Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Nintendo DS: Τι games να αγορασω?

More
03 Apr 2013 15:55 #122430 by Αλεξανδρος Τσαπογας
Γεια σας,αγορασα προσφατα το Νintendo DS Lite και ψαχνω γενικα καλα παιχνιδια να παιξω.Κοιταω στυλ Μαριο ή γενικα ενα καλο παιχνιδι αν καποιος εχει κατι ας απαντησει απο κατω.Ευχαριστω!!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Apr 2013 16:05 #122431 by Βασίλης Καμακάρης
Θα σου πρότεινα το resident evil deadly silence αν είσαι λάτρης της σειράς. Άλλα games οπός pokemon,metroid,zelda είναι καλές επιλογές.

More
03 Apr 2013 17:18 #122436 by Μάνος Γρυπάρης
Action: Grand Theft Auto: Chinatown Wars
Racing: Mario Kart DS οπωσδήποτε
Platform: New Super Mario Bros.
Platform/Beat 'em up: Mario & Luigi: Partners in time

Αυτά από μένα που είναι top. Όσο περισσότερα genres μας πεις ότι παίζεις τόσο περισσότερες προτάσεις θα σου στείλουμε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
03 Apr 2013 17:26 #122437 by Αλεξανδρος Τσαπογας
χμμ Vasili θα τα κοιταξω και ευχαριστω.Μανο γενικα μου αρεσουν Platform παιχνιδια ηδη εχω παραγγειλει το Νew Super Mario Bros.Απλα ψαχνω τετοιου στυλ αν εχεις κατι καλο θα το κοιταξω απλα θελω να ειμαι πχ στο κρεβατι να παιρνω το DS και να χαλαρωνω.Επισης το Super Scriblenauts(νομιζω λεγετε το σκεφτομαι να το αγορασω εχει φαση) α και κατι αλλο μηπως ξερεις αν θα βγει το καινουργιο Μαριο βρος 2 για το DS ευχαριστω!!!

More
03 Apr 2013 17:31 #122438 by Βασίλης Καμακάρης
Αν θες κάτι σε πολεμικό θα σου πρότεινα το brothers in arms και το warhammer 40.000 squad command σε πιο strategy.

More
03 Apr 2013 17:46 #122439 by Αλεξανδρος Τσαπογας
για Lego Star Wars τι λετε??

More
03 Apr 2013 17:52 #122440 by Βασίλης Καμακάρης
Ναι, εγώ στο ds έχω από star wars το lethal alliance.

More
03 Apr 2013 17:58 #122441 by Αλεξανδρος Τσαπογας
δεν το ξερω αυτο που εχεις αλλα κοιταω το Lego Star Wars Complete Saga ή το 3 ποιο απο τα 2 λες?

More
03 Apr 2013 18:01 #122442 by Κώστας Λάβαρης
@Goundolf56 Το Super Scribblenauts αλλά και το σκέτο Scribblenauts είναι πολύ ωραία Puzzle games και ότι πιο κατάλληλο για χαλάρωση που το θες εσύ! Νομίζω το Mario Bros 2 είναι μόνο για 3DS. Επίσης θα σου πρότεινα το γνωστό Plants vs Zombies.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
03 Apr 2013 18:04 #122443 by Βασίλης Καμακάρης

Goundolf56 wrote: δεν το ξερω αυτο που εχεις αλλα κοιταω το Lego Star Wars Complete Saga ή το 3 ποιο απο τα 2 λες?

Όχι είναι δεν είναι από τα lego. Για την σειρά lego star wars στο προτείνω άφοβα.