Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Θα αγοράσετε το Xbox One?

Poll: Θα αγοράσετε το Xbox One όταν κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Ναι
9 25%
Θα περιμένω να πέσει η τιμή του
13 36.1%
Όχι
14 38.9%
Total number of voters: 9
Only registered users can participate to this poll
More
31 Dec 2013 21:28 #138341 by Θοδωρής Κώτσελας
μολις πεσει η τιμη βλεπουμε.δεν με καιει και πολυ μιας και ειμαι κυριως pc gamer.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Jan 2014 03:19 #138353 by Δημήτρης Κάτσης
Για κανένα λόγω δεν θα πάρω το X-BOX ONE! Ο μόνος λόγος για να πάρει κάποιος κονσόλα είναι οι αποκλειστικότητες και σε αυτό η SONY είναι μίλια μπροστά!

More
01 Jan 2014 04:51 #138354 by Γιώργος Λόλας
Και οι δύο κονσόλες έχουν καλές αποκλειστικότητες :)

Το καλό είναι ότι είδαμε αρκετά νέα παιχνίδια και θα δούμε περισσότερα.

More
01 Jan 2014 06:37 #138355 by Γιάννης Σκιαδάς
Φυσικά και θα το πάρω αλλά το καλοκαίρι!Περιμένω να δω και το Kinect...

More
01 Jan 2014 15:53 #138368 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Λογικά όχι,δεν είμαι ιδιαίτερος φαν των κονσολών της Microsoft...

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!

More
02 Jan 2014 17:56 #138433 by Petros

Skiadas wrote: Φυσικά και θα το πάρω αλλά το καλοκαίρι!Περιμένω να δω και το Kinect...

απο ότι έχω δει μέχρι τώρα απο το Kinect...δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο.. μπορεί να είναι καλύτερο απο το 1 αλλά μέχρι στιγμής δεν αξιοποιείτε σωστά.

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
02 Jan 2014 18:43 #138439 by Παντελής Δασκαλέλος
Εγώ το έχω προπαραγγείλει εδώ και 20 ημέρες περίπου και ελπίζω να έχω μαζέψει το 500αρι ως τότε. Ανυπομονώ να παίξω Ryse, Crimson Dragon και Killer Instinct.

More
03 Jan 2014 14:07 #138480 by Jester
Αν και fan των κονσολών της Microsoft, με βάση όσα έχω δει έως τώρα δεν πρόκειτα να δώσω 500 ευρώ για να το αγοράσω. Εκτός οι developers μου αλλάξουν γνώμη με τους τίτλους και την ποιότητά τους από εδώ και στο εξής.
Πάντως δεν είμαι από αυτούς που αποκλείουν αβίαστα την επιλογή του xbox one. Σαφώς το ps4 αυτή τη στιγμή υπερέχει, αλλά θα περιμένω να οριμάσουν οι κονσόλες μέχρι να αποφασίσω.

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

More
03 Jan 2014 16:59 #138488 by Γιάννης Λεv
Θα το αγοράσω του χρόνου τέτοια εποχή πιστεύω ή αυτό ή το ps4 . Μέχρι τότε θα κάνω υπομονή να δω τι games θα έχει και αυτό αλλά και το αντίπαλo στρατόπεδο της sony με το ps4 για να κινηθώ ανάλογα. Αν και από ότι βλέπω τείνω να κινηθώ προς την απόκτηση του xboxone με τα όσα έχω δει μέχρι στιγμής , ωστόσο βέβαια είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα για συμπεράσματα. Επίσης στα συν του xboxone θα ήταν αν γίνει και κάποια στιγμή μία μείωση της τιμής του. Γιατί τα 100 ευρώ που στοιχίζει περισσότερο από το ps4 την δεδομένη στιγμή είναι ένα αξιόλογο ποσό που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

More
05 Jan 2014 22:55 #138589 by Μιχάλης Κοδήμας
Εγώ προσωπικά θα περιμένω ένα χρόνο σίγουρα να πέσει και η τιμή του και επίσης δεν θέλω το Κinect μέσα το θεωρώ για εμένα αχρείαστο