Jester wrote: Και στα 99 ευρώ να τη ρίξουν την τιμή, δε νομίζω ότι σώζεται το Vita...Κρίμα γιατί σαν hardware είναι αρκετά τίμιο...αλλά η sony έκανε ένα σημαντικό λάθος. Δεν έσπρωξε ΑΑΑ τίτλους στο Vita. Έπρεπε η ίδια να κάνει την αρχή με καλές first party προτάσεις που δεν ήρθαν ποτέ (με εξαίρεση το Uncharted). Και τώρα στη gamescom μία από τα ίδια...είπαν θα δείξουν 7 τίτλους και έδειξαν 2. Και ανακοίνωσαν ένα παιχνίδι που έχει κυκλοφορήσει εδώ