Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox Live: Γενική συζήτηση/Απορίες/Προσφορές

More
23 May 2017 11:35 #198789 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Deals with Gold: 23/5/17

Μία νέα εβδομάδα εκπτώσεων ξεκινά σήμερα στο Xbox Store με προσφορές σε διάφορα games της Microsoft Studios, oι οποίες μάλιστα ισχύουν και για τους Silver συνδρομητές του Xbox Live. Ενδεικτικά να διαφέρουμε ότι διατίθενται με έκπτωση τα Dead Rising 4, Halo Wars 2, Crimson Dragon, Halo 5: Guardians, Rise of the Tomb Raider, Gears of War 4 για το Xbox One και τα Crackdown, Crackdown 2, Fable Anniversary για το Xbox 360. Οι Gold συνδρομητές μπορούν να επωφεληθούν από μια πλειάδα αποκλειστικών προσφορών και να αποκτήσουν λόγου χάρη με μειωμένη τιμή τα Battlefield 1, Sniper: Ghost Warrior και Titanfall 2.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε αναλυτικά τα deals with gold εδώ.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 May 2017 00:56 #198819 by Angel
Xbox Live Games with Gold: Ιούνιος 2017

Θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε χωρίς κόστος DLC του Phantom Dust Remake, το οποίο δόθηκε πρόσφατα δωρεάν. Η Microsoft αναφέρει ότι για τον Ιούνιο, τα δωρεάν games ξεπερνούν τα 94 δολάρια, ενώ θα προσθέσουν συνολικά 4000 gamerscore στο προφίλ σας.

Δείτε το σχετικό βίντεο.

Ακολουθεί αναλυτικά η λίστα:
XboxOne
- SpeedRunners: 1-30 Ιουνίου
- Watch Dogs: 16 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου

Xbox 360
- Assassin’s Creed III: 1-15 Ιουνίου
- Dragon Age: Origins: 16-30 Ιουνίου

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
24 May 2017 14:46 - 24 May 2017 21:38 #198851 by Grigoris
Τι εγινε το αλλαξανε παλι και το ξανα εβαλαν το always online?

Γιατι δεν με αφηνει να παιξω κανενα μα κανενα παιχνιδι αν δεν ειμαι online?

Και δεν μιλαω για τα παιχνιδια που ειναι δωρο καθε μηνα αλλα και για παιχνιδια που εχω αγορασει οπως π.χ. το gears of war 4.

Μου βγαζει μυνημα σε ολα τα παιχνιδια "For this game, you need to be online" 0x803f9008

Εχω 2 profile στη κονσολα μου το ενα πρωτευον και το αλλο δευτερευον που εκει εχω και τα περισσοτερα παιχνιδια αγορασμενα κ.τ.λ.

Δοκιμασα να αντιστρεψω το ενα με το αλλο profile και δουλευαν κανονικα και ofline ολα τα παιχνιδια.
Τι στο καλο συμβαινει?

Χτες δεν ειχα αυτο το προβλημα επαιζαν ολα τα παιχνιδια ακομα και ofline να ησουνα.

Και τα προβληματα συνεχιζονται για την Microsoft
[img

Απο το επισημο λινκ της Microsoft για να βλεπεις την κατασταση του xbox live ανα πασα στιγμη.
Το μεσημερι ηταν μονο το πρωτο κοκκινο και τωρα ειναι και τα δυο.
Απο το κακο στο χειροτερο η Microsoft και θελει να παρουσιασει και το scorpion σε λιγες μερες.

Αιντε - αιντε.
Last edit: 24 May 2017 21:38 by Grigoris.

More
26 May 2017 13:38 #199002 by Γιάννης Πετρόχειλος
Τίποτα δεν άλλαξε, μια χαρά παίζουν offline τα παιχνίδια. Με μια αναζήτηση που έκανα στο Xbox.com για το σφάλμα που λαμβάνεις προκύπτει ότι δεν έχεις κάνει "Home Xbox" την κονσόλα για τον συγκεκριμένο λογαριασμό και μάλλον αυτό φταίει.

Όσο για τα «προβλήματα» που έχεις, μην μπερδεύεις την σελίδα κατάστασης του Xbox Live με την σελίδα του PSN. Στο PSN ανανεώνεται μόνο όταν πέσει όλο το PSN διαφορετικά λέει όλα καλά. Στο Xbox Live, έστω και μια μικρή μερίδα χρηστών να έχει κάποιο θέμα αναγράφεται εκεί ως ειδοποίηση. Προσωπικά μια χαρά party ήμουν και έπαιζα Rainbow Six Siege προχθές χωρίς κανένα πρόβλημα. Το ίδιο συμβαίνει και τις περισσότερες φορές που γράφει κάτι εκεί. Συνήθως δηλαδή δεν μας επηρεάζει. Οπότε μη βλέπεις απλά τι γράφει εκεί, τσέκαρέ το και ο ίδιος για να βλέπεις αν όντως σε επηρεάζει.

More
01 Jun 2017 06:32 - 01 Jun 2017 06:39 #199234 by Grigoris
Επειδη μιλησα και με την ms το xbox one sharing το κανεις μονο αν ειναι online η κονσολα σου αν ειναι ofline και δεν εχεις σαν home xbox το gamertag που εχεις τα περισσοτερα παιχνιδια πολυ απλα δεν σου παιζει κανενα μα κανενα παιχνιδι, ακομα και αυτα που εχεις ΑΓΟΡΑΣΕΙ απο αυτο το gamertag π.χ. εγω εχω αγορασει καποια παιχνιδια οπως π.χ. gears of war 4, unravel κ.τ.λ. δεν παιζουν ουτε αυτα αν ειμαι ofline κατι που θα ΕΠΡΕΠΕ να γινεται μιας και αυτα τα παιχνιδια τα εχω ΑΓΟΡΑΣΕΙ απο αυτο το λογαρισμο/gamertag.

