Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Έπεσε το Playstation Network

More
16 May 2011 11:15 #93415 by Βασίλης Βασιλός
Μολις τωρα καταφερα να μπω...Θα δοκιμασω κανενα παιχνιδι online και θα ενημερωσω!!

Ολα ετοιμα..Ειμαστε ξανα online.Κατι τελευταιο.Μανο τελικα με τον διαγωνισμο τι θα γινει???Πηρε την παραταση για σημερα ή οχι?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 May 2011 11:29 #93416 by call of duty
εγω εχω κανει μονο το update αλλα μετα παω να κανω sign in και μου λεει οτι πρεπει να αλλαξω κωδικο.παταω enter και μου λεει οτι εχει σταλει ενα email(απο χθες μου μουττο λεει)αλλα δε μου εχει ερθει ακομα email!τι κανω?περιμενω ή υπαρχει καποια αλλη λυση?

More
16 May 2011 13:20 #93419 by Μάνος Γρυπάρης
Όχι, ο διαγωνισμός έληξε χθες γιατί όσοι μπήκατε 22:00-23:15 καταφέρατε να αλλάξετε κωδικό. Απλά υπερφορτώθηκαν οι servers και η Sony τους έριξε για να καθαρίσει το queue. Κερδίζει ο χρήστης που έγραψα στο topic.

@call of duty: Κάνε Forgot password και δες αν θα σου δουλέψει. Κοίτα και στα spam του e-mail σου μήπως κατά λάθος πήγε εκεί. Πάντως θα σου έρθει, απλά υπάρχει μεγάλο φόρτο αυτές τις ώρες λόγω των requests για τα νέα passwords που στέλνονται.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
16 May 2011 13:22 #93420 by call of duty
μεχρι σημερα θα μου το χουν στειλει παντως ή μπα?εχουν πει τιποτα?μονο αν κανω request θα μη θυμηθουν?...

More
16 May 2011 13:26 #93421 by Μάνος Γρυπάρης
Ναι, κοίτα πρώτα στα spam και κάνε request. Και 2 requests να κάνεις δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλά αν σου έρθει πολλές φορές το e-mail κάνε κλικ μόνο σε ένα link για να αλλάξεις κωδικό κι είσαι οκ.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
16 May 2011 14:52 #93426 by call of duty
τι ειναι τα spam και που πρεπει να παω για να κανω request?

More
16 May 2011 15:00 #93427 by Μάνος Γρυπάρης
Τι e-mail έχεις καταρχήν?

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
16 May 2011 23:59 #93448 by ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
επεσε και το ξανασικοσανε επιτελους...μας ελειψε πολυ..τωρα περιμενουμε ποσ κ ποσ τα παιχνιδακια που μας ταξανε..μακαρι να ειναι καλα..

More
17 May 2011 12:36 #93457 by maresca
Nα τα GAMES : All existing PlayStation Network members will be able to access the following from PlayStation Store*:Two PS3 games from the following list:LittleBigPlanet ,Infamous* Wipeout HD/Fury Ratchet and Clank: Quest for Booty Dead Nation* :icon bow: :icon bow:

More
17 May 2011 12:49 #93458 by Γιάννης Παναγιωτίδης
:x :x :x :evil: :evil: :evil:
Περίμενα περισσότερα απο εσένα Sony. Μόνο το littlebigplanet ήθελα απο αυτά. Κατάφερες και μας έδωσες ότι λιγότερο μπορούσες...

Για πείτε τι μου προτείνετε εκτός απο LittleBigPlanet?