Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Θα αγοράσετε το Xbox One?

Poll: Θα αγοράσετε το Xbox One όταν κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Ναι
9 25%
Θα περιμένω να πέσει η τιμή του
13 36.1%
Όχι
14 38.9%
Total number of voters: 9
Only registered users can participate to this poll
More
06 Jan 2014 05:31 #138633 by Μανώλης Παπαστεργιανός
Οχι γιατι θεωρω οτι ακομα κι αν πεσει η τιμη και των 2 κονσολων στα 300 ευρω και παλι θα ειναι πολλα. Συν οτι η Sony πιστευω κι ελπιζω οτι θα εχει περισσοτερα exclusives και βεβαια εχει ηδη καλυτερη RAM στην κονσολα της αρα ειναι κονσολα που θα κρατησει περισσοτερο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Jan 2014 01:29 #138962 by Βασίλης
οχι γιατι τα συχνα προβληματα του 360 αλλα κ η πολιτικη της Ms(που πληρωνεις για τα παντα) με κανουν να επιλεξω το ps4...

More
11 Jan 2014 10:34 #138972 by Jester

aims wrote: αλλα κ η πολιτικη της Ms(που πληρωνεις για τα παντα) με κανουν να επιλεξω το ps4...

Θα συμφωνήσω ότι το Xbox 360 είχε τα θεματάκια του στην αρχή, αλλά η microsoft τα αντιμετώπισε με τον ανάλογο επαγγελματισμό.
Όσο για τις συνδρομές...το xbox live είναι μια πολύ καλή υπηρεσία που μπορεί να μη σου προσφέρει τα καλύτερα παιχνίδια δωρεάν αλλά σου δίνει ένα σταθερότατο online περιβάλλον. Αυτό όως ξέρετε κοστίζει. Άλλωστε και η sony πλέον έβαλε συνδρομή πρακτικά υποχρεωτική και να σας πω την αλήθεια δε με πειράζει καθόλου.
Τέλος πάντων, κατά τη γνώμη μου το θέμα είναι αλλού. Τα exclusives του xbox αυτή τη στιγμή με ψήνουν περισσότερο από αυτά το ps4 αλλά στα cross platform η κονσόλα της microsoft φαίνεται να είναι πίσω. Ίσως γιατί της λείπει δύναμη, ίσως γιατί δεν έχει γίνει ακόμα σωστή βελτιστοποίηση, το θέμα είναι ότι προβληματίζει...

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

More
06 Aug 2014 22:51 #147706 by Αντώνης Καλογερής
Μόνο όταν πέσει η τιμή του.Το X-box και το 360 τα αγόρασα μόνο και μόνο για να μπορώ να παίξω το Halo.

Psn:a37111988
Video Games Is My Life!!

More
22 Aug 2014 19:23 #148238 by tsalatsanis anestis
Το εχω κλεισει ηδη γιατι η τιμη του μαζι με το must καθε χρονο FIFA ειναι super.

More
22 Aug 2014 20:06 #148248 by Donnie Darko
με τη καμια εννοια ΔΕΝ θα αγοραζα XB1!!!
PS for the win!

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
23 Aug 2014 00:47 #148303 by Τάσος Φέτσης
Θα το αγοράσω αν βάλουν κάποια καλή προσφορά τα Χριστούγεννα.
400 ευρώ με Forza και Fifa κανει αλλα αν πεσει η τιμη της σκετης κονσολας στα 330-350 ίσως το σκεφτώ καθώς μπορώ να δανειστώ games με φίλους.
Αλλά ακόμα κι αν δεν το πάρω ξέρω ότι το 2015 θα βγουν τα δυνατά χαρτιά ακόμα είναι νωρίς για ολες τις next gen κονσολες.

More
23 Aug 2014 02:03 #148312 by Ανδρέας Χαλαλ
προτιμώ το PS4
με τραβάει ποιο πολύ σαν κονσόλα !

More
17 Feb 2015 15:02 #156874 by A
περίμενα να πέσει η τιμούλα του και το τσίμπησα τελικά :woohoo:

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.