Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS Vita: Νέες ειδήσεις

More
15 Jul 2013 20:46 #128364 by Than0sGamer
Εμμ δεν εχω προβλημα με τα games παιζω πολλα action,fighting,sport ,phantasy,rpg παρα πολλα Ναι εχω PS3!?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Aug 2013 02:06 #130667 by Κώστας Λάβαρης
Η Sony θα κυκλοφορήσει στο PS Vita το PlayStation Vita Pets , ένα Pet Simulation παιχνίδι που θυμίζει αρκετά το Nintedogs. Το PlayStation Vita Pets θα κυκλοφορήσει για το PS Vita μέσα στο 2014. Σημειώστε ότι με την τεχνολογία Augmented Reality θα βλέπετε το ζωάκι σας να περιφέρεται...εικονικά στο ίδιο σας το σπίτι, σαν να βρισκόταν στ' αλήθεια εκεί.

[youtube:2zbx8w50]
[/youtube:2zbx8w50]

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
21 Aug 2013 14:08 #130740 by Κώστας Λάβαρης
Η τιμή του PS Vita θα πέσει στα 199 ευρώ και δεν αποκλείεται μάλιστα σε κάποια καταστήματα η τιμή αυτή να είναι ακόμη χαμηλότερη. Ακόμη ανακοινώθηκε πως θα πέσουν και οι τιμές των memory cards.

Τα ευχάριστα όμως νέα για το PS Vita δεν σταματούν εδώ, καθώς ανακοινώθηκε επίσης ότι στην φορητή κονσόλας της Sony θα μεταφερθεί το Bordelands 2.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
21 Aug 2013 19:24 #130758 by Jester
Και στα 99 ευρώ να τη ρίξουν την τιμή, δε νομίζω ότι σώζεται το Vita...Κρίμα γιατί σαν hardware είναι αρκετά τίμιο...αλλά η sony έκανε ένα σημαντικό λάθος. Δεν έσπρωξε ΑΑΑ τίτλους στο Vita. Έπρεπε η ίδια να κάνει την αρχή με καλές first party προτάσεις που δεν ήρθαν ποτέ (με εξαίρεση το Uncharted). Και τώρα στη gamescom μία από τα ίδια...είπαν θα δείξουν 7 τίτλους και έδειξαν 2. Και ανακοίνωσαν ένα παιχνίδι που έχει κυκλοφορήσει εδώ και ένα χρόνο σε home συστήματα χωρίς να δείξουν τίποτα...Το μόνο που έλειπε ήταν να φέρουν στη σκηνή μια ταφόπλακα που να γράφει RIP PS Vita...

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

More
21 Aug 2013 20:00 #130760 by Παντελής Δασκαλέλος

Jester wrote: Και στα 99 ευρώ να τη ρίξουν την τιμή, δε νομίζω ότι σώζεται το Vita...Κρίμα γιατί σαν hardware είναι αρκετά τίμιο...αλλά η sony έκανε ένα σημαντικό λάθος. Δεν έσπρωξε ΑΑΑ τίτλους στο Vita. Έπρεπε η ίδια να κάνει την αρχή με καλές first party προτάσεις που δεν ήρθαν ποτέ (με εξαίρεση το Uncharted). Και τώρα στη gamescom μία από τα ίδια...είπαν θα δείξουν 7 τίτλους και έδειξαν 2. Και ανακοίνωσαν ένα παιχνίδι που έχει κυκλοφορήσει εδώ και ένα χρόνο σε home συστήματα χωρίς να δείξουν τίποτα...Το μόνο που έλειπε ήταν να φέρουν στη σκηνή μια ταφόπλακα που να γράφει RIP PS Vita...

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω κάθετα. Η πτώση τιμής του PS Vita σίγουρα θα τονώσει τις πωλήσεις του, όπως είδαμε να συμβαίνει και στην Ιαπωνία. Με δεδομένου ότι πρόκειται για μια φορητή κονσόλα τα κριτήρια για το τι θα πει AAA τίτλος είναι διαφορετικά. Για μένα ΑΑΑ τίτλος είναι το Soul Sacrifice και θα ήθελα να δω ανάλογα games. Ένα από αυτά είναι το Toukiden της Tecmo που ελπίζω να το δούμε σύντομα και Ευρώπη. Επίσης, τα γούστα του κάθε gamer είναι τελείως διαφορετικά και κακά τα ψέμματα οι περισσότεροι ΑΑΑ τίτλοι για φορητές κονσόλες είναι JPRG, όπως είδαμε στο PSP αλλά και βλέπουμε τώρα στο 3DS με τα Fire Emblem και τα Shin Megami Tensei.

To Borderlands 2 είναι σημαντικός τίτλος πάντως έστω κι αν πρόκειται για port ακριβώς επειδή τηρεί τα κριτήρια της φορητότητας. Κοινώς παίζω ένα quest όσο είμαι στο λεωφορείο πχ. Εαν μάλιστα υποστηρίζει cross-save τότε τα πράγματα είναι ακόμη καλύτερα. Για να μην αναφερθώ στο local διπλό μέσω ad-hoc που σίγουρα είναι καλύτερο από το να παίζεις σε split screen.

More
22 Aug 2013 10:45 #130772 by Jester
Η πτώση της τιμής σίγουρα θα τονώσει τις πωλήσεις, αλλά εκτιμώ ότι δε φτάνει. Πιστεύω ότι το lineup του vita είναι φτωχό και όσο παραμένει φτωχό δύσκολα σώζεται ένα εξαιρετικά συμπαθές σε εμένα σύστημα.
Το Soul Sacrifice είναι ΑΑΑ τίτλος, όπως και το Uncharted που ανέφερα. Όμως μετά από ένα χρόνο κυκλοφορίας του φορητού, πόσους τέτοιους τίτλους έχουμε δει; Ελάχιστους νομίζω, σίγουρα όχι όσους θα περίμενα. Ακόμα και στο genre των JRPGs που αναφέρεις δε βλέπω πολλή κίνηση (με εξαιρεση το Persona)...Πού είναι το πολλά υποσχόμενο FF Type-O π.χ. Γενικά που είναι η Square Enix που έδωσε διαμάντια στο PSP τα οποία τα τίμησα δεόντως (Crisis Core FF VII, Dissidia, Third Birthday κλπ.);
Γενικά για να μην κουράσω άλλο...Έχω PSP 1004 αγορασμένο σχεδόν στο launch. Στον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας του είχε πληθώρα ΑΑΑ τίτλων για όλα τα γούστα και όλους τους gamers νομίζω (μόνο στα shooter δεν τα κατάφερε ποτέ με εξαίρεση το Resistance που ήταν ακρετά καλό). Θέλω να δω το ίδιο για το Vita αλλά δεν...

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

More
23 Aug 2013 15:23 #130865 by Kostas Giagias
Η μηχανη ειναι το πρώτο που κοιτάς γιατί αυτό θα καθορίσει αν αντέχει στο χρόνο. Αν ξεπεραστεί το hardware δεν το σώζεις και εκει δείχνει οτι το vita εχει πολλά χρονια μπροστά ακόμα! Το FM14 πχ 8α εχει 3D και στο ps vita και cross-save με PC.

Εγώ που το έχω και για το παιδί με τους τίτλους του PS plus είμαι πολύ ευχαριστιμένος!!

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
24 Aug 2013 16:15 #130946 by Στέλιος Παπαδόπουλος
το θέμα είναι εάν τελικά αξίζει κανείς να το αγοράσει...

More
09 Sep 2013 15:31 #131982 by Βασίλης Καμακάρης
Το Playstation vita TV είναι μια νέα συσκευή που σας επιτρέπει να παίζετε τα παιχνίδια του PsVita στην τηλεόραση σας καθώς να απολαμβάνετε διάφορες εφαρμογές της συσκευής και μην ξεχνάμε το remote play με διάφορες συσκευές όπως το ps4.

[center:1ng7tpcs][youtube:1ng7tpcs]
[/youtube:1ng7tpcs][/center:1ng7tpcs]

More
09 Sep 2013 16:57 #131990 by Βασίλης Καμακάρης
Το PSvita μας έρχεται με ανανεωμένο αέρα καθώς θα κυκλοφορήσει μια νέα εκδοσή οπού θα είναι πιο ελαφριά, πιο λεπτό και με νέα χαρακτηριστικα και σε πολλά χρώματα.