Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποια περιφερειακά χρησιμοποιείτε?

More
14 Aug 2020 15:59 - 14 Aug 2020 16:00 #237523 by Blood Prince

TheReaper wrote: Δεν ξέρω, μπορεί να είχε ραγίσει κατά τη μεταφορά και να έσπασε κάποια στιγμή που το πάτησα. Δεν το παρατήρησα πώς και πότε μπορεί να έγινε, μόνο κατάλαβα μια μέρα ότι έσπασε. Λειτουργεί, αλλά κουτσαίνει κατά κάποιο τρόπο.

Συνήθως κατά την μεταφορά το Laptop είναι κλειστό και σε θήκη.

Εγώ πάντως θα μπορούσα να σπάσω τα πλήκτρα καθώς μια φορά που εκνευρίστηκα που δεν λειτουργούσαν έδωσα μια μπουνιά στο πληκτρολόγιο.

Σε εμένα πάντως λόγω σκόνης μάλλον παρουσιάζει δυσλειτουργία.Οταν αγοράσω άλλο πληκτρολόγιο όταν δεν το χρησιμοποιώ θα το κλείνω το Laptop για να καλύπτεται το πληκτρολόγιο και να μην γεμίζει σκόνη.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 14 Aug 2020 16:00 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Aug 2020 02:11 #237528 by Aνέστης Αδαμίδης
Όταν είπα μεταφορά, εννοούσα τη μεταφορά μέσω ταχυδρομείου. Το πληκτρολόγιο που πήρα ανταλλακτικό ήταν από το ebay. μπορεί να έγινε καμιά στραβή και να ράγισε και μετά με τη χρήση που έκανα, να έσπασε.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
13 Nov 2020 17:00 #241067 by Αναστασία Κεραμάρη
Θέλω να κάνω μια ερώτηση που με προβληματίζει βαθύτατα εδώ και ένα διάστημα και ευελπιστώ να με κατατοπίσετε οι υπόλοιποι. Πιστεύετε ότι είναι κακή ιδέα αντί να αγοράσουμε οθόνη υπολογιστή, να χρησιμοποιήσουμε μία τηλεόραση? Κι αν ναι, γιατί?

More
13 Nov 2020 17:18 #241068 by Giorgos Tsolaridis

TutuOfTutunia wrote: Θέλω να κάνω μια ερώτηση που με προβληματίζει βαθύτατα εδώ και ένα διάστημα και ευελπιστώ να με κατατοπίσετε οι υπόλοιποι. Πιστεύετε ότι είναι κακή ιδέα αντί να αγοράσουμε οθόνη υπολογιστή, να χρησιμοποιήσουμε μία τηλεόραση? Κι αν ναι, γιατί?

Προσωπική γνώμη αφού την έζησα πριν κάποιες βδομάδες.

Η τηλεόραση που έχω στο δωμάτιό μου δεν με ικανοποίησε σαν οθόνη του υπολογιστή. Ένιωθα πιο κουρασμένα τα μάτια μου και γενικά δεν είχα αυτό που ήθελα. Με το που ήρθε η νέα μου οθόνη, η AOC 24G2U, κατάλαβα αμέσως την διαφορά του να έχεις monitor αντί τηλεόραση.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.
The following user(s) said Thank You: Αναστασία Κεραμάρη

More
13 Nov 2020 19:58 #241132 by Αναστασία Κεραμάρη
Ευχαριστώ πολύ. Σημαντικό το αν κουράζει περισσότερο.

More
13 Nov 2020 20:05 #241133 by Blood Prince

TutuOfTutunia wrote: Θέλω να κάνω μια ερώτηση που με προβληματίζει βαθύτατα εδώ και ένα διάστημα και ευελπιστώ να με κατατοπίσετε οι υπόλοιποι. Πιστεύετε ότι είναι κακή ιδέα αντί να αγοράσουμε οθόνη υπολογιστή, να χρησιμοποιήσουμε μία τηλεόραση? Κι αν ναι, γιατί?

Σοβαρά τώρα ;

Καταρχήν από μικρά παιδιά ξέραμε πως στην οθόνη της τηλεόρασης δεν πρέπει να πλησιάζουμε κοντά γιατί πειράζει τα μάτια.

Στον υπολογιστή όμως πρέπει να πλησιάζεις κοντά.

Αν χρησιμοποιείς Desktop φυσικά πάρε οθόνη υπολογιστή.Την Κονσόλα όμως την παίζω στην τηλεόραση.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
14 Nov 2020 18:40 #241157 by Αναστασία Κεραμάρη
Σοβαρά, για όλες τις οθόνες το λένε αυτό! :P
Πρέπει να δω τί θα πάρω, δεν έχω αποφασίσει ακόμα γιατί το ψάχνω

More
13 Jan 2021 02:05 - 13 Jan 2021 03:27 #244519 by Blood Prince
Είδα πως το θέμα με το πληκτρολόγιο στο laptop μου, το είχα αναφέρει από Αύγουστο (ίσως και παλιότερα σε άλλο topic).Τελικά άντεξε έναν χρόνο περίπου μετά τα πρώτα προβλήματα που εμφάνιζε και χάλασε εντελώς καθώς σημαντικά πλήκτρα όπως space και backspace δεν λειτουργούν.

Τώρα πληκτρολογώ με εικονικό πληκτρολόγιο αλλά παρήγγειλα άλλο το οποίο με την ευκαιρία αποφάσισα να έχει και ελληνικούς χαρακτήρες στα πλήκτρα.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 13 Jan 2021 03:27 by Blood Prince.

More
24 Jan 2021 11:45 #245038 by Frazzle
Έχω το gaming set της Redragon (S101-BA 99.90 ευρώ) και ειμαι αρκετα ικανοποιημένος. Το μόνο θέμα που αντιμετώπισα ήταν το Headset που μετά από λίγο καιρό σταμάτησε να λειτουργεί. Το έστειλα πίσω λόγω εγγύησης.

More
24 Jan 2021 14:23 - 24 Jan 2021 14:24 #245055 by Blood Prince

FrazzleGR wrote: Το μόνο θέμα που αντιμετώπισα ήταν το Headset που μετά από λίγο καιρό σταμάτησε να λειτουργεί. Το έστειλα πίσω λόγω εγγύησης.

Πολλά headsets παρουσιάζουν προβλήματα μετά από κάποιο διάστημα.Εγώ έχω ένα από Μαϊο 2019, και τώρα αλλοιώθηκε το καλώδιο και ακούγεται ο ήχος από την μια μεριά μόνο.

Μέχρις στιγμής το ακριβότερο headset που έχω αγοράσει ήταν στα 20€....τώρα θα αγοράσω άλλο με αφορμή το listening στα αγγλικά και αύξησα το budget στα 35€.

Σκέφτομαι τα Turtle Beach Recon 70...ελπίζω να κρατήσουν πιο πολύ καιρό.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 24 Jan 2021 14:24 by Blood Prince.