Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πρώτο Xbox: Γενική συζήτηση

More
15 Nov 2016 12:49 #189439 by Βασίλης
κονσολαρα!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Nov 2016 23:40 #189469 by Μάνος Γρυπάρης
Στην ίδια είδηση θα μάθετε τα πάντα για τα δωρεάν DLC που δίνει η Microsoft.

Ζήσαμε μεγάλες στιγμές με Gears of War, Forza Motorsport, Halo και πολλά ακόμη games.

Στατιστικά
Δείτε επίσης τα στατιστικά των 15 ετών χρήσης των κονσολών Xbox.

Παίκτες: 222.468.423
Ώρες gaming: 100.539.390.670
Multiplayer ώρες gaming: 29.000.304.183
Achievements που ξεκλειδώθηκαν: 32.667.582.157
Gamerscore: 572.605.554.587
Υψηλότερο gamerscore: 1.416.465
Φιλίες που έγιναν στο Xbox Live: 4.233.891.482

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
20 Nov 2016 10:05 #189570 by Γιάννης Μητσόπουλος
Με αφορμή την συμπλήρωση 15 χρόνων από την κυκλοφορία της πρώτης κονσόλας xbox, σκέφτηκα να ανεβάσω στο φόρουμ κάποιες φωτογραφίες της αγαπημένης μου κονσόλας που μου κρατάει συντροφιά τα τελευταία χρόνια. Δεν το κάνω για λόγους επίδειξης αλλά για να παρακινήσω κι άλλους να ανεβάσουν φωτογραφίες από τις δικές τους συλλογές με σκοπό να τις θαυμάσουμε και να συζητήσουμε γύρω από την αγαπημένη μας κονσόλα...
Attachments:

More
20 Nov 2016 11:01 #189573 by Omnibot
Εγώ έχω θέμα με το PC και θα ήθελα να ανεβάσω κι εγώ με τη σειρά μου photos. Θα αναφέρω έστω τι έχω: 2 Χbox original, 2 Xbox 360 elite, 1 Xbox One, γύρω στα 8 controllers για το original + 2 dvd kit, 4 controllers για 360, Xbox 360 camera + 1 remote controller, 2 Xbox One controllers, Kinect (One) και γύρω στα 100 games για Χbox, γύρω στα 150 για 360 και πρέπει να 20ρισα τα games του One. Videogame fan γενικά.

More
20 Nov 2016 18:17 #189577 by Γιάννης Μητσόπουλος
Πάρα πολύ καλή συλλογή omnibot, εύχομαι να την μεγαλώσεις κι άλλο σύντομα, βρήκα κι άλλον τραλλαμένο σαν κι εμένα.

More
10 Oct 2018 17:54 #219323 by Blood Prince
Η γενιά του πρώτου XBOX αν δεν κάνω λάθος είχε το μικρότερο χρόνο ζωής ! Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2001 και μόλις τέσσερα χρόνια μετά τον Νοέμβριο του 2005 είχαμε το XBOX 360.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
10 Oct 2018 23:55 #219333 by Μάρκος Ασκανιάν
Είχα γνωρίσει ένα παλικάρι ο οποίος χωρίς να το ξέρει μάζεψε χρήματα, πήρε Xbox και μετά από ένα μήνα είδε το 360 στα ράφια και πήγε να βάλει τα κλάμματα. Πάντως το πρώτο Xbox μπορεί να μην είχε τη τεράστια ποικιλία που είχε το PS2 αλλά ήταν και θα είναι μια αξιόλογη κονσόλα με games που έγραψαν ιστορία όπως τα Halo, Forza Motorsport, Project Gotham Racing και Dead or Alive Xtreme για να αναφέρω μερικά. Να υπενθυμίσω ότι και τα Star Wars: KOTOR εμφανίστηκαν κι αυτά εδώ καθώς και το Morrorwind και Doom 3.

Adododo!!!
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
20 Dec 2023 19:10 #274114 by Nikos Georgopoulos
Ο δημιουργός του Xbox ανέφερε αστεία θέματα που υπήρχαν με το αρχικό όνομα (DirectX box)

Ο πληθυντικός τους...χάλαγε την συνταγή!

Ο Seamus Blackley, δημιουργός και σχεδιαστής του αρχικού Xbox το 2001, έκανε μια δήλωση στο X (Twitter) σχετικά με την ονομασία της κονσόλας σε Xbox, καθώς θυμίζουμε ότι το αρχικό όνομα επρόκειτο να είναι "DirectX box".

Ο Blackley δήλωσε ότι υπήρχε θέμα στον πληθυντικό και μάλιστα ανέφερε τα παρακάτω παραδείγματα:
OX -> OXEN
Xbox -> Xboxen

This was one of the arguments AGAINST keeping the internal name (directX box -> Xbox), as the plural was awkward. I was a fan of the MOST AWKWARD of course…

OX -> OXEN
Xbox -> Xboxen ? t.co/zBUArfUA7q pic.twitter.com/zfDMS74oGB

— Seamus Blackley (@SeamusBlackley) December 16, 2023

Προφανώς τα συμπαθέστατα βόδια δεν φταίνε σε κάτι, αλλά οφείλουμε να παρατηρήσουμε ότι και το αρχικό Xbox είχε το μέγεθος...βοδιού!