης
Ένα άκρως ενδιαφέρον γκάλοπ.
Μετρήστε στο Outlook πόσα spam mails δέχεστε την ημέρα
Αν έχετε free mail (Yahoo, GMail, Hotmail) τότε μετρήστε και τον φάκελο spam.

Η ημέρα αυτή να ΜΗΝ είναι Σαββατοκύριακο. Βγάλτε στο περίπου έναν μέσο όρο μηνυμάτων ανά ημέρα με βάση τις καθημερινές.

Γράψτε και τι e-mail έχετε (αν είναι π.χ. yahoo ή σε δικό σας site κτλ.) καθώς και τι ψηφίσατε.

Ψήφισα την τελευταία επιλογή, η οποία αφορά 2 mail accounts. Υπολογίστε γύρω στα 110 μέσο όρο ανά ημέρα, δηλ. 55 spam mails στο κάθε account.

Για να τους καταγγείλετε όλους!
Αρχή Προστασίας Καταναλωτών -> www.dpa.gr
Ινστιντούτο Καταναλωτών -> www.newinka.gr

Στην καταγγελία σας γράψτε και τα πλήρη στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση).

Για ξένες email διευθύνσεις κάντε forward το κάθε spam mail σε:
Αν είναι Hotmail: report_spam@hotmail.com
Αν είναι Yahoo: answers-abuse@cc.yahoo-inc.com

Δείτε το μόνο chain mail που αξίζει να διαβάσετε!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 07 Jan 2008 11:46 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Dec 2006 12:37 #23942 by Δημήτρης Σκιάννης
Γύρω στα 20 στο gmail...Αλλά έπρεπε να ψηφίζουμε μόνο για ενα account,έτσι μπλέκει...Το yahoo μου δεν το κοίταξα καν... :P

More
17 Dec 2006 12:56 #23952 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Μάλλον είμαι από τους κωλόφαρδους διότι δεν μου σκάει κανένα spam! (ναι, κι εμένα μου κάνει εντύπωση).
Εντάξει, μερικά τα χαρακτηρίζει spam αλλά δεν είναι. Είναι από γνωστούς παραλήπτες. (αυτά δεν πιάνοντε, ετσι?)
Α, και account έχω στο mail.gr.

More
17 Dec 2006 13:07 #23955 by Νικολής Ασημάκης
Eγώ έχω account στο freemail.gr και ούτε εμένα μου έχει έρθει κανένα spam! :P

More
17 Dec 2006 17:49 #23976 by Nikos
Replied by Nikos on topic Spam Mails
Εγω εχω περιπου 2-3 την ημερα...στο yahoo και 3-6 στο gmail :D

More
17 Dec 2006 19:58 #23984 by Anna R
Replied by Anna R on topic Spam Mails
Στο yahoo δεν υπαρχει προβλημα, αντε να δεχομαι ενα δυο την εβδομαδα και αλλες φορες καθολου. Σ'αυτο που δεχομαι τα περισσοτερα ειναι το mailbox (σχεδον 7-10 καθε μερα).

More
18 Dec 2006 02:42 #23998 by Ηλίας
Replied by Ηλίας on topic Spam Mails
ανάλογα το account και τα sites στα οποία το έχεις δώσει.

More
10 Jun 2007 14:13 #33100 by Νίκος Θεοδωρής
Σίγουρα όσοι ασχολείστε με το διαδίκτυο (και ευτυχώς είμαστε όλο και περισσότεροι στην Ελλάδα), έχετε μπει σε διαδικασία να στείλετε σε κάποιον φίλο ή σε κάποιον συμφοιτητή σας ένα e-mail. Και σίγουρα όλοι έχετε λάβει κάποιο e-mail στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου. Και από κάποιον φίλο σας (γνωστό τέλος πάντων) αλλά και από κάποιον που δεν ξέρετε.. Και ούτε πρόκειται να μάθετε ποτέ..

“Congratulations,you are the winner” , “Please answer by June 15th” , ‘Free Lottaria Winner” και άλλα πολλά θα μπορούσαν να είναι τα θέματα των e-mail που έρχονται από άγνωστο αποστολέα. Τις περισσότερες φορές αυτά τα μυνήματα περιέχουν και κάποιο συννημένο που κατά 99% θα είναι μολυσμένο με κάποιον ιό ή με κάποιου είδους malware που θα ριζώσει για τα καλά στον υπολογιστή σας και θα σας δυσκολέψει τη ζωή.