Αν δεν το πιστευεις μιλα με ms Ελλαδας αλλα και εξωτερικου να στο πουν.

Οσο για το αλλο που λες με το status εσυ πιστευε αυτο εγω παλι δεν το πιστευω.
Και αν εσυ δεν εχεις προβλημα οταν βγαζει προβληματα στο xbox live status αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχει κανεις προβλημα εγω π.χ. ειχα προβλημα και συνεχιζω και εχω οταν το xbo live status site εχει καπου κοκκινα(Δηλαδη προβληματα)
Last edit: 01 Jun 2017 06:39 by Grigoris.

More
07 Jun 2017 10:58 #199494 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Lara Croft and the Temple of Osiris

Στα δωρεάν games του μήνα για το Xbox One, συγκαταλέγεται και το Lara Croft and the Temple of Osiris, το οποίο κανονικά κοστίζει 20 ευρώ.
Attachments:

More
15 Jun 2017 21:49 #200023 by Πιέρρος Φουστέρης
E3 2017: Νέα Xbox Live avatars!

Στα πλαίσια της έκθεσης E3 2017, η Microsoft μας έδειξε τα νέα της avatars τα οποία θα μπορείτε να επιλέξετε στο Xbox Live.

Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο και θαυμάστε τα ανανεωμένα γραφικά, καθώς πλέον αποτελούνται από λεπτομερή textures.

Η Microsoft το 2015 είχε βάλει αγγελία ζητώντας artists για να της φτιάξουν “καρτουνίστικους χαρακτήρες υψηλής ανάλυσης”, που θα έπρεπε να είναι τόσο όμορφα, όσο και να έχουν συμπεριφορά επαγγελματία ηθοποιού.

Όπως μπορείτε να δείτε έχει γίνει εξαιρετική δουλειά και υπάρχει μεγάλη ποικιλία στην απεικόνιση των avatars, καθώς διαθέτουν μέχρι και ρομποτικά χέρια ή καροτσάκι ΑΜΕΑ.

Τα avatars θα κυκλοφορήσουν περίπου στην ίδια περίοδο με την κυκλοφορία του Xbox One X, στις 7 Νοεμβρίου αντικαθιστώντας τα παλιά.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Attachments:
The following user(s) said Thank You: Γιάννης Πετρόχειλος, A

More
15 Jun 2017 22:23 #200030 by A
Επιτέλους να αλλάξουμε τα παλιά, βαρέθηκα να τα βλέπω. Πολύ όμορφα avatar's τα καινούργια.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
05 Jul 2017 13:28 #201027 by Πιέρρος Φουστέρης
Ο κάτοχος του μεγαλύτερου gamescore χάνει την πρωτιά

Ο άνθρωπος με το υψηλότερο Xbox Gamescore στον κόσμο ηττήθηκε μετά από 11 χρόνια. Ο Ray "Stallion83" Cox ήταν κάτοχος του συγκεκριμένου τίτλου από τότε που το achievement hunting έγινε δημοφιλές και ήταν ο πρώτος gamer που ξεπέρασε κάθε βασικό Gamescore ορόσημο. Χαρακτηριστικά, ήταν ο πρώτος που πέρασε το 1 εκατομμύριο Gamescore το 2014.

Πλέον, η βασιλεία του Cox τελείωσε. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, την θέση του πήρε ο Stephen "smernov" Rowe, ο οποίος προσπαθούσε να ξεπεράσει τον Cox εδώ και μια δεκαετία. Ο λόγος που συνέβη αυτό είναι οτι ο Cox κάνει ένα διάλειμμα από το gaming, καθώς παντρεύτηκε και έπρεπε να πάει ταξίδι του μέλιτος. Ο Rowe εκμεταλλεύτηκε την περίσταση για να τον ξεπεράσει.

Διαβάστε περισσότερα στην σχετική είδηση !

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Attachments:

More
07 Jul 2017 18:52 - 07 Jul 2017 19:40 #201294 by Angel
Gift a Friend

Ο αντιπρόεδρος του τμήματος Xbox Mike Ybarra, ανακοίνωσε ότι οι κάτοχοι Xbox One θα μπορούν σύντομα να στείλουν δώρα σε φίλους τους.

Εδώ και αρκετά χρόνια, οι κάτοχοι Xbox One περιμένουν την υπηρεσία Game Gift και απ' ότι φαίνεται σύντομα θα την δουν να υλοποιείται. Η δήλωση έγινε μέσω Twitter . Αξίζει να σημειωθεί ότι το να μπορείτε να αγοράσετε δώρο για φίλο σας συμβαίνει στα PC μέσα από διάφορες online πλατφόρμες πώλησης ψηφιακών games, αλλά όχι στο PS4.

Το αντίστοιχο αίτημα των κατόχων Xbox για την υπηρεσία Gift a friend έχει συγκεντρώσει 5.000 ψήφους. Με την Gamescom 2017 να πλησιάζει (22-26/8), ενδέχεται η "ανακοίνωση που έρχεται σύντομα" να γίνει στη Γερμανία, βάσει φημών.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.
Last edit: 07 Jul 2017 19:40 by Πιέρρος Φουστέρης.