Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Gaming keyboard: Προτάσεις αγοράς

More
29 Apr 2013 13:39 #123565 by Αλεξανδρος Τσαπογας
α οκ θα το googlarw για να ξερω τι γινεται παντως ευχαριστω για τη διευκρινιση

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Apr 2013 15:01 #123579 by Θοδωρής Κώτσελας

Goundolf56 wrote: www.centrecom.com.au/game/product-info/?sort=2a&products_id=55448&mid=58 παιδια κοιταω και αυτο αν το ξερεις κανεις η το εχει μπορει να μου δωσει καποιες παραπανω πληροφοριες?/

ουτε εμενα μου κανει click αυτο.αστο καλυτερα :D

More
30 Apr 2013 08:34 #123633 by Αλεξανδρος Τσαπογας

theonirvana wrote:

Goundolf56 wrote: www.centrecom.com.au/game/product-info/?sort=2a&products_id=55448&mid=58 παιδια κοιταω και αυτο αν το ξερεις κανεις η το εχει μπορει να μου δωσει καποιες παραπανω πληροφοριες?/

ουτε εμενα μου κανει click αυτο.αστο καλυτερα :D

ναι και εμενα δεν μου αρεσει τοσο απλα τωρα θελω να φτιαξω ενα gaming pc.Εχω ηδη το razer ouroboros mouse και razer kraken headset αρα για πληκτρολογιο μαλλον θα προτιμησω razer για να εχω ενα σετ

More
30 Apr 2013 12:57 #123636 by Θοδωρής Κώτσελας

More
30 Apr 2013 14:28 #123651 by Αλεξανδρος Τσαπογας
τιποτα ακομη εχω ενα λαπτοπ dell inspiron n5010 αλλα με καποιες αλλαγες που εκανε ενας φιλος και ενα desktop που δεν εχω κοιταξει ακομη τα χαρακτηριστικα του και αυτο λογω οτι εφυγα προσφατα απο ελλαδα και δεν το εχω ξεπακεταρει ακομα

More
30 Apr 2013 16:19 #123658 by Θοδωρής Κώτσελας

Goundolf56 wrote: τιποτα ακομη εχω ενα λαπτοπ dell inspiron n5010 αλλα με καποιες αλλαγες που εκανε ενας φιλος και ενα desktop που δεν εχω κοιταξει ακομη τα χαρακτηριστικα του και αυτο λογω οτι εφυγα προσφατα απο ελλαδα και δεν το εχω ξεπακεταρει ακομα

α οκ.

More
31 Jul 2013 17:32 #129650 by Petros
Εγώ να πω την αλήθειά πείρα αυτό
www.e-shop.gr/product?id=PER.804610
και είμαι ευτυχισμένος!

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
31 Jul 2013 17:57 #129653 by Γιωργος
Φιλε μου καταρχας γεια κατα δευτερον κλεισε για λιγο τα αυτια σ απο τους εκατονταδες fellow gamers π θα σ λενε για razer και τσεκαρε της corsair την σειρα κ(συγκεκριμενα τα k90 k75 k70 k65 k60).Αυτα ειναι μηχανικα και ξεκινουν στα 120e).Ο λογος που σ προτεινω να μεινεις μακρυα απο razer,ειναι οτι κατασκευαστικα(τουλαχιστον στα keyboard) ειναι πλαστικο της κακιας ωρας και θεωρουνται προβληματικα.Να ξερεις ομως οτι το μηχανικο keyboard ασχετα απο το τι μαρκα ειναι,θελει να ψαξεις πιο switch σε βολευει.Για να αποκτησεις μια ιδεα πανω στο mechanical keyboard σ στελνω αυτο το link
.Στην περιπτωση π δν θες ενα mechanical keyboard αλλα απλα ενα γαματο gaming keyboard,τοτε μην φας χρονο στα mechanical και γενικα ψαξε για ενα keyboard το οποιο δν θα εχει ghosting(ghosting ειναι το lag π εχει το πληκτρο απο την στιγμη π το πατησεις μεχρι να γινει η εντολη).Σε αυτη την περιπτωση,τσεκαρε της logitech την σειρα g(εγω εχω το logitech g15 απο το 2006 και δν μ εχει ωγαλει τιποτα μεχρι τωρα).Οριστε και τα λινκ για τα logitech
www.skroutz.gr/s/390646/Logitech ... -G105.html
www.skroutz.gr/s/74020/Logitech- ... itech+g19s
Ελπιζω να σε βοηθησα στο ψαξιμο σου για το νεο σου πληκτρολογιο.Οτιδηποτε θες στειλε μ μηνυμα!

What if a child dreamed of becoming something other than what society had intended? What if a child aspired to something greater?

More
31 Jul 2013 17:58 #129654 by Γιώργος Λόλας

JaCk_RiDeR wrote: Εγώ να πω την αλήθειά πείρα αυτό
www.e-shop.gr/product?id=PER.804610
και είμαι ευτυχισμένος!

Κι εγώ αυτό αγόρασα πρόσφατα σε προσφορά και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος :)

More
31 Jul 2013 18:22 #129657 by Παντελής Δασκαλέλος

gman95 wrote: Φιλε μου καταρχας γεια κατα δευτερον κλεισε για λιγο τα αυτια σ απο τους εκατονταδες fellow gamers π θα σ λενε για razer και τσεκαρε της corsair την σειρα κ(συγκεκριμενα τα k90 k75 k70 k65 k60).Αυτα ειναι μηχανικα και ξεκινουν στα 120e).Ο λογος που σ προτεινω να μεινεις μακρυα απο razer,ειναι οτι κατασκευαστικα(τουλαχιστον στα keyboard) ειναι πλαστικο της κακιας ωρας και θεωρουνται προβληματικα.Να ξερεις ομως οτι το μηχανικο keyboard ασχετα απο το τι μαρκα ειναι,θελει να ψαξεις πιο switch σε βολευει.Για να αποκτησεις μια ιδεα πανω στο mechanical keyboard σ στελνω αυτο το link

.Στην περιπτωση π δν θες ενα mechanical keyboard αλλα απλα ενα γαματο gaming keyboard,τοτε μην φας χρονο στα mechanical και γενικα ψαξε για ενα keyboard το οποιο δν θα εχει ghosting(ghosting ειναι το lag π εχει το πληκτρο απο την στιγμη π το πατησεις μεχρι να γινει η εντολη).Σε αυτη την περιπτωση,τσεκαρε της logitech την σειρα g(εγω εχω το logitech g15 απο το 2006 και δν μ εχει ωγαλει τιποτα μεχρι τωρα).Οριστε και τα λινκ για τα logitech
www.skroutz.gr/s/390646/Logitech ... -G105.html
www.skroutz.gr/s/74020/Logitech- ... itech+g19s
Ελπιζω να σε βοηθησα στο ψαξιμο σου για το νεο σου πληκτρολογιο.Οτιδηποτε θες στειλε μ μηνυμα!

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω ως προς τα keyboards της Razer τα οποία τα τελευταία χρόνια έχουν σαφώς καλύτερη ποιότητα κατασκευής και είναι μάλλον άτοπο να τα θεωρείς προβληματικά. Παρόλα αυτά θα συμφωνήσω μαζί σου ως προς τα Corsair μοντέλα που προτείνεις, καθώς προσφέρουν πολύ καλές επιδόσεις για την τιμή τους. Θεωρώ μάλιστα πως από την στιγμή που η Corsair κάνει endorse την Team SoloMid στο LoL θα ανεβάσει σύντομα τις "μετοχές" της.

Εγώ από την σειρά μου θα ήθελα να προσθέσω ότι και τα πρόσφατα keyboards της Coolermaster πληρούν όλες τις προυποθέσεις για αξιοπρεπές gaming και επιπλέον θεωρώ πως η ποιότητα κατασκευής τους είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή στην αγορά. Επίσης όπως προανέφερες σημαντική προυποθέση είναι και τι switch βολέυει τον καθένα.