Αυτή είναι η καλύτερη περίπτωση του spam. Η χειρότερη είναι να μπλέξετε με κάποιου είδους μαφία, η οποία θα φροντίσει να σας εξαπατήσει αρχικά και στη συνέχεια να σας κάνει κακό ή ακόμα και να σας απαγάγει, με στόχο να ζητήσει λύτρα από την οικογενειά σας.. Κια αν όλα αυτά σας ακούγονται πολύ μακρινά και δύσκολα, έχετε υπ’όψιν σας ότι εκατοντάδες συνάνθρωποί μας έχουν πέσει θύματα spamers.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα μιας κοπέλας από τη Νέα Υόρκη, που της έστειλαν μέσω ταχυδρομείου ένα δέμα με όλες τις πληροφορίες σχετικά με ένα δώρο που είχε κερδίσει. ’φηναν να εννοηθεί πως επρόκειτο για τεράστιο χρηματικό ποσοό που θα γινόταν δικό της σε περίπτωση που τους χάριζε το 5% και φυσικά η διαδικασία περιλάμβανε και ένα ταξίδι στηνΑφρική, στα…”γραφεία” της εταιρίας για να γνωριστούν από κοντά και να υπογράψουν τα χαρτιά. Και φυσικά όλα αυτά έπώνυμα, με τηλέφωνα, διευθύνσεις,στοιχεία,αλλά και πληρωμένα εισητήρια μετ’επιστροφής για την κοπέλα..

Εκείνη δεν δίστασε. Πήρε το αεροπλάνο και κατέβηκε στο αεροδρόμιο του προορισμού της, εκεί που οι spammers την περίμεναν, την έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο και την οδήγησαν σε ένα σκοτεινό υπόγειο, όπου αφού την βίίασαν, ζήτησαν λύτρα από την οικογένειά της. Τελικά η κοπέλα βρέθηκε νεκρή λίγες μέρες μετά στο ίδιο σημείο…

Αυτή είναι η χειρότερη των περιπτώσεων που μπορεί να σας τύχει.. Έτσι λοιπόν όταν λάβετε μερικά spam mails,να νιώθετε τυχεροιί! Εξάλλου λίγες μέρες πριν οι αμερικανικές αρχές συνέλαβαν τον ’λαν Σόλογουει, έναν 27χρονο που κατηγορείται για αποστολή εκατοντάδων εκατομμυρίων e-mail σε υπολογιστές σε όλο τον κόσμο. Ο κατηγορούμενος χρησιμοποιούσε χιλιάδες μολυσμένους υπολογιστές σε όλο τον κόσμο σαν αναμεταδότες για τα μηνύματά του.. Μετά την σύλληψή του λοιπόν ελπίζουμε να δούμε λιγότερα spam mails στο inbox μας…

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
10 Jun 2007 16:42 #33112 by a Guest
Replied by a Guest on topic Spam Mails
Ρε συ αφτοί δεν είναι "καθαρόαιμοι" σπάμμερς, αφού χρησιμοποίησαν συμβατικό ταχυδρομίο!

More
10 Jun 2007 17:17 #33116 by Μάνος Γρυπάρης
Αμα βρεις και καμία φόρμα καταγγελίας spam mails θα ήταν πολύ χρήσιμο.
Εχω βρει αυτο το link αλλα μαλλον ειναι για πολίτες της Νέας Υόρκης:
www.oag.state.ny.us/online_forms ... t_spam.jsp

Πάντως μέχρι σήμερα στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έχω καταγγείλει πάνω από 200 περιστατικά! Αρκετά από αυτά έχουν εκδικαστεί με πρόστιμα για τους υπαίτιους. Κάτι μελάνια εκτυπωτών, Clevermarket, παρακλάδια της κολο-Herbal Life και δεν συμμαζεύεται τα έχω ήδη εξαλείψει. Κι η πλάκα είναι ότι όλοι τους ισχυρίζονταν πως είχα γραφτεί και καλά στην mail list τους! Ψευτιές για να γλιτώσουν τις κατηγορίες (όλοι χρησιμοποιούνε τα ειδικά προγραμματάκια που ψάχνουνε σαν τρελά για e-mail διευθύνσης)

Για να καταγγείλετε κι εσείς ένα spam mail από ελληνική εταιρεία κάντε forward το spam mail σας και στείλτε το στο contact@dpa.gr . Ψάξτε στο site της εταιρείας να βρείτε και στοιχεία επικοινωνίας για να τα βάλετε στο μήνυμά σας ή "ψαρώστε τα" μέσω e-mail. Στο τέλος του μηνύματος γράψτε και τα δικά σας στοιχεία. Θα σας έρθει απάντηση για την καταγγελία σας ταχυδρομικώς.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)