Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Nintendo DS: Τι games να αγορασω?

More
03 Apr 2013 18:05 #122444 by Αλεξανδρος Τσαπογας

SirLvr wrote: @Goundolf56 Το Super Scribblenauts αλλά και το σκέτο Scribblenauts είναι πολύ ωραία Puzzle games και ότι πιο κατάλληλο για χαλάρωση που το θες εσύ! Νομίζω το Mario Bros 2 είναι μόνο για 3DS. Επίσης θα σου πρότεινα το γνωστό Plants vs Zombies.

Φιλε ειδα κατι reviews στο youtube και στο Super S. εχει καλυτερα στοιχεια και μαλλον θα παω με αυτο.Μηπως ξερεις αν το καινουργιο Μαριο θα βγει σε Wii εχουν κανει καμια ανακοινωση τιποτα??

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Apr 2013 18:06 #122445 by Αλεξανδρος Τσαπογας

Vasilis wrote:

Goundolf56 wrote: δεν το ξερω αυτο που εχεις αλλα κοιταω το Lego Star Wars Complete Saga ή το 3 ποιο απο τα 2 λες?

Όχι είναι δεν είναι από τα lego. Για την σειρά lego star wars στο προτείνω άφοβα.

Ναι το ξερω απλα αν μπορεις να μου προτεινεις ενα απο τα 2 ποιο θα ελεγες

More
03 Apr 2013 18:12 #122446 by Κώστας Λάβαρης

Goundolf56 wrote: Μηπως ξερεις αν το καινουργιο Μαριο θα βγει σε Wii εχουν κανει καμια ανακοινωση τιποτα??

Νομίζω πως η συγκεκριμένη σειρά μόνο σε DS και 3DS έχει βγει. Για Wii υπάρχουν άλλα Mario...

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
03 Apr 2013 18:14 #122447 by Βασίλης Καμακάρης
Εγώ προσωπικά έχω παίξει το πρώτο που είχα λιώσει από τα γέλια. Θα σου πρότεινα το Complete Saga.

More
03 Apr 2013 18:15 #122448 by Αλεξανδρος Τσαπογας

SirLvr wrote:

Goundolf56 wrote: Μηπως ξερεις αν το καινουργιο Μαριο θα βγει σε Wii εχουν κανει καμια ανακοινωση τιποτα??

Νομίζω πως η συγκεκριμένη σειρά μόνο σε DS και 3DS έχει βγει. Για Wii υπάρχουν άλλα Mario...

Νομιζω οτι κανεις λαθος ή λεω εγω βλακεια αλλα ο ξαδερφος μου το εχει στο Wii τωρα δεν ξερω αν ειναι τα ιδια

More
03 Apr 2013 18:19 #122449 by Κώστας Λάβαρης
Όχι δίκιο έχεις, είναι και στο wii. Δικό μου λάθος.. Για το 2 δεν νομίζω να είναι.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
24 May 2013 17:07 #124506 by Φώτης
Φίλε,δοκίμασε τις κασέτες Πόκεμον.Πραγματικά αξίζουν!!

More
24 May 2013 17:22 #124507 by Αλεξανδρος Τσαπογας

FotisOL wrote: Φίλε,δοκίμασε τις κασέτες Πόκεμον.Πραγματικά αξίζουν!!

φιλε την τρελα ποκεμον την εχω ξεπερασει!!