Vasilis wrote:
redakos wrote: Κάτι μου λέει ότι ήταν προμελετημένη κίνηση, αν την δεχόταν το κοινό είχε καλώς αν όχι(όπως και έγινε) τότε
δείχνουν ότι ακούνε το κοινό και είναι πιο κοντά του.
Όχι δεν το ακούνε όπως νομίζεις το ακούνε στην τσέπη τι νομίζεις είπαν ότι οι πελάτες μας δεν είναι ευχαριστημένη ας τα στείλουμε όλα στο διάολο και ας κάνουμε καινούρια αρχή. Όχι! Απλώς το μεγάλο αυθεντικό είπε ότι κοιτά να δεις επειδή δεν έχουμε το ποσοστό σε pre-order που θέλουμε ή κάνεις κάτι ή απολύεσαι πολύ άπλα και έτσι έγινε από το να χάσει την βολεμένη του δουλειά. Βεβαία όλα θα κριθούν όταν έρθει η μέρα που θα κυκλοφορήσουν και οι δυο. Άλλα μην ξεχνάμε δεν γνωρίζουμε αν θα υποστηρίζετε το xboxlive στην Ελλάδα. Προς θεού δεν σου κάνω επίθεση απλώς παρουσιάζω μια γνώμη.
Εεε δεν είπα ότι το ακούνε,έγραψα : δείχνουν ότι το ακούνε και φαίνονται πιο κοντά στο κοινό.
Πρωφανώς για να υπάρξουν περισσότερες πωλήσεις.
Δεν ενδιαφέρεται κανείς τόσο πολύ,καμμία εταιρεία για το κοινό της το πρώτο πράγμα που τους ενδιαφέρει είναι το κέρδος.
Και με μία τέτοια στροφή η MS δείχνει στο δικό της κοινό ότι οκ κάναμε λάθος(ίσως για τώρα,κανείς δεν ξέρει για το μέλλον) και το δικό της κοινό αργά η γρήγορα θα πάει προς την MS.Τώρα haters gonna hate φυσικά δεν αλλάζει κάτι σε αυτό.
Παρεπιπτόντως δεν υποστιρίζω κάποια εταιρεία όπως πολλοί,η γνώμη μου είναι αντικειμενική.Και αν όντως ήταν "τρικ" για να δούνε την αντίδραση του κόσμου σε μια καινούρια εποχή
(πράγμα που έχουμε δει σε πολλές ταινίες "επιστημονικής φαντασίας" και πιστεύω ότι το always online αργά ή γρήγορα θα μας φτάσει,αλλά αυτό σηκώνει άλλη κουβέντα και μπορώ να γράψω ολόκληρη έκθεση)
τότε πιστεύω ότι λειτούργησε θετικά για την MS.Αλλά και πάλι όλα θα δείξουν όταν ξεκινήσουν οι κανονικές πωλήσεις και η απήχηση που θα έχουν τα μηχανήματα και των δύο εταιρειών στον κόσμο.
υγ: sorry για το κατεβατό,δεν πιστεύω ότι μου κάνεις επίθεση απλά και εγώ μέσω του αρχικού μου ποστ δεν λέω κάτι διαφορετικό από εσένα δεν το κατάλαβες καλά