Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
26 Aug 2013 21:17 #131078 by Βασίλης Καμακάρης
Που το βρήκες ακριβώς?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Aug 2013 22:50 #131083 by ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΡΟΦΑΛΑΚΗΣ

Vasilis wrote: Που το βρήκες ακριβώς?

Αν εννοείς την είδηση για την λευκή έκδοση του Xbox One, την πρωτοείδα σε γνωστό game site του εξωτερικού.

More
27 Aug 2013 13:51 #131105 by Γιάννης Σκιαδάς
Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να ανεβάσω ένα άρθρο που βρήκα σε μια ξένη ιστοσελίδα και συγκεκριμένα από την gamespot.
Κοιτάξτε το άρθρο από την gamespot όπως είπαμε που λέει πότε ενδέχεται να κυκλοφορήσει το xbox one
www.gamespot.com/news/xbox-one-t ... rt-6413706

More
27 Aug 2013 13:57 #131106 by Βασίλης Καμακάρης
Όχι δεν έχουμε θέμα γιατί ορισμένες είδησης στο forum από το gamespot της βρίσκουμε. (ότι ισχύει για Ευρώπη βεβαία).

More
27 Aug 2013 14:40 #131107 by Στέλιος Παπαδόπουλος
Η αγωνία μεγαλώνει, η ανυπομονησία κορυφώνεται και τα λεφτά ήδη έχουν μαζευτεί από κάποιους προκειμένου να αγοράσουν το καινούριο Xbox One!!! Κάποιοι βέβαια το έχουν ήδη προ-παραγγείλει. Η τιμή του ανέρχεται στα 499€, αλλά η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας παραμένει άγνωστη. Σύμφωνα με τον Κοτσόβολο, το αναμένουμε το Δεκέμβριο.

Παρόλα αυτά, όμως, η Kotaku έλαβε ένα mail που έλεγε ότι το Xbox One, θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

More
More
28 Aug 2013 02:27 #131166 by Στέλιος Παπαδόπουλος
και εγώ το ελπίζω.. Αλλά πιστεύω πως θα αργήσει λίγο η πτώση τιμής.. Δεν ξέρω.. Θα δείξει..

More
28 Aug 2013 10:36 #131175 by Γιάννης Πετρόχειλος
Και εγω ετσι πιστευω, γιατι και οι 2 κονσολες ηδη πωλουνται πολυ φτηνα σε σχεση με το hardware που εχουν...αλλα οταν βλεπεις κωτσοβολο και το βαζει 430....

More
28 Aug 2013 16:49 #131211 by ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΡΟΦΑΛΑΚΗΣ
Στο μέλλον μπορεί η special λευκή έκδοση του Xbox One να κυκλοφορήσει στα καταστήματα:
uk.ign.com/articles/2013/08/27/white-xbox-one-could-be-sold-...future?%3A+ign%2Fall+(IGN+All)
Πηγή: uk.ign.com

More
03 Sep 2013 15:29 #131587 by Βασίλης Καμακάρης
Σύμφωνα με δηλώσεις της Microsoft το Xbox One θα μπορεί να υποστηρίξει μέχρι 8 controllers σε αντίθεση με το Xbox 360 που υποστήριζε μέχρι 4 controllers.