Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Spam Mails

Poll: Πόσα spam mails δέχεστε κάθε μέρα? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

0-5
12 44.4%
6-10
7 25.9%
11-20
5 18.5%
21-30
No votes 0%
31-40
No votes 0%
41-50
No votes 0%
51-60
1 3.7%
61-70
No votes 0%
71-80
No votes 0%
81-90
No votes 0%
91-100
No votes 0%
Πάνω από 100
2 7.4%
Total number of voters: 2
Only registered users can participate to this poll
More
25 Mar 2008 14:59 #41453 by Χρήστος Αρχοντάκης
Spam mails απο Εθνικη τραπεζα της Ελλαδος
Παιδια οποιοι εχετε λαβει mails απο την τραπεζα της Ελλαδος μην απαντησετε.Μου εχουν ερθει 4 mails απο χθες και μου λενε οτι εχω 2 καρτες οι οποιες αντιστοιχουν σε ενα λογαριασμο.Να επικοινωνησω λεει μαζι τους για να το επιδιορθωσουν.Λοιπον επειδη δεν ειμαι κανας αδαης και αφελης.
1)Δεν εχω λογαριασμο στην τραπεζα της Ελλαδος
2)Δεν εχω καρτες.
3)τα mails ειναι τελειως ασυντακτα.
Οποιοι πηρατε mails μην επικοινωνησετε γιατι μαλλον οτι επαθε η Πειραιως επαθε τωρα και η Εθνικη τραπεζα της Ελλαδος.Δλδ??
Τα συστηματα τους ειναι του κ***υ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Mar 2008 11:09 #41498 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Εγώ έχω λίγα (0-5) αλλά τα ανοίγω πάντα στον υπολογιστή του σχολείου :lol:

More
28 Mar 2008 15:43 #41507 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Τα νευρα μου.......

[img

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
28 Mar 2008 21:11 #41508 by Vassilis
Replied by Vassilis on topic Spam Mails
Καταρχάς μην δινεις όπου κι όπου το mail σου, κατα προτίμηση φτιακσε ενα λογαργιασμό για spam mails στο: TrashMail για να αποφεύγεις τα spams

More
28 Mar 2008 22:56 #41510 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Biltrax\ wrote: Καταρχάς μην δινεις όπου κι όπου το mail σου, κατα προτίμηση φτιακσε ενα λογαργιασμό για spam mails στο: TrashMail για να αποφεύγεις τα spams

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
02 May 2008 23:53 #41975 by Μάνος Γρυπάρης
Spam απ'το Πλαίσιο!
Όσο κι αν αυτό ακούγεται απίστευτο σήμερα έλαβα spam από την αλυσίδα καταστημάτων Πλαίσιο. Το spam bot ανιχνεύει όποιο mail βρει στο Internet και στέλνει 2 e-mails στο e-mail account σας. Το ένα είναι registration mail και το άλλο validation με Username και Password. Σκοπός του είναι να προωθήσει τους χρήστες στο e-commerce. Φυσικά λάβαμε τα e-mail αυτά σε 2 διαφορετικά accounts (το 2ο ανενεργό).

Κλικ για την εικόνα

Τι άλλο μένει να δούμε? Βλέπουμε spam από μικρές εταιρείες, τώρα και από το Πλαίσιο? Κανονικά δεν θα έπρεπε να αναφέρω τέτοια πράγματα στο forum λόγω της θέσης μου αλλά επειδή είμαστε πάντοτε με την μεριά των χρηστών (φαίνεται άλλωστε από τα καυστικά reviews του site) όταν βλέπουμε κατεργαριές πρέπει να τις αναφέρουμε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
08 May 2008 00:02 #42154 by Ανδρέας Γρυπάρης
Εγώ απο spam έχω 2-3 ανα βδομάδα στο @hotmail.com, στο @yahoo.gr 1 ανα μήνα και ΑΝ. Στο @yahoo.au ποτέ δεν μου έχει έρθει!

More
15 May 2008 23:36 #42351 by chrisa
Replied by chrisa on topic Spam Mails
εγω εχω yahoo......καμια 20αρια την ημερα μου ερχονται... :evil:

More
25 Jun 2009 20:42 #54984 by Μάνος Γρυπάρης
ΑΣΤΕΙΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΣΕ SPAM MAILS!

Να ένα ωραίο θεματάκι.
Πραγματικά είναι να γελάς με τέτοιες εταιρείες της πλάκας που χρησιμοποιούν προγράμματα spam και βάζουν τα mails στον μεταφραστή κι ότι βγάλει. Πάντοτε όμως βγάζει τρελό γέλιο!

Παράδειγμα...

From: maria idalia severino santos

Subject: δημοφιλ??

Ευχαριστούμε για την ανάγνωση της επιστολής. Ελπίζω οι παρακάτω πληροφορίες θα είναι χρήσιμες.
Είμαστε μια εταιρεία πώλησης ηλεκτρονικών συσκευών (φορητοί υπολογιστές, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, LCD TV, GPS, κινητά τηλέφωνα, MP4, κονσόλα παιχνιδιών, κλπ.) και ορισμένα μηχανάκι.
Μας υπόσχονται άριστη ποιότητα και την αμφισβήτηση των τιμών.
Κάναμε το εξωτερικό εμπόριο για πολλά χρόνια σε όλο τον κόσμο και κέρδισε ορισμένα μερίδια αγοράς και εξαιρετική φήμη.
Καλή ποιότητα και την αξιοπιστία των υπηρεσιών με τις επιχειρήσεις μπορεί να σταθεί πολύ.
Website: www.cocebuy.com
MSN: cocebuy@hotmail.com
E-mail: cocebuy@cocebuy.com
Καλώς ήρθατε σας έρευνα. Ευχαριστώ

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
25 Jun 2009 20:57 #54989 by Στέφανος Τρίγγας
Εγω εχω yahoo και hotmail αλλα στο hotmail δεν ξερω τη γινετε γιατι χρησημοποιω yahoo μονο και δεχομαι κατα μεσο ορο 1-2 τη μερα και 5-7 την εβδομαδα.