Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One X: Γενική συζήτηση

More
30 Nov 2017 02:30 #208864 by Γιάννης Σιδηρόπουλος
Τo Xbox One X είναι πράγματι ένα θηρίο από άποψη λειτουργικών χαρακτηριστικών. Αν η Microsoft καταφέρει να το συνδυάσει και με ορισμένα exclusives σίγουρα τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Jan 2018 22:38 - 10 Jan 2018 22:59 #211291 by Grigoris
Έχει κανείς από εδώ με οποιαδήποτε κονσόλα xbox one και με το x φυσικά πρόβλημα με nat strict & teledo?

Εγώ προσωπικά μερικές φορές ναι και χωρίς να αλλάξω απολύτως τίποτα από το ρουτερ μου μπορεί από μόνο του να φτιάξει.
Διαβάζω και σε ξένα φόρουμ ότι αυτά τα προβλήματα ειδικά το teledo είναι πρόβλημα του xbox one γενικότερα γιατί π.χ. το ps4 με ακριβώς το ίδιο ρουτερ, σύνδεση vdsl50 & ρυθμίσεις δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Αν έχετε τι κάνατε για να το λύσετε μόνιμα?
Έχω δοκιμάσει :

01. Καρφωτή ip στο xbox one x που έχω κάνει port farward τα xbox live ports.
02. Factory defaults κοινώς reset τη κονσόλα σε εργοστασιακή κατάσταση
03. Power off εντελώς μέχρι και βγάλσιμο από τη πρίζα για 10 λεπτά
04. Να βάλω της google τα dns ports (Primary: 8.8.8.8 & secondary: 8.8.4.4)
05. Βγάλσιμο απο την πρίζα το ρουτερ για 5 λεπτά.

Κι όμως τσιφος ότι και να δοκίμασα. Οπότε θέλει θα έχει θέμα teledo ή nat strict και οπότε δεν θέλει δεν θα έχει.
Και το SOFTWARE BUG(Των απίθανων windows 10 που πολύ διαφημίζει η Microsoft) της υπόθεσης είναι ότι αν πας σε οποιαδήποτε κονσόλα xbox one(Απλό, s, x) settings -> network -> network settings σου δείχνει κανονικά το nat type -> open και όλα καλά αν κάνεις ένα "test multiplayer connection" τότε σου βγάζει τα προβλήματα που αναφέρω ποιο πάνω(Teledo & nat strict)

Καμιά ιδέα?
Last edit: 10 Jan 2018 22:59 by Grigoris.

More
14 May 2018 12:26 #215041 by Μάνος Γρυπάρης
Θα πρέπει να μιλήσεις με τον πάροχό σου και να σου δώσει να δοκιμάσεις συγκεκριμένα ports.

Δεν είχα θέμα με NAT πάντως.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
14 May 2018 16:13 #215044 by Grigoris
Ο παροχος μου δεν εχει κανενα θεμα γιατι σε οποιαδηποτε αλλη συσκευη(Laptop, netbook, desktop, ps4pro) δεν ειχα ποτε μου θεμα και τις τελευταιες μερες ουτε με το xbox one x εχω καποιο θεμα μου τα βγαζει ολα οκ.
Ισως με καποιο system update του xbox one x να διορθωθηκανε τα προβληματα.

More
14 May 2018 22:13 #215049 by Μάνος Γρυπάρης
Ναι δοκίμασε update και ξαναμίλησε με τον πάροχο. Προϋποθέτει να μην το έχεις τσιπαρισμένο εννοείται.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
14 May 2018 23:16 - 15 May 2018 02:45 #215051 by Grigoris
Οπως ξανα ειπα δεν φταιει κανενας παροχος γιατι αν εφταιγε θα ειχαν προβλημα και οι αλλες συσκευες που εχω συνδεδεμενες πανω του και οχι μονο το xbox one x.

Το τσιπαρισμενο που λες δεν έχει σχέση. Δεν μιλαω για το xbox360 που οντως μπορει να τσιπαριστι(Και να δεχεται ακομα μια χαρα τα system updates του), αλλα για το xbox one x που δεν υπαρχει κανενα τσιπαρισμα γι' αυτη τη κονσολα.

Παλια το xbox one x ειχε θεμα με το nat και με το μενου που λεω στο προηγουμενο ποστ μου πλεον δεν μου βγαζει κανενα προβλημα ισως γιατι το εφτιαξε η ms με καποιο system update του xbox one x.
Last edit: 15 May 2018 02:45 by Μάνος Γρυπάρης.