Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποια περιφερειακά χρησιμοποιείτε?

More
25 Jan 2021 17:11 - 25 Jan 2021 17:20 #245146 by Blood Prince
Σήμερα μου ήρθε το πληκτρολόγιο που παρήγγειλα και άλλαξα πληκτρολόγιο στο Laptop Lenovo G 50 70 μετά από 5 χρόνια.

Επιπλέον παρήγγειλα αυτά τα headsets www.public.gr/product/gaming/accessories/ps4/akoystika/turtl...g-headset-mayro/prod9995858pp/ για να τα χρησιμοποιήσω τόσο για gaming όσο και στο Laptop για ταινίες και μουσική...μπορεί να λέγονται gaming αλλά δεν τα πήρα μόνο για gaming.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι πως έχουν μικρόφωνο και βύσμα 3,5 mm.

Για 35 € καλά είναι.Ελπίζω αυτή την φορά να μην χαλάσουν για τα επόμενα δύο χρόνια τουλάχιστον.Φυσικά αυτό δεν εξαρτάται από μένα μόνο αλλά από την ποιότητα κατασκευής.

Turtle Beach Recon 70P

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 25 Jan 2021 17:20 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Jan 2021 12:58 #245180 by Frazzle
Αγόρασα τα Logitech Z533 Black πριν 2 μέρες και είμαι αρκετά ικανοποιημένος! Ίσως γραψω ένα review για αυτά μέσα στις μέρες.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
26 Jan 2021 13:40 - 26 Jan 2021 13:43 #245191 by Blood Prince

FrazzleGR wrote: Αγόρασα τα Logitech Z533 Black πριν 2 μέρες και είμαι αρκετά ικανοποιημένος! Ίσως γραψω ένα review για αυτά μέσα στις μέρες.

Γύρω στα 80 € κοστίζουν είδα, πως να μην είσαι ! Εγώ δεν ήθελα να πληρώσω πάνω από 40 €.

edit Νόμιζα πως ήταν headsets.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 26 Jan 2021 13:43 by Blood Prince.

More
13 Dec 2021 12:24 #258424 by Blood Prince
Ιανουάριο 2018 αγόρασα το Sandberg Eliminator Mouse στα 22 €

Ακόμα λειτουργεί και το χρησιμοποιώ αν και έσπασε ένα "δοντάκι" στο εσωτερικό, μια φορά που μου έπεσε στο πάτωμα.Δεν είναι σε εμφανές σημείο όμως το σπάσιμο.

Τα Turtle Beach Recon 70 αποδείχτηκαν προβληματικά ! Πρώτο σημάδι την πρώτη μέρα ! όπου σε κάποια φάση δεν ακουγόταν ο ήχος από το ένα αυτί.......εξετάστηκα στην συνέχεια listening στα αγγλικά και όλα ok, ευτυχώς, και τελευταίους μήνες κατά διαστήματα δεν ακουγόταν ο ήχος ενώ τελευταίες μέρες μου έκανε παράσιτα...δεν είναι πως δεν λειτουργούν καθόλου αλλά αρκετά συχνά κάνουν παράσιτα και έτσι αγόρασα άλλα φτηνά μέν αλλά από γνωστή πολυεθνική εταιρία την Hewlett Packard. ( HP Stereo 3.5mm Headset [T1A66AA] )

[IMG

Peter Baylish

More
13 Dec 2021 18:53 #258435 by Απόστολος Μητσακούλης
Έχω ένα gaming mouse trust gxt 105 ένα χρόνο τώρα. Μου έχει βγει πένα μέχρι στιγμής.

More
14 Dec 2021 00:04 #258444 by Aνέστης Αδαμίδης
Έχω ακούσει πολλά για τα περιφερειακά της Trust, αλλά πολλά από αυτά μου φαίνονται φθηνής κατασκευής όταν τα βλέπω από κοντά.

Για ποντίκι έχω το Roccat Lua, αλλά μου φαίνεται αρκετά μικρό πλέον στο χέρι. Θα δω μήπως πάρω κάνα πιο στιβαρό. Θα δω τι υπάρχει στην αγορά και ενδεχομένως τι με βολεύει.

More
14 Dec 2021 22:02 #258495 by Blood Prince
Ειλικρινά δεν ξέρω πόσο θα κρατήσουν τα ακουστικά που παρέλαβα σήμερα από το κατάστημα MSystems αν και έχουν εγγύηση 1 χρόνο και είναι πάμφθηνα όμως η πρώτη εντύπωση είναι άριστη !

Τα συνέδεσα στο χειριστήριο με την ένταση στο τέρμα και ο ήχος ήταν πολύ δυνατός και μου ήρθε να τον χαμηλώσω ενώ στα άλλα που είχα πληρώσει 35 € πάσχιζα να ακούσω.

[IMG

Peter Baylish

More
14 Dec 2021 23:03 #258499 by Aνέστης Αδαμίδης
Εντάξει, μερικές φορές είναι και οι εργοστασιακές ρυθμίσεις των ακουστικών. Εγώ πχ, έχω τα Spartan Myrmidon που κέρδισα πέρσι σε διαγωνισμό. Δεν έχουν ρυθμιστή επάνω στο καλώδιο για την ένταση, οπότε μερικές φορές είναι πάρα πολύ δυνατός ο ήχος. Ειδικά τώρα που παίζω Doom :lol:

More
15 Dec 2021 18:55 #258550 by Απόστολος Μητσακούλης
Για ακουστικά έχω αυτά: Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 Bluetooth. Φτηνά, μου τα είχαν κάνει δώρο. Για ενάμιση χρόνο που τα έχω μια χαρά είναι χωρίς κάποιο πρόβλημα.

More
28 Jan 2022 19:27 #260753 by JohnyAk
Πολύ καλά λόγια άκουσα για τα Zeroground Akechi Pro.  
Αν και δεν τα έχω ο ίδιος, φιλος μου είναι πολύ ικανοποιημένος με το surround του καθώς λιώνει στα fps στο multilayer και του είναι αναγκαίο να ακούει τι γίνεται γύρω του. Πιστεύω οσο αφορά τα budget headsets είναι καλή επιλογή στα 40€.