Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πρόβλημα με usb

More
14 Jan 2012 00:24 #103768 by Άγγελος Φασούλης
Δοκίμασε να κατεβάσεις manually την νέα έκδοση.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Jan 2012 00:28 #103769 by Ανδρέας Γρυπάρης
ε τότε θα έχει recovery, με κάποιο πλήκτρο F, το πατάς και σου κάνει ανάκτηση, απλά θα χάσεις από το δίσκο του Laptop τα πάντα, κάνε backup τα πάντα πρίν το κάνεις.

Υ.Γ. Θα μπορούσε να αγοράσεις και έναν SSD με μόλις 120Ευρώ και να κάνεις το laptop σου πραγματικά αγνώριστο. Εγώ έτσι έκανα από τη 1η μέρα, έβγαλα τον εργοστασιακό έβαλα SSD. Τα 10-20 λεπτά αναμονής για boot γίνονται 20δευτερόλεπτα. (και όλα θα τρέχουν σφαίρα)
Corsair Force Series GT 60GB SATA 3 6Gb Solid-State-Hard-Drive

60GB είναι υπέρ αρκετά για windows + Προγράμματα + 1-2 παιχνίδια ακόμη.

More
14 Jan 2012 01:37 #103804 by Βασίλης Σπετσιέρης
Με το F12 λέει ότι κάνει boot.Όταν λες backup,εννοείς να περάσω ότι προγράμματα ή αρχεία έχω σε εξωτερικό δίσκο?

More
14 Jan 2012 02:18 #103808 by Γιώργος Λόλας
Ναι, αυτό εννοεί. Αντέγραψε ότι αρχεία θέλεις να κρατήσεις σε έναν εξωτερικό σκληρό ή αν δεν είναι πολλά, σε κανένα flashάκι ή ακόμα και σε dvd.

Να θυμηθείς να μπεις στα έγγραφά σου και να κρατήσεις τα saves από τα παιχνίδια σου. Προσπάθησε πάντως με κανένα antivirus, μήπως βρεις λύση. Αν δε δουλέψει τίποτα, διάβασε το παρακάτω άρθρο για το πώς θα κάνεις εγκατάσταση τα Windows.

Κρατήστε το PC σας σε φόρμα (Μέρος Β’)

More
14 Jan 2012 04:51 #103810 by Ανδρέας Γρυπάρης

Sephiroth25 wrote: Με το F12 λέει ότι κάνει boot.Όταν λες backup,εννοείς να περάσω ότι προγράμματα ή αρχεία έχω σε εξωτερικό δίσκο?

ναι
1)my documents, pictures, videos
2)DESKTOP
3)bookmarks
4)e-mails

99% αυτά πρέπει να έχεις λογικά.