Φιλε μου καταρχας γεια κατα δευτερον κλεισε για λιγο τα αυτια σ απο τους εκατονταδες fellow gamers π θα σ λενε για razer και τσεκαρε της corsair την σειρα κ(συγκεκριμενα τα k90 k75 k70 k65 k60).Αυτα ειναι μηχανικα και ξεκινουν στα 120e).Ο λογος που σ προτεινω να μεινεις μακρυα απο razer,ειναι οτι κατασκευαστικα(τουλαχιστον στα keyboard) ειναι πλαστικο της κακιας ωρας και θεωρουνται προβληματικα.Να ξερεις ομως οτι το μηχανικο keyboard ασχετα απο το τι μαρκα ειναι,θελει να ψαξεις πιο switch σε βολευει.Για να αποκτησεις μια ιδεα πανω στο mechanical keyboard σ στελνω αυτο το link
.Στην περιπτωση π δν θες ενα mechanical keyboard αλλα απλα ενα γαματο gaming keyboard,τοτε μην φας χρονο στα mechanical και γενικα ψαξε για ενα keyboard το οποιο δν θα εχει ghosting(ghosting ειναι το lag π εχει το πληκτρο απο την στιγμη π το πατησεις μεχρι να γινει η εντολη).Σε αυτη την περιπτωση,τσεκαρε της logitech την σειρα g(εγω εχω το logitech g15 απο το 2006 και δν μ εχει ωγαλει τιποτα μεχρι τωρα).Οριστε και τα λινκ για τα logitech
www.skroutz.gr/s/390646/Logitech
... -G105.html
www.skroutz.gr/s/74020/Logitech-
... itech+g19s
Ελπιζω να σε βοηθησα στο ψαξιμο σου για το νεο σου πληκτρολογιο.Οτιδηποτε θες στειλε μ μηνυμα!