Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Θέμα με θόρυβο στα ηχεία

More
06 Jan 2014 12:47 #138642 by Θάνος Παρασκευόπουλος

CursedPX wrote: Έγραψες την παράθεση μόνο και όχι κάποια απάντηση αδερφέ.

:)

Nεος, ετσι εξηγειται!!! λοιπον αυτο που ηθελα να πω και δεν ειπα ειναι οτι αν εφταιγε το οτι το καλωδιο του ηχειου ειναι σχετικα κοντα με το τροφοδοτικο δεν θα ειχα το προβλημα γενικα? το προβλημα ειναι μονο στο gameplay του παιχνιδιου!! ακομα και στα βιντεο του παιχνιδιου στο loading screen και στο menu screen ειναι μια χαρα. μολις παω να παιξω αρχιζουν τα παρασυτα. βαζω τα ακουστικα και παιζω μια χαρα!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Jan 2014 15:49 #138656 by Πάνος Ξενοκώστας
Εφοσων παίζει κανονικά το παιχνίδι και τα ηχεία στο λάπτοπ κάτι πρέπει να φταίει στο pc σου. Καρτα ηχου? Drivers-updates? Μηπως καποια ρυθμιση μεσα απο το παιχνιδι? (σπανιο αυτο)

Δεν μπορω να βοηθησω περαιτερω.. Δεν ειμαι και μαστερ σε αυτα. Απλως ψαχνω-μαθαινω και εγω με το προβλημα σου και σου λεω πιθανες λυσεις. :)
Παντως ψαξε πανω στο πισι. Κατι φταιει εκει.

Χωρις τον ενισχυτη ειπες το δοκιμασες?

More
06 Jan 2014 19:39 #138663 by Θάνος Παρασκευόπουλος

CursedPX wrote: Εφοσων παίζει κανονικά το παιχνίδι και τα ηχεία στο λάπτοπ κάτι πρέπει να φταίει στο pc σου. Καρτα ηχου? Drivers-updates? Μηπως καποια ρυθμιση μεσα απο το παιχνιδι? (σπανιο αυτο)

Δεν μπορω να βοηθησω περαιτερω.. Δεν ειμαι και μαστερ σε αυτα. Απλως ψαχνω-μαθαινω και εγω με το προβλημα σου και σου λεω πιθανες λυσεις. :)

ειπα οτι δεν μπορω να το δοκιμασω γιατι τα ηχεια δεν εχουν βισμα για το pc αλλα μονο για τον ενισχυτη. θα δοκιμασω αλλα ηχεια και θα σου πω

More
07 Jan 2014 15:28 #138696 by Θάνος Παρασκευόπουλος

CursedPX wrote: Εφοσων παίζει κανονικά το παιχνίδι και τα ηχεία στο λάπτοπ κάτι πρέπει να φταίει στο pc σου. Καρτα ηχου? Drivers-updates? Μηπως καποια ρυθμιση μεσα απο το παιχνιδι? (σπανιο αυτο)

Αφου 2 μερες δεν εχω σταματησει το ψαξιμο σε ολα τα ενεργα φορουμ ελλαδας,ευρωπης, αμερικης την βρηκα την λυση απο αμερικη.. το πρωη προβλημα που ειχα το προκαλουσαν τα ηλεκτρομαγνητικα πεδια του ενισχυτη. εβαλα τον ενισχυτη μακρια και αυτο ηταν.

More
07 Jan 2014 15:33 #138698 by Γιωργος Φραζεσκαρος
Σε πολυπριζο έχεις τα ηχεία έτσι?

Ο Καρχαρίας όμως μου το παίζει τσανμπουκάς

More
07 Jan 2014 19:17 #138714 by Θάνος Παρασκευόπουλος

Gioman151 wrote: Σε πολυπριζο έχεις τα ηχεία έτσι?

ειναι ενταξει τωρα δες το εγραψα απο πανω ποιο ηταν το προβλημα

More
08 Jan 2014 01:16 #138743 by Πάνος Ξενοκώστας
Ωραία. Χαίρομαι που βρέθηκε τελικά η λύση..

Ψαχτήκαμε στα δύσκολα και ξεχάσαμε τα πιο απλά μου φαίνεται.
Όπως και να ΄χει η λύση βρέθηκε.. Οπότε μια χαρά!! :)