Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πρώτο Xbox: Γενική συζήτηση

More
18 Feb 2011 18:49 #89951 by polygyros156
καλησπερα ξερει καποιος που μπορω να κανω επισκευη στο Xbox?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Feb 2011 19:38 - 31 Jul 2015 21:17 #89958 by Γιάννης Μπόκας
Είσαι εντός ή εκτός εγγύησης; Μιλάς για το Xbox 360 ή το παλιο Xbox? Επίσης σε ποια περιοχή μένεις;
Αν είσαι εντός εγγύησης απλά πήγαινε στο κατάστημα που το προμηθεύτηκες για να το στείλουν με τη σειρά τους στη Microsoft. Διαφορετικά έχει κάποιο κόστος. Απευθύνσου π.χ. στο EBW.gr όπου επισκευάζουν κονσόλες.
Last edit: 31 Jul 2015 21:17 by Μάνος Γρυπάρης.

More
14 Apr 2014 19:27 #143296 by Κωνσταντίνος Κίκης
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ. Ξέθαψα πρόσφατα το παλιό μου xbox αγορασμένο το 2004 αν θυμάμαι καλά. Τέλος πάντων, η κονσόλα έχει ένα μικρό προβληματάκι, ανάβει κανονικά, έχει μέσα τα saves και τα πάντα αλλά αν ανόιξω το πορτάκι να βάλω δίσκο μέσα και ξαναπατήσω το κουμπί δεν μπαίνει μέσα. Μπαίνει μόνο εάν και εφ' όσων το σπρώξω, όπου δεν έχει κανένα αποτέλεσμα γιατί ουσιαστικά φαντάζομαι το πορτάκι δεν έκλεισε ποτέ και δεν παίρνει εντολή η κονσόλα να διαβάσει τον δίσκο. Ξέρετε κάποιο μέρος που να μπορώ να το επισκευάσω; Δεν φαντάζει κάτι σημαντικό αλλά είμαι πανάσχετος οπότε ρωτάω εδώ. Αν μπορείτε να προτείνετε κάτι ψιλοκοντά στα βόρεια προάστια της Αθήνας θα είμαι υπόχρεος γιατί ξεκινάω από ΠΟΛΥ μακριά :P :P :P . Ευχαριστώ προκαταβολικά. :D

More
14 Apr 2014 20:38 #143300 by Γιώργος Λόλας
Εικάζω ότι από την στιγμή που φταίει απλά ο μηχανισμός στο πορτάκι, μπορείς να το επισκευάσεις και σε καταστήματα επισκευείς ηλεκτρονικών ειδών (τηλεοράσεων κτλ). Ρώτα σε κάποιο μαγαζί κοντά σου, νομίζω πως θα μπορούν να στο φτιάξουν.

More
14 Apr 2014 22:08 #143303 by Sotiris Greece
Ρώτα στο easybuyworld ρίξε μία ματιά το link. www.ebw.gr/el/product/3215/DVD-R ... 3%8F%C3%97

Και τα τηλέφωνα επικοινωνίας
www.ebw.gr/el/page/contact

More
16 Apr 2014 02:41 #143346 by Κωνσταντίνος Κίκης
Ευχαριστώ πολύ παιδιά

More
31 Jul 2015 19:20 #166654 by Chara
Καλησπέρα σε όλους.

Είμαι κάτοχος του πρώτου ΧΒΟΧ και πρόσφατα το έβαλα σε αγγελία για να το πουλήσω μαζί με τα παιχνίδια και τα παρελκόμενά του. Δυστυχώς όμως διαπίστωσα πως απουσιάζει το καλώδιο σύνδεσης της κονσόλας με την τηλεόραση. Πλέον είμαι κάτοχος μιας KDL-32W600A SONY.

Μιας και το μοντέλο της Microsoft έχει προ πολλού καταργηθεί έκανα μια μικρή αναζήτηση στο ebay και βρήκα καλώδια σε διάφορες τιμές, αλλά δεν έμοιαζαν με αυτό που είχα. Σε ελληνικό site βρήκα το παρακάτω προϊόν:
modchip.gr/xbox/43-xbox-component-kalodio-cable

Μπορεί κάποιος να μου πει ποιο καλώδιο όντως είναι συμβατό με την τηλεόραση και την κονσόλα μου. Αν κάποιος διαθέτει μεταχειρισμένο μπορώ να το αγοράσω. Επίσης αν κάποιος ενδιαφέρεται για την κονσόλα παρά την απουσία καλωδίου, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μπορούμε να εξετάσουμε τις επιλογές που υπάρχουν.

Ευχαριστώ :)

More
31 Jul 2015 21:34 #166668 by Παντελής Δασκαλέλος

charasynd wrote: Καλησπέρα σε όλους.

Είμαι κάτοχος του πρώτου ΧΒΟΧ και πρόσφατα το έβαλα σε αγγελία για να το πουλήσω μαζί με τα παιχνίδια και τα παρελκόμενά του. Δυστυχώς όμως διαπίστωσα πως απουσιάζει το καλώδιο σύνδεσης της κονσόλας με την τηλεόραση. Πλέον είμαι κάτοχος μιας KDL-32W600A SONY.

Μιας και το μοντέλο της Microsoft έχει προ πολλού καταργηθεί έκανα μια μικρή αναζήτηση στο ebay και βρήκα καλώδια σε διάφορες τιμές, αλλά δεν έμοιαζαν με αυτό που είχα. Σε ελληνικό site βρήκα το παρακάτω προϊόν:
modchip.gr/xbox/43-xbox-component-kalodio-cable

Μπορεί κάποιος να μου πει ποιο καλώδιο όντως είναι συμβατό με την τηλεόραση και την κονσόλα μου. Αν κάποιος διαθέτει μεταχειρισμένο μπορώ να το αγοράσω. Επίσης αν κάποιος ενδιαφέρεται για την κονσόλα παρά την απουσία καλωδίου, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μπορούμε να εξετάσουμε τις επιλογές που υπάρχουν.

Ευχαριστώ :)

To καλώδιο αυτό καθότι composite προσφέρει την καλύτερη δυνατή εικόνα για το Xbox, κοινώς είναι καλύτερο από το καλώδιο που έχεις χάσει. Επίσης είναι συμβατό με την τηλεόρασή σου. Θα σου πρότεινα να το αγοράσεις μιας και η τιμή του είναι αρκετά χαμηλή.

More
04 Oct 2016 23:50 #188411 by Marios Ntallaris
Ένας από τους δημιουργούς το πρώτου Xbox αποκάλυψε πως θεωρεί το χειριστήριο της κονσόλας ντροπιαστικά μεγάλο.

Ο Seamus Blackley έχει μιλήσει σε διάφορα twits για το εν λόγο χειριστήριο. Έχει πει χαρακτηριστικά πως η Μicrosoft είχε επιλέξει ένα πάροχο που δεν μπορούσε να κάνει τα ηλεκτρονικά μικρότερα. Επίσης έχει δηλώσει πως η Microsoft αγνόησε να κάνει περισσότερους ελέγχους πάνω στο χειριστήριο και οτι ο ίδιος δεν είχε την αρμοδιότητα να προτείνει την μείωση του μεγέθους του. Το όλο θέμα προήλθε από την πλακέτα που επιλέχτηκε η οποία ήταν αρκετά μεγάλη. Ο Blackley δήλωσε πως η Microsoft έκανε έρευνα σύμφωνα με την οποία οι χρήστες προτιμούσαν τα μεγάλα χειριστήρια. Εντέλι μετά από λίγο καιρό η Microsoft υπερασπίζοντας τη γνώμη της για τα μεγάλα χειριστήρια κυκλοφόρησε και ένα μικρότερο για την ίδια κονσόλα :P .

More
15 Nov 2016 03:28 - 16 Nov 2016 23:36 #189432 by Πιέρρος Φουστέρης
Το πρώτο Xbox κλείνει σήμερα 15 χρόνια ζωής! Διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση !

Με αφορμή αυτό το γεγονός, είπα να γράψω ένα blog. Όσοι θέλετε, μπορείτε να το διαβάσετε και να μου πείτε τη γνώμη σας στα σχόλια!

Η πρώτη κονσόλα της Microsoft κυκλοφόρησε στις 15 Νοεμβρίου 2001. Την διαδέχθηκε μόλις τέσσερα χρόνια μετά το Xbox 360, στις 22 Νοεμβρίου 2005. Η Microsoft είχε δώσει εξ αρχής βάση στις online υπηρεσίες της κονσόλας με το Xbox Live το οποίο συνόδευσε τις κονσόλες της από τις 15 Νοεμβρίου 2002, ένα χρόνο μετά την επίσημη κυκλοφορία της κονσόλας.

Το πρώτο Xbox πούλησε 24 εκατομμύρια μονάδες και το Xbox 360 77,2 εκατομμύρια μονάδες.

Δείτε το τρέιλερ συμπλήρωσης 15 ετών από την κυκλοφορία του Halo:

Με αφορμή την επετειακή αυτή ημέρα, η Microsoft δημιούργησε ένα mockup του πως θα μπορούσε να είναι το Xbox One S σε μία 15th Anniversary έκδοση που θα μοιάζει με το πρώτο Xbox. Δείτε την σχετική φωτογραφία.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Attachments:
Last edit: 16 Nov 2016 23:36 by Μάνος Γρυπάρης.