Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox Live: Γενική συζήτηση/Απορίες/Προσφορές

More
06 Oct 2010 07:48 #80669 by Chris Raounas
Tου συμφέρει να κάνουν bans, επειδή πολλοί θα κρατήσουν την flashaρισμένη κονσόλα για να τρέχουν hacks, και θα πάρουν μια άλλη για online gaming.
Δηλαδή διπλά λευτά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Oct 2010 16:39 #81378 by rafor
Δεν βλεπω το λογο να παρεις 2η κονσολα για το online game.Εαν επελεξαν αυτον το δρομο , τοτε ηξεραν απο την αρχη τι συνεπεις υπηρχαν και υπαρχουν.

More
13 Oct 2010 00:02 #81432 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Σημαντικό δελτίο τύπου από την Microsoft για το Ελληνικό Xbox Live

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως το Xbox LIVE, ο κορυφαίος online gaming προορισμός, θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα στις 10 Νοεμβρίου 2010*.

Το Xbox LIVE έχει ως στόχο να δημιουργήσει κοινότητες και να συνδέσει τους ανθρώπους μεταξύ τους μέσω του υπέροχου περιεχομένου του. Η έναρξή του στην Ελλάδα, είναι ένα ακόμα βήμα προς το όραμά μας για το LIVE – να προσφέρουμε τη διασκέδαση που θέλετε, την οποία θα μπορείτε να μοιράζεστε με τους ανθρώπους που εσείς επιλέγετε , όπου και αν βρίσκεστε στον κόσμο.

[center:tbcs2cgp] [/center:tbcs2cgp]

Η υπηρεσία στην Ελλάδα, θα επικεντρωθεί αρχικά στο κυρίως παιχνίδι και τα χαρακτηριστικά του community, που καθιστούν το Xbox LIVE τον κορυφαίο online gaming προορισμό στον κόσμο. Παίξτε τα αγαπημένα σας παιχνίδια πολλαπλών παικτών (multiplayer gaming) με φίλους στο Xbox LIVE, αναρτήστε το σκoρ σας, κατεβάστε τα πιο πρόσφατα παιχνίδια Arcade του Xbox LIVE και παραγγείλετε τίτλους παιχνιδιών (Games on Demand) ενώ βρίσκεστε άνετα στο καθιστικό σας. Μπορείτε ακόμα και να παρατείνετε τη δράση των παιχνιδιών σας κατεβάζοντας επιπλέον περιεχόμενο για τα παιχνίδια, το οποίο περιλαμβάνει χάρτες, πίστες, χαρακτήρες και τραγούδια.

Με μια κονσόλα Xbox 360 και μια ευρυζωνική σύνδεση στο internet, μπορείτε να συνδεθείτε και να μπείτε στο LIVE δωρεάν, για να έχετε πρόσβαση στο προσωπικό σας προφίλ με το σκορ των παιχνιδιών, την ετικέτα παίκτη (gamertag) και το Avatar σας, καθώς και στην αγορά (Marketplace) του Xbox LIVE και σε δωρεάν demo παιχνιδιών. Μια αναβάθμιση στη συνδρομή Xbox LIVE Gold, θα σας επιτρέψει να παίξετε παιχνίδια με τους φίλους σας online, συμπεριλαμβάνοντας τους υπέροχους τίτλους του Kinect ή video συνομιλία με το Video Kinect. Επίσης σας επιτρέπει να έχετε έγκαιρη πρόσβαση σε περιεχόμενο και αποκλειστικές εκπτώσεις για τα μέλη Gold. Η 12μηνη συνδρομή στο Xbox LIVE Gold θα είναι διαθέσιμη στην εκτιμώμενη λιανική τιμή των €59,99**.

Θέλουμε όλοι να μπείτε στο Xbox LIVE. Για όσους έχουν ήδη λογαριασμό στο Xbox LIVE σε μια άλλη χώρα, θα μπορείτε να μεταφέρετε τα στοιχεία σας στην εγχώρια υπηρεσία και να διατηρήσετε το προφίλ σας, τo σκορ σας, τα επιτεύγματα (achievements), τους πόντους Microsoft και το υπόλοιπο πληρωμένο χρονικό διάστημα της συνδρομής σας. Μπορείτε επίσης να διατηρήσετε όλο το περιεχόμενο που έχετε κατεβάσει και αποθηκεύσει στο σκληρό σας δίσκο, όπως αντικείμενα του Avatar, παιχνίδια LIVE Arcade και τραγούδια. Για αναλυτικές λεπτομέρειες ως προς τη μεταφορά του λογαριασμού σας, επισκεφθείτε τη σελίδα www.xbox.com/El-gr/live/faq.htm .

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στην κοινότητα του Xbox LIVE στην Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες για το Xbox LIVE επισκεφτείτε τη σελίδα www.xbox.com/El-gr/live/default.htm .

Καλή διασκέδαση!

*Η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας μπορεί να αλλάξει

** Η παραπάνω τιμή είναι εκτιμώμενη τιμή λιανικής. Οι τιμές των προϊόντων Microsoft μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι διανομείς και οι μεταπωλητές των προϊόντων Microsoft, είναι ελεύθεροι να προσδιορίζουν την τιμή των προϊόντων που εμπορεύονται. Στην παραπάνω εκτιμώμενη λιανική τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α 23%.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
24 Oct 2010 17:10 #82451 by Γεωργιος Κωνσταντακελης

trynksssj2 wrote: Παιδιά σήμερα μου ήρθε το XBOX 360 Premium και μαζί το Gears of War. Τέλειο παιχνίδι!! Τώρα θέλω να συνδεθώ όμως στο xbox live κυρίως γιατί θέλω να κάνω updates μιας και ενώ έπαιζα gears μου κόλησε... Αλλά φυσικά θέλω να κατεβάσω και demos και trailers ;) Έχω ήδη email με Net Passport και δοκίμασα να το βάλω αλλά επειδή σε αυτό έχω πραγματικά στοιχεία, μου λέει ότι στην Ελλάδα δεν υποστηρίζεται το Live. Οπότε πρέπει να φτιάξω άλλο Net Passport ε? Χώρα να βάλω Ιρλανδία ή κάποια άλλη; Στοιχεία πραγματικά;; Κινητό;; Σαν email μπορώ να βάλω το κανονικό μου που έχει όμως ήδη ένα Net Passport; Γίνεται με ένα mail να έχεις δύο;; Αν ναι, άμα βάλω και δεύτερο με ψεύτικα στοιχεία πειράζει;;

Για τα updates και downloads κάνε λίγο υπομονή μέχρι της 10 Νοεμβρίου όπου θα έρθει επίσημα στην Ελλάδα.
Εγώ τα είχα κατεβάσει παλιά από Αγγλία αλλά τώρα κινδυνεύω με την μεταφορά να τα χάσω.. Αλήθεια, ενημέρωση υπάρχει για αυτό το ζήτημα?
Εύχομαι να μας κάνουν κάνα δώρο μετά από τόσα χρόνια αναμονής!!!

More
09 Nov 2010 15:33 #83805 by SKYscreamer
εχω xbox live, και ναι θα συμφωνισω μαζι σου, πως ειναι απολαυστικο.
ακομα και χωρις παιχνιδια, πανω στη βαρεμαρα, μπορεις να δεις τζαμπα μερικα shows και
reviews για παιχνιδια, ή gadgets (αν θεωρειται το kinect gadget 8O )

Απο την αλλη, το παραπονο μου, ειναι οτι μεσω του xbox-Live θα'πρεπει να παιρνουμε τπτ με τα Microsoft Points απο τα achievements, και οχι απλα να υπαρχουν.
τεσπα.. γνωμη μου αυτη.

More
09 Nov 2010 15:50 #83808 by SKYscreamer
μμμ.. ειχα φαει ban κι εγω πριν κανα χρονο, και ηταν εκεινο το κοκκινο xbox,
τη συλλεκτικη εκδοση του resident evil, αν τη θυμαται κανεις?
τεσπα, μετα ηθελα να αρχισω το online gaming, οποτε πηγα σ'εναν που τσιπαρει τα xbox γενικα,
και του ζητησα να ανταλαξω την μπαναρισμενη με καινουργια κονσολα, και μου πηρε ενα 100αρι!,

παντως τα τσιπαρισμενα xbox, συνηστω να τα κρατατε offline, και για online gaming +1 xbox!
χεχεχ, καθολου οικονομικη λυση, ε?

More
11 Nov 2010 19:42 #84021 by Βασίλης Δρέττας
μετετρεψε κανεις το gamertag του σε ελληνικο ? εχει κανα προβλημα μην χασω την 12μηνη που πληρωσα

More
11 Nov 2010 19:50 #84024 by Κώστας Λεοντιάδης

bond wrote: μετετρεψε κανεις το gamertag του σε ελληνικο ? εχει κανα προβλημα μην χασω την 12μηνη που πληρωσα

Κανένα απολύτως πρόβλημα φίλε...

More
11 Nov 2010 21:02 #84027 by Βασίλης Δρέττας
ελεος εκανα ενα λαθος και τωρα μου λεει οτι μπορω να ξαναπροσπαθησω τον επομενο χρονο

More
11 Nov 2010 21:55 #84029 by Kostas Milonas
Ξερει κανεις τι παιζει με την παρακατω προσφορα για το Migration στο ελληνικο XBOX Live?

για περιορισμένο χρονικό διάστημα, τα μέλη που είχαν λογαριασμό LIVE χωρίς υποστήριξη σε μία άλλη χώρα, από τις 10 Νοεμβρίου θα λάβουν ως δώρο έως και 1600 Microsoft Points όταν μεταφέρουν το λογαριασμό τους στην τοπική υπηρεσία Xbox LIVE της Ελλάδας.

Το ειδα εδω αλλα υπαρχει copy paste η ανακοινωση αυτη σε αρκετα sites....

Το εχει κανει κανεις να δει αν δουλευει ή οχι? Δε σκεφτομουν να κανω το migrate αλλα για 1600 points why not?

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR