Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πρόβλημα με usb

More
01 Jan 2012 21:26 #103417 by Βασίλης Σπετσιέρης
Γεια σας και καλή χρονιά.Έχω ένα πρόβλημα με τις θύρες usb στο laptop μου.Δεν κάνουν εγκατάσταση όταν συνδέω οτιδήποτε καινούριο.Να εξηγήσω.Πριν από μια εβδομάδα,χάλασε το ασύρματο ποντίκι μου (για την ακρίβεια ''αυτοκτόνησε'' πέφτοντας από το γραφείο μου).Πήγα και πήρα καινούριο,αλλά όταν το σύνδεσα,μου βγήκε μήνυμα να βάλω το cd εγκατάστασης.Δεν υπήρχε τέτοιο πράγμα στο πακέτο.Πήρα το νέο ποντίκι και το δοκίμασα σε άλλο υπολογιστή.Εγκαταστάθηκε σε 3 δεύτερα αυτόματα (όπως έπρεπε).Δοκίμασα να βάλω το ποντίκι ενός φίλου μου.Τα ίδια.Δεν έκαναν εγκατάσταση τα vista,cd μου ζητούσαν.Ωστόσο,όταν δοκίμασα να συνδέσω ''παλιές'' συσκευές (συσκευές που είχα συνδέσει με το laptop πριν από χρόνια όπως εξωτερικοί σκληροί,ipod,στικάκι),μου τα αναγνώρισε μιας και είχαν κρατήσει μνήμη τα windows για αυτές τις συσκευές!Επομένως το πρόβλημά μου είναι το εξής : δεν μπορώ να συνδέσω με το lap,οτιδήποτε καινούριο,από ποντίκι έως σκληρό.Δεν κάνουν αυτόματη εγκατάσταση τα windows.Καμιά ιδέα??Έχω απελπιστεί μια βδομάδα τώρα με το pad του laptop....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Jan 2012 06:42 #103424 by Γιώργος Λόλας
Καλή χρονιά Sephiroth :)

Λοιπόν, μάλλον έχει απενεργοποιηθεί η αυτόματη εγκατάσταση drivers. Για να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία, ακολούθησε τα εξής βήματα:

- Πάτα Έναρξη (Start)
- Γράψε gpedit.msc στην αναζήτηση στην έναρξη και πάτα Enter.

Θα ανοίξει το Πρόγραμμα επεξεργασίας πολιτικής τοπικής ομάδας (Local Group Policy Editor). Εκεί θα πας στο:

Ρυθμίσεις υπολογιστή (Computer Configuration) ---> Πρότυπα διαχείρισης (Administrative Templates ---> Σύστημα (System) ---> Εγκατάσταση προγράμματος οδήγησης (Driver Installation).

Εκεί, θα πατήσεις διπλό κλικ στο Απενεργοποίηση ερώτησης αναζήτησης προγράμματος οδήγησης συσκευής στο Windows Update (Turn Off Windows Update Device Driver Search Prompt) και θα επιλέξεις είτε το Χωρίς ρύθμιση, είτε το Απενεργοποιημένο. Πάτα στο OK και μετά κάνε ένα restart τον υπολογιστή σου.

Ελπίζω έτσι να δουλέψει. Αν δε λειτουργήσει αυτό, σύνδεσε τις συσκευές που δε σου αναγνωρίζει, πάτα δεξί κλικ στο Υπολογιστής μου (My Computer) και επέλεξε το Διαχείριση συσκευών (Device Manager). Ψάξε εκεί για τις συσκευές που στις δείχνει με ένα κίτρινο σηματάκι. Πάτα δεξί κλικ πάνω σε μια και μετά επέλεξε το Ενημέρωση προγράμματος οδήγησης. Μετά πάτα στο Αυτόματη αναζήτηση. Θα ψάξει να βρει drivers για τις συσκευές.

Αν δε δουλέψει και αυτό, γράψε μου εδώ τα μοντέλα των συσκευών για να προσπαθήσω να σου βρω drivers, να τους περάσουμε χειροκίνητα. Όλη η παραπάνω διαδικασία είναι για Windows 7/Vista.

More
02 Jan 2012 12:25 #103428 by Βασίλης Σπετσιέρης
Καλή χρονιά φίλε και σε ευχαριστώ που ασχολήθηκες με το πρόβλημά μου.Όταν πατάω στο μενού έναρξης το gpedit.msc , ο μόνος φάκελος που μου βγαίνει,είναι ένα αρχείο sessionstore που μου γράφει error κώδικας 800A03EC και Προέλευση : Σφάλμα μεταγλώττισης του Microsoft JScript.Προσπάθησα να πάω μέσω C:\Windows\System32\gpedit.msc , αλλά δεν το βρήκα ούτε εκεί.Μόνο δυο άδειους φακέλους GroupPolicy και GroupPolisyUsers βρήκα.

More
03 Jan 2012 14:33 #103456 by Άγγελος Φασούλης
Τρέχεις τον υπολογιστή ως administrator;

More
03 Jan 2012 15:04 #103462 by Γιώργος Λόλας
Μπες μια στο windows update και κάνε ένα update οτιδήποτε σου λέει για .Net Framework και ξαναπροσπάθησε.

Αν σου κάνει πάλι τα ίδια, κατέβασε αυτό εδώ RatsCheddar . Κάντο αποσυμπίεση και τρέξτο. Ενεργοποίησε τα πάντα όλα μέσα σε αυτό και πάτα Exit. Κάνε ένα restart το PC.

Κατέβασε και αυτό εδώ Malwarebytes και τρέξτο. Κάνε πάλι ένα restart. Ελπίζω τώρα να δουλέψει.

More
04 Jan 2012 00:14 #103487 by Βασίλης Σπετσιέρης
Φίλε,έκανα update και τίποτα.Θα δοκιμάσω τα άλλα δύο που μου ανέφερες και θα ξαναποστάρω.

Update: Τζίφος και με το rat.Δοκίμασα αυτό που μου είπες με τη διαχείριση συσκευών και βρέθηκε το πρόβλημα : ''Η ρύθμιση των παραμέτρων αυτής της συσκευής δεν είναι σωστή. (Κωδικός 1)

Δεν έχει επιλεγεί πρόγραμμα οδήγησης για το σύνολο ή το στοιχείο πληροφοριών συσκευής.

Για να εγκαταστήσετε πάλι τα προγράμματα οδήγησης για αυτήν τη συσκευή, κάντε κλικ στο κουμπί "Επανεγκατάσταση προγράμματος οδήγησης". ----> Πάτησα επανεγκατάσταση και τίποτα.Αυτό που χρειάζεται είναι "Microsoft® 2.4GHz Transceiver v7.0".

More
04 Jan 2012 05:52 #103493 by Γιώργος Λόλας
Δοκίμασε μια και με τις άλλες συσκευές που σου παρουσίαζαν πρόβλημα. Πήγαινε και στον πίνακα ελέγχου και πάτα εκεί που λέει "Προσθήκη Συσκευής". Δες μήπως σου βρει εκεί την συσκευή και σου κάνει update τους drivers.

More
04 Jan 2012 10:18 #103494 by Βασίλης Σπετσιέρης
Τζίφος και εκεί.Μάλλον θα του κάνω reboot.Και μου είχαν σπάσει τα νεύρα τα vista εδώ και 4 χρόνια.Κατέβασα ένα σωρό πράγματα για να τα κάνω να δουλέψουν.Τώρα φτου και από την αρχή....

More
13 Jan 2012 03:43 #103712 by Ανδρέας Γρυπάρης
99% rootkit virus που επηρέασε το σύστημα και τα έκανε όλα λαμπόγυαλο.
ΑΝ δεν βγει με κάποιο antivirus η Spybot S&D δύσκολα τα πράματα, σε βλέπω για format & νέα εγκατάσταση.
Αν είναι να κάνεις νέα εγκατάσταση βάλε Windows 7 Home premium η μεγαλύτερη έκδοση.

More
13 Jan 2012 23:27 #103765 by Βασίλης Σπετσιέρης
Φοβάμαι να κάνω format για δύο λόγους.Πρώτον,φοβάμαι ότι μετά δεν θα μπορώ να συνδέσω ούτε τους εξωτερικούς σκληρούς που μου αναγνωρίζει (θα έχουν σβηστεί)!Μπαίνω στη microsoft και κατεβάζω αυτά τα fixit προγραμματάκια μήπως και κάνουν κάτι,αλλά ούτε αυτά φορτώνουν επειδή μου βγάζει άλλα error code κατά την εγκατάστασή τους!Δεύτερον,δεν έχω κάνει ποτέ format για να ξέρω πως γίνεται.Έχω ένα λαπτοπ που δυστυχώς έχει ενσωματωμένα τα vista στο σκληρό και δεν νομίζω ότι γίνεται να τα αλλάξω.Δεν είχε cd Vista όταν το αγόρασα.Το άνοιξα και έκανα το setup ακολουθώντας τις οδηγίες.I'm doomed..... :(

EDIT

Κωδικός 80072EFD.Αυτό μου βγάζει όταν κάνω εκτέλεση στο MicrosoftFixit.devices.Run.Και κάτι άλλο άσχετο,εδώ και μήνες δεν μπορώ να ανανεώσω αυτό το adobe reader.Όταν ανοίγω καμιά φορά το laptop,μου λέει πως υπάρχει νέα έκδοση αυτού του προγράμματος,αλλά όταν πατάω κατέβασμα,μου λέει πως δεν είμαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ (κάτι που προφανώς δεν ισχύει).'Εκανα windows update αλλά δεν έγινε τίποτα.....