konthan13 wrote: Παναγια μου!!!!!τι μισος ειναι αυτο.???καλο θα ειναι να ειμαστε antikimenikoi kai na mhn exoyme paropides ομως φιλε μ!!!!ναι μπορει να ειναι ποιο ακριβοι αλλα ειναι καλυτεροι.!!!μπορει να προσφερουν περισσοτερους πυρηνες οι amd αλλα υστερουν σε πολλά αλλα..γτ ενας intel 4πυρηνος εχει ιδιες ή και καλύτερες επιδοσεις απο εναν 6πυρηνο amd??tyxaio poy η amd σιγα σιγα egatalipi to paxnidi sta cpu ipsilwn prodiagrafvn kai to gyrnaei se ilopoihseis mesoy χρηστη???
Για τρέξε εξομοίωση (vmware) κάμποσα VMs με 32GB ram και δες, ποιος θα κολλάει λιγότερο, ο 6-core FX η ο i5; (πάντα μιλάμε με το ίδιο price group)
Υποχρέωσή μου είναι να κατευθύνω και να λεω το σωστό. Ακόμη και το παράδειγμα που είπα, και σε game να το επαναλάβεις η διαφορά που θα δείς θα είναι αστεία, αν το παιχνίδι είναι σωστά γραμμένο ο amd έχει προβάδισμα.
Αυτοί που θα αγοράσουν s2011, δεν έχουν μόνο σκοπό το gaming, έχουν άλλο σκοπό και με αυτό θα κάνουν απόσβεση τα 2-3 χιλιάρικα που έδωσαν (δε νομίζω να αφορά πολλούς).
και ελπίζω έστω να μην έχεις μείνει στην εποχή της 1ης γενιάς Phenom ως σύκγριση.