Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πληρώνετε συνδρομή στο Xbox Live?

Poll: Είστε συνδρομητές Xbox Live Gold? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Ναι
26 81.3%
Όχι
6 18.8%
Total number of voters: 17
Only registered users can participate to this poll
More
24 Sep 2012 23:52 #112519 by Γιάννης Πετρόχειλος
Φίλε μου, συμμερίζομαι αυτό που λες, αλλά σαν καταναλωτή δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι προβλήματα αντιμετωπίζει η Microsoft και δεν μπορώ να τα έχω. Αν δεν μπορώ τότε το καταλαβαίνω και δεν απαιτώ να τα βάλουν, όμως δεν μπορεί οι αμερικάνοι, ακόμα και για YouTube ή το κανάλι του ΝΒΑ που νομίζω είνει free, να πληρώνουν τα ίδια με εμένα που έχω μόνο 4-5 apps!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Sep 2012 10:53 #112526 by Jester
Πληρώνω από την 1η ημέρα που πήρα το XBOX 360 (εδώ και 3 χρόνια δηλαδή) και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Το κόστος είναι μικρό και η υπηρεσία είναι σταθερότατη και σου εξασφαλίζει και κάποια προνόμοια έναντι του δωρεάν psn (head start σε DLC όπως στο CoD κλπ.) Γενικά, δε μπορώ να σκεφτώ το XBOX 360 χωρίς gold συνδρομή.

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

More
22 Aug 2014 19:28 #148240 by tsalatsanis anestis
Νομιζω πως χανεις ολη την ευχαριστηση στο Xbox αν δεν εχεις Gold.Eχω βαλει εδω και τεσσερα περιπου χρονια και δεν το εχω μετανιωσει λεπτο.

More
23 Aug 2014 14:02 #148345 by Kostas Thanasoulis
Και εγώ πληρώνω για συνδρομή αλλα όχι συνέχεια,συνήθως παίρνω 3μηνες...

More
23 Aug 2014 15:28 #148351 by Μιχάλης Κοδήμας
Και εγώ έβαλα συνδρομή πρώτη φορά στο Xbox 360 και πραγματικά δεν το έχω μετανοήσει,το κόστος που είναι γύρω στα 40€ το χρόνο δεν θα έλεγα ότι ειναι μεγάλο,επίσης τα παιχνίδια που προσφέρει 2 φορές το μήνα κάποια μεν αξιόλογα κάποια αλλά όχι.Για μένα η γενική εικόνα είναι ότι για να έχεις την πλήρη εμπειρία από το Xbox 360 πρέπει να έχεις Gold.

More
23 Aug 2014 15:31 #148353 by Σπύρος Μπαρμπαρής
Φυσικά και πληρώνω αν και ευτυχώς στην Ελλάδα υπάρχουν αρκετά online καταστήματα που πουλούν την ετήσια συνδρομή σε εξευτελιστική τιμή, οπότε γύρω στα 30-40 ευρώ το χρόνο μου έρχεται.

More
25 Aug 2014 12:08 #148544 by Χρήστος Αλεξόπουλος
Πλέον με τα δωρεάν παιχνίδια και τον λίγο ελεύθερο χρόνο με σχολή/δουλειά είναι μια καλή και φθηνή λύση η συνδορομή οπότε, για φέτος τουλάχιστον την προτίμησα.

More
07 Sep 2014 20:16 #149222 by Ilias Korolis
ναι πληρώνω (αλλά το κόστος της είναι μεταξύ 30-40 ευρώ) όχι όσο την πουλάνε στα καταστήματα.

Με εκτίμηση

More
28 Oct 2014 01:13 #151109 by Nikos Boutas
Πέρα από το εκπληκτικό online που έχει σου χαρίζει κάθε μήνα δυο παιχνιδάρες σχεδόν συμφέρει πάρα πολύ και το προτείνω σε όλους

More
28 Oct 2014 12:42 #151126 by Donnie Darko

Giocochoco wrote: Πέρα από το εκπληκτικό online που έχει σου χαρίζει κάθε μήνα δυο παιχνιδάρες σχεδόν συμφέρει πάρα πολύ και το προτείνω σε όλους

Ενα πράμα με το PS+..Με την διαφορά δίνει παιχνίδια σε PS3 PS4 PSvita :woohoo:

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)