Αν και τώρα τελευταια λόγω φόρτου εργασίας δεν έχω παρακολουθήσει τις εξελίξεις στην αγορα των επεξεργαστών. Ορισμένες συμβουλες.
-Γενικα ολα τα λεφτα στην οθόνη, ειναι η διεπαφή σου με το PC, επίσης ειναι ενα περιφερειακό που θα σου μεινει τα περισσότερα χρονια απ' οτιδήποτε άλλο αγοράσεις σχετικά με το pc. Aν μπορεις να δώσεις κατι παραπάνω για να ειναι MVA panel που αποδίδουν πολυ καλύτερα χρώματα και ειναι γενικότερα πολυ καλύτερα απο τα φτηνιαρικα τα TN panel.
-Αυθονη RAM, πλέον ειναι αρκετα φθηνή, το λιγότερο 4 gb μην σου πω και 8 gb. (καλες μαρκες ειναι η corsair και η ocz)
-Ποιοτικο τροφοδοτικο, modular (αποσπώμενα καλώδια) ώστε να εχεις ευελιξία, επώνυμο (tagan, enermax ή corsair), τουλάχιστον 80% efficiency.
-Αναλόγως τι πλατφόρμα διαλέξεις και αν σου περισσέψουν λεφτα κοιτα εναν ssd για να βάλεις πανω του το λειτουργικό. Μιλάμε πραγματικα θα σου απογειώσει τις επιδόσεις. Ανεξαρτητα απο το αν παρεις ssd προσπαθησε να εχεις ξεχωριστο δίσκο για το λειτουργικό και για τα δεδομένα. Προσωπικα για δεδομενα γλυκοκοιταω τους WD 1 ΤΒ black (
www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303728
)
-Προσοχή με το Tv tuner, ειχα παρει μία Crypto, πιο αθλιους drivers δεν εχω δει ποτε στη ζωή μου.