Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σκληροί δίσκοι: Γενική συζήτηση/Απορίες

More
22 Nov 2011 15:40 #101744 by Νίκος Tριανταφύλλης
Πως μπορω να διαχωρισω τον σκληρο μ δισκο σε αλλα μικροτερα κομματια?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Nov 2011 16:01 #101745 by Kostas Milonas
Κατι καλο και free που μπορει να σε βοηθησει ειναι το GParted.

Κατεβασε το iso απο εδω:
sourceforge.net/projects/gparted ... /0.10.0-3/

Γραψε το σε ενα CD (αν δεν εχει προγραμμα που να γραφει iso σε CD κατεβασε το CDBurnerXP - free και αυτο) και κανε restart και πες στον υπολογιστη σου να κανει boot απο το CD

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
22 Nov 2011 17:53 #101754 by Νίκος Tριανταφύλλης
θα διαγραφτουν τπτ απο τα αρχεια μ που εχω τωρα για να γινει αυτο?

More
22 Nov 2011 21:52 #101759 by Kostas Milonas
Αν επιλεξεις να κανεις resize το υπαρχον partition σου δε θα σβηστει τιποτα. Στην ουσια θες να μικρυνεις το ενα partition που πιανει ολο τον χωρο στον δισκο σου και να δημιουργησεις αλλο ενα ή περισσοτερα partition μετα το υπαρχον...

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
14 May 2013 02:12 #124103 by Haris
Λοιπόν έγινε format στον σκληρο δίσκο που ήταν εγκατεστειμένα τo λειτουργικό(windows). Στον δεύτερο σκληρό δίσκο ''έμειναν'' 2-3 παιχνίδια και ορισμένα προγραμματάκια. Πώς κάνω απεγκατάσταση αυτών? Να κάνω μια διαμόρφωση(format) και να σβηστούν ολά?Θα έχω πρόβλημα(το λειτουργικό είναι στον άλλον δίσκο)?
Θέλω να κρατήσω μόνο το Advanced System Care Pro από αυτά που έχω εγκαταστήσει στο δεύτερο δίσκο (έχω το license).

More
14 May 2013 03:00 #124104 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Πολύ πιθανό τα παιχνίδια και τα προγραμματάκια να μην τρέχουν πια, αφού έσβησες το παλιό λειτουργικό με τα οποία είχαν γίνει εγκατάσταση, επομένως πάνε οι εγγραφές στη registry κλπ...οπότε είτε format κάνεις, είτε απλά delete, αρχεία που πιάνουν χώρο στο σκληρό είναι. Καλύτερα κάνε format μέσα από περιβάλλον windows όμως και δεν θα έχεις πρόβλημα. Όσο για το Advanced System Care Pro, δες αν τρέχει ακόμα και αν ναι κράτα το, δηλαδή μην κάνεις format, αφού θες να το έχεις. Αλλά πιθανό να έχει πρόβλημα και αυτό.

More
14 May 2013 16:05 #124114 by Haris
Και όμως, το Euro Truck Simulator και το Silent Hunter 4 έπαιξαν μια χαρά.Δεν ξέρω τώρα αυτό πως γίνεται.Βέβαια δεν υπάρχουν στη λίστα προς απεγκατάσταση στο Revo. Στο Rainbow Six Las Vegas απλά βλέπεις Κάποια κατάλοιπα αρχείων.Είχα να ασχοληθώ αρκετό καιρό με αυτά(για να μην πω και χρόνια) Το ASC το εγκατέστησα μετά το format.
format μέσα από περιβάλλον windows ? Tι εννοείς ακριβώς? Διαμόρφωση (right click και διαμόρφωση :D )
Από την άλλη, το ASC έχει εγγραφές στην Registry ,άρα πάω για απεγκατάσταση όσων έχω σε αυτόν το σκληρο δίσκο.

More
15 May 2013 01:44 #124132 by Γρηγόρης Βούλγαρης

DJHaris wrote: Και όμως, το Euro Truck Simulator και το Silent Hunter 4 έπαιξαν μια χαρά.Δεν ξέρω τώρα αυτό πως γίνεται.Βέβαια δεν υπάρχουν στη λίστα προς απεγκατάσταση στο Revo. Στο Rainbow Six Las Vegas απλά βλέπεις Κάποια κατάλοιπα αρχείων.Είχα να ασχοληθώ αρκετό καιρό με αυτά(για να μην πω και χρόνια)

Εντάξει, μπορεί να γίνει και αυτό, εφόσον δεν τα εμφανίζει και το Revo δεν είχαν εγγραφές στη registry ή κάποια άλλα αρχεία τους σε άλλους φακέλους στον σκληρό δίσκο που έκανες format. Δηλαδή όλο το απαραίτητο περιεχόμενο έμεινε ανέπαφο στον σκληρό δίσκο που δεν πείραξες, οπότε τρέχουν.

DJHaris wrote: Το ASC το εγκατέστησα μετά το format.
format μέσα από περιβάλλον windows ? Tι εννοείς ακριβώς? Διαμόρφωση (right click και διαμόρφωση :D )
Από την άλλη, το ASC έχει εγγραφές στην Registry ,άρα πάω για απεγκατάσταση όσων έχω σε αυτόν το σκληρο δίσκο.

Διαμόρφωση (right click και διαμόρφωση :D ) ...αυτό ακριβώς! καλύτερα πιστεύω format να ξεμπερδέυεις!

More
18 Mar 2015 17:30 - 06 Aug 2015 05:12 #158183 by Nikos Terliamis
Πρόβλημα με εξωτερικό σκληρό δίσκο
Καλησπερα σε ολους παιδια.. δεν ηξερα που να το ποσταρω. ελπιζω να μην ειναι και πολυ οφ τοπικ.. λοιπον εχω ενα θεμα με τον σκληρο μου δισκο (εξωτερικό) τον εδωσα σε εναν γνωστο μου να μου περασει κατι παιχνιδια του steam γιατι ηταν πολλα GB και εγω δεν μπορουσα λογο νετ κλπ... αυτου δεν του κοοοοοβει και πολυυ απο PC του εξηγησα βημα βημα κλπ.. το ειχε ξανα κανει τελως παντων... απο τοτε που μου το επεστρεψε απλα κολλάει πολυ ο σκληρος... αργει να τον ανοίξει.. να φορτωσει τα αρχεια(e.g. bs player!!!) και τα games στο στιμ.... εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορω να κανω.. πριν τον πεταξω απο το παραθυρο?
Last edit: 06 Aug 2015 05:12 by Μάνος Γρυπάρης.

More
18 Mar 2015 18:01 #158185 by Alexandros Matsoukas
Έλεγχος για Ιούς, έλεγχος σφαλμάτων.

ίσως χρειαστεί να πας για format τον εξωτερικό