Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox Live: Γενική συζήτηση/Απορίες/Προσφορές

More
05 Apr 2007 17:19 #29773 by Χριστόφορος
Βασικά καλορίζικο το 360 και η παιχνιδάρα.Τώρα στο θέμα σου.Εγώ προτείνω να φτιάξεις ένα δωρεάν mail (yahoo!,gmail,mail,hotmail....)και να φτιάξεις ένα τελείως νέο passport αποκλειστικά για χρήση στο 360(εννοείται θα το φτιάξεις μέσω της κονσόλας).Σε μια στιγμή θα σου ζητήσει χώρα.Βάλε Ιρλανδία,γιατί 1)δεν έχει ratings στα παιχνίδια(δηλαδή δεν υπάρχει που να έχει κυκλοφορήσει και να μην το βρεις λόγω απαγόρευσης)και 2)γιατί σου δέχεται οποιαδήποτε πόλη-διεύθυνση-ταχ. κώδικα και να βάλεις.Είσαι έτοιμος.Σαν "πρωτάρης" έχεις δωρεάν ένα μήνα gold subscription(με άλλα λόγια έχεις πρόσβαση στα πάντα).Αφού περάσει ο μήνας ανανεώνεις τη συνδρομή.Εγώ προτείνω μέσω προπληρωμένης κάρτας ή άμα δεν έχεις μπορείς να παραγγείλεις μέσω πιστωτικής 3-12μηνη συνδρομή από site του εξωτερικού(π.χ. www.play.com ).Αυτά.Άντε και πάλι καλορίζικο!!!Μόλις καταφέρεις και συνδεθείς στείλε gamercard για να σε κάνουμε add...

ΥΓ:Ξέχασα να αναφέρω πως θα σου ζητήσει αρκετά άλλα πεδία να συμπληρώσεις,όπως όνομα,επώνυμο,κωδικό,gamercard και άλλα-εκεί απλά βάζεις ότι πρέπει.

PSN: personGR

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Apr 2007 19:39 #30727 by alex
γεια σας ειμαι καινουργιος εδω και θελω να σας πω για το χλινκ
αυτο ειναι το tunneling program που σας επιτρεπει να παιχετε online δωρεαν στις εξης κονσολες:
xbox,xbox360,ps2,gc,psp

More
08 May 2007 00:59 #31071 by Αντώνης Κατρής
Ρε παληκάρια εγώ που είμαι νέοπας πήγα να μπω στο Xbox Live αλλά απ'ότι κατάλαβα (και θυμήθηκα) εδώ στο Ελλάντα ντεν έχουμε server... Πως μπορούμε να το κάνουμε να δουλέψει το μαυράδι γιατί έχω δει κάτι Worms, Street Fighter 2 και Uno και θέλω να δω τι μπορώ να κάνω για να τα κατεβάσω... Άσε τα αμάξια του Test Drive

More
10 May 2007 17:02 #31195 by alex
βρε παιδια μην πλακωνεστε για το live, δεν ειναι κατι το απιστευτο,μπειτε στο xlink και δεν χρειαζεται να πληρωνετε ουτε lag θα εχετε για αυτο...

xtag:{GR.destroyerH2G
kante me add

More
18 May 2007 08:34 #31586 by Χριστόφορος
Παιδιά η microsoft έκανε(κατ'εμε) μια από τις καλύτερες κινήσεις:Εξέδωσε ένα update σύμφωνα με το οποίο όλες οι modded κονσόλες έφαγαν μόνιμο ban από το live.Όσοι έχετε πειραγμένη κονσόλα θα δείτε αυτό στην οθόνη σας .
Μπράβο Microsoft.

More
18 May 2007 11:55 #31591 by Σπύρος Κλαουδάτος
Oντως, σωστη κινηση. Ελπιζω να μη σταματησει εδω και να τους κυνηγησει μεχρι τελικης πτωσης.

More
18 May 2007 12:12 #31594 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
ελα ρε σπυρο σιγα μην τους βαλουν κ στην στενη.....
Ενταξει φαγαν ban απο το live αλλα περαιτερο μετρα ειναι περισσια.Αν ηταν ετσι τοτε ολοι μας επρεπε να ημασταν στα δικαστηρια γιατι και mp3 εχουμε ολοι και καμια ταινιουλα εχουμε δει απο το νετ....και κανα naruto εχει παρει το ματι μας.Γι αυτο ας μην ειμαστε τοσο σκληροι............

More
18 May 2007 12:48 #31599 by Χριστόφορος
Κάτσε ρε Κώστα,γιατί δλδ να μην τους κυνηγήσει μέχρι τελικής πτώσης?Αυτοί που το έκαναν παραβίασαν κάθε όρο που είχε θέσει η εταιρία και αγοράζοντας την κονσόλα και μπαίνοντας στο live.Είναι απολύτως λογική κίνηση.Δηλαδή εμείς που αγοράζουμε αυθεντικά είμαστε βλάκες ή καθυστερημένοι?

More
18 May 2007 12:58 #31600 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
οχι ρε chris απλα ειπα οτι αν ειναι να κυνηγησει αυτους πρεπει να μας κυνηγησουν και εμας που εχουμε mp3 γιατι και τα mp3 παρανομα ειναι.Και βλεπουμε και καμια φορα ταινια η οποια ειναι απο νετ κι αυτη επισης παρανομη.Καταλαβες???
Δεν ειναι οτι αυτοι που τα παιρνουν αυθεντικα ειναι βλακες.Απλα αφου στη μια περιπτωση δεν σε εχει κυνηγησει κανεις που εχεις mp3 γιατι να κυνηγησει τον αλλον που εχει firmware??Με ποιο κριτηριο γινεται αυτη η διακριση???
Αυτο εννοουσα

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
04 Jul 2007 22:50 #34620 by a Guest
Υπάρχει και μαγαζί στην Αθήνα με κάρτες για Live