Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Θέμα με θόρυβο στα ηχεία

More
04 Jan 2014 19:55 #138544 by Θάνος Παρασκευόπουλος
Καλησπερα παιδια,ειμαι νεο μελος στο forum. εχω ενα προβλημα και θελω να μαθω αν μπορει να με βοηθησει καποιος.

πηρα χθες νεο pc, και οταν μπαινω να παιξω καποιο παιχνιδι τα ηχεια μου αρχιζουν να κανουν εναν θορυβο σαν βουητο ακομα και αν παω την ενταση στο 0. μολις κλεισω το παιχνιδι σταματαει. τα ηχεια ειναι σιγουρα ενταξει επειδη στο λαπτοπ μου παιζουν μια χαρα. κατι συμβαινει με τα παιχνιδια μονο. δοκιμασα να κανω update μεσω τον windows αλλα δεν υπαρχει καποια ενημερωση.
αν ξερει καποιος κατι ας επικοινωνησει μαζι μου παρακαλω, ευχαριστω!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Jan 2014 20:34 #138545 by Jester
Συμβαίνει σε συγκεκριμένο παιχνίδι ή σε όλα; Δοκίμασες να ξεκινήσεις το ίδιο παιχνίδι στο laptop, που αναφέρεις ότι δεν παρατηρείς το πρόβλημα, με τα ηχεία, προφανώς, συνδεδεμένα;

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

More
04 Jan 2014 21:23 #138548 by Θάνος Παρασκευόπουλος

Jester wrote: Συμβαίνει σε συγκεκριμένο παιχνίδι ή σε όλα; Δοκίμασες να ξεκινήσεις το ίδιο παιχνίδι στο laptop, που αναφέρεις ότι δεν παρατηρείς το πρόβλημα, με τα ηχεία, προφανώς, συνδεδεμένα;

σε 3 παιχνιδια που δοκιμασα το εκανε αυτο. το ενα απο τα 3 που μπορω να το παιξω και στο λαπτοπ δεν εχει καποιο προβλημα οποτε το προβλημα ειναι καθαρα στο καινουργιο pc. μπορει να εχει να κανει με το directx?

More
04 Jan 2014 22:33 #138549 by Πάνος Ξενοκώστας
Δεν πιστεύω να φταίνε τα παιχνίδια.. Δοκίμασε αν μπορείς να ανοίξεις κάποιο πρόγραμμα ήχου και πες μας αν συνεχίζετε ο ίδιος θόρυβος.

Updates από motherboard, κάρτες ήχου κλπ έχουν γίνει;
Η σύνδεση των καλωδίων των ηχείων πάνω στο pc είναι σωστές;

More
05 Jan 2014 02:10 #138555 by Γιωργος Φραζεσκαρος
Μήπως έχει κάποιο driver για την κάρτα ήχου που δεν έχει εγκατασταθεί ;

Ο Καρχαρίας όμως μου το παίζει τσανμπουκάς

More
05 Jan 2014 03:47 #138556 by Θάνος Παρασκευόπουλος

Gioman151 wrote: Μήπως έχει κάποιο driver για την κάρτα ήχου που δεν έχει εγκατασταθεί ;

Δεν το ξερω σιγουρα,νομιζω οτι ειναι ολα ενημερωμενα θα ξανα κοιταξω

More
05 Jan 2014 03:50 #138557 by Θάνος Παρασκευόπουλος

CursedPX wrote: Δεν πιστεύω να φταίνε τα παιχνίδια.. Δοκίμασε αν μπορείς να ανοίξεις κάποιο πρόγραμμα ήχου και πες μας αν συνεχίζετε ο ίδιος θόρυβος.

Updates από motherboard, κάρτες ήχου κλπ έχουν γίνει;
Η σύνδεση των καλωδίων των ηχείων πάνω στο pc είναι σωστές;

ολα τα updates εχουν γινει, και τα καλωδια ειναι σωστα αν διαβασεις πο πανω εχω γραψει μονο στα παιχνιδια. και κατι που δεν ανεφερα πριν αν βαλω ακουστικα ο ηχος ειναι ενταξει. επισης ο ενισχυτης που εχω βαλει στο pc δεν ειναι για pc και ειναι και παλιος.

More
05 Jan 2014 19:27 #138583 by Πάνος Ξενοκώστας
Διάβασε εδώ:

• Σιγουρευτείτε ότι οι διασυνδέσεις και τα καλώδια των ηχείων δεν είναι τοποθετημένα δίπλα σε καλώδια AC τροφοδοσίας καθώς και τροφοδοτικά.

• Ένας γενικός κανόνας που ισχύει για την αποφυγή βόμβου (στη συχνότητα του δικτύου ισχύος) είναι ότι τα καλώδια σήματος πρέπει να διασταυρώνονται κάθετα με τα καλώδια AC τροφοδοσίας. Επιπλέον, πρέπει να συνδέετε την τροφοδοσία τόσο του υπογούφερ σας όσο και του ραδιοενισχυτή σας στην ίδια πρίζα ώστε να έχουν και τα δύο την ίδια γραμμή γείωσης.

Επίσης δοκίμασες χωρίς τον ενισχυτή;

More
05 Jan 2014 20:38 #138585 by Θάνος Παρασκευόπουλος

CursedPX wrote: Διάβασε εδώ:

• Σιγουρευτείτε ότι οι διασυνδέσεις και τα καλώδια των ηχείων δεν είναι τοποθετημένα δίπλα σε καλώδια AC τροφοδοσίας καθώς και τροφοδοτικά.

• Ένας γενικός κανόνας που ισχύει για την αποφυγή βόμβου (στη συχνότητα του δικτύου ισχύος) είναι ότι τα καλώδια σήματος πρέπει να διασταυρώνονται κάθετα με τα καλώδια AC τροφοδοσίας. Επιπλέον, πρέπει να συνδέετε την τροφοδοσία τόσο του υπογούφερ σας όσο και του ραδιοενισχυτή σας στην ίδια πρίζα ώστε να έχουν και τα δύο την ίδια γραμμή γείωσης.

Επίσης δοκίμασες χωρίς τον ενισχυτή;

More
06 Jan 2014 00:44 #138605 by Πάνος Ξενοκώστας
Έγραψες την παράθεση μόνο και όχι κάποια απάντηση αδερφέ.

:)