Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πληρώνετε συνδρομή στο Xbox Live?

Poll: Είστε συνδρομητές Xbox Live Gold? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Ναι
26 81.3%
Όχι
6 18.8%
Total number of voters: 17
Only registered users can participate to this poll
More
09 May 2012 13:49 #107595 by Μάνος Γρυπάρης
Η συνδρομή στο Xbox Live (Xbox Live Gold) σας επιτρέπει να παίζετε online multiplayer, να κατεβάζετε τα demos την ημέρα που κυκλοφορούν και να εκμεταλλευτείτε τις υπηρεσίες του Xbox 360.

Ψηφίστε μόνο αν έχετε Xbox 360

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 May 2012 14:30 #107596 by spartan117
Ναι πληρωνω συνδρομη. Προτεινω να γινει αντισοιχο για το psn και psn plus. Αφηστε και κανα σχολιο οσοι ψηφιζετε :wink:

More
09 May 2012 14:32 #107597 by Kostas Milonas
Ναι πληρωνω επειδη αποτελει ενα σημαντικο μερος της εμπειριας του Xbox 360. Θα προτιμουσα να μην υπηρχε η συνδρομη ή να ηταν πιο φθηνη? Σαφως, αλλα με 32€ το χρονο ειναι ενα κοστος που ειναι διαχειρισιμο.

Επισης ενα σημαντικο οφελος του Xbox Live Gold ειναι το Deal of the Week οπου συνηθως βρισκεις αρκετα καλες προσφορες που ειναι αποκλειστικα για μελη με Gold συνδρομη.

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
09 May 2012 14:34 #107600 by Μιχάλης Χαραλαμπάκης
Δεν πληρώνω. Είχα παλιά για λίγο καιρό αλλά τώρα όχι. Αν βάλουν καλές υπηρεσίες στην Ελλάδα τότε ίσως το σκεφτό.

More
09 May 2012 14:42 #107601 by Παντελής Δασκαλέλος
Πληρώνω συνδρομή στο Xbox Live κανονικά εδώ και ένα 8μηνο περιπου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Θεωρώ πως ότι πληρώνεις παίρνεις και αν μου επιτραπεί η προσωπική μου άποψη προτιμώ να πληρώνω από το να παίζω στο psn που ναι μεν είναι free αλλά αντιμετωπίζω πάρα πολλές φορές προβλήματα με disconnections.

More
09 May 2012 14:43 #107602 by Γιάννης Παπαστεργίου
Δεν είχα ποτέ γιατί είμαι κατά των συνδρομών. Πάντως αν σας ενδιαφέρει να μάθετε νούμερα λέει στο wikipedia:
en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360
Xbox Live has over 30 million subscribers. [159]

Από 67.2 εκατομμύρια xbox 360 αν το βάλεις κάτω βγαινει οτι εχει το 45%?Δεν ειμαι και καλος στα μαθηματικά.Φαντάζομαι ότι στην Ελλάδα που δε μας περισευουν θα παει πιο κατω.

More
09 May 2012 15:38 #107612 by Βασίλης Δρέττας
εχω gold εδω και τρια χρονια και ποτε δεν το εχω μετανιωσει. πιστευω οτι στην περιπτωση του xbox live οτι πληρωνεις παιρνεις.

More
23 Sep 2012 13:27 #112471 by James Howlett
Xbox χωρις gold sub? μου φαινεται αδυνατο. Το κακο ειναι οτι δεν υποστηριζονται ολα τα services που μπορεις να εχεις στην Ελλαδα. Για οποιον εχει βρεθει ΗΠΑ κυριως θα καταλαβει αμεσως τη διαφορα.

More
23 Sep 2012 15:34 #112475 by Γιάννης Πετρόχειλος
Και εγώ είμαι συνδρομητής Gold εδώ και 2 χρόνια! Δεν θεωρώ την συνδρομή τόσο ακριβή! Βέβαια θεωρώ ότι έπρεπε να δίνεται πιο φτηνά διότι το ελληνικό LIVE δεν έχει αυτά που έχουν τα υπόλοιπα, συνεπώς πρέπει να πωλείται φθηνότερα.

More
24 Sep 2012 23:05 #112516 by James Howlett
Φιλε snikefriend, αυτο που λες ειναι μονο εν μερη σωστο.
Οι περισοτερες απο αυτες τις υπηρεσιες προσφερονται μεσω του xbox, αλλα θα πρεπει συνηθως (στις περισοτερες) να εχεις καποιου ειδους συνδρομη. Σχεδον ολες ειναι διαθεσιμες σε ΗΠΑ,Καναδα, και σε καποιες, πολυ λιγες, χωρες της Ευρωπης.
Το προβλημα που παρουσιαζεται οφειλεται κυριως σε "κολληματα" κανονισμων και νομικων πλαισιων περι πνευματικων διακαιωματων καθως θετουν περιορισμους στις δισκογραφικες και στις εταιρειες διαθεσης video&music media μεταξυ των διαφορων χωρων.
Πολυ καλο παραδειγμα ειναι το app για το youtube το οποιο ειναι free αλλα ακομη μη διαθεσιμο σε παρα πολλες χωρες.