JaCk_RiDeR wrote: Ναι ξέρω είναι ένα Chieftec 550W
Good, δεν έχεις θέμα, δεν είχα ποτέ παράπονο από chieftec, τα γονάτιζα τέρμα και δεν έβγαζαν κίχ.
Κάρτα γραφικών θες, και άλλες 2 ram ίδιες αν βρείς να έχεις 16GB σύνολο.
Αν και, ένας SSD θα αλλάζει πολύ αισθητά το αποτέλεσμα. (ξεκίνα από εκεί) Π.χ. έναν
128άρι Samsung
Soulseeker wrote: Ρε παιδιά τι λέτε; Μην πετάτε τα λεφτά σας. Έχω Pc σχετικά παρόμοιο με του φίλου synzeus και προς το παρόν τα παίζω όλα στα high. Ok από εδω και πέρα ίσως χρειαστώ κάποιο μπάλωμα αλλά έχετε i5 kai i7 και θέλετε αναβάθμιση; Όπως είπε ο Pokemon , Nicko εσυ θες κάρτα γραφικών κατα κύριο λόγο.
Jack Rider αν θυμάμαι καλά στο ίδιο socket μπαίνουν i5 kai i7 οπότε αν θες να πετάξεις τα λεφτά μπορείς να πας στον ι7 και να πάρεις και κάρτα γραφικών
Για την ιστορία το Pc μου είναι το εξής:
MoBo: EP45-UD3LR
CPU: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8300 @ 2.50GHz
GPU: HD6870
RAM: 4GB
Monitor: LG iPS235
και εγώ το ίδιο σαράβαλο με το δικό σου έχω και ακόμη χειρότερα (Q6600 δηλαδή). Αν δεις από 1 χρόνο πριν πάλι το ίδιο έχω και προβλέπω σε 1 χρόνο ακριβώς να καταφέρνω να το αλλάξω ριζικά.
Προς το παρόν αλλάζω κουτί σε κάτι καλύτερο (
Lian li D8000
) γιατί αυτό που έχω τώρα κάνει θόρυβο λόγω άθλιας κατασκευής. Το ξέρω ότι με 360Ευρώ αγοράζεις φουλ σετ αλλά είπα φέτος να τα δώσω σε κουτί γιατί θα το κρατήσω μια 20ετία και δεν θα με απογοητεύσει πάλι. Είχα δώσει στο παρελθόν σε Coolermaster Cosmos RC1100 αλλά ήταν άθλιο και αυτό, το έδωσα μισοτιμής γιατί δεν με κάλυψε στις απαιτήσεις μου.
Το Lian li σίγουρα μου κάνει και θα είμαι από τους τελευταίους γιατί βλέπω να αποσύρεται γρήγορα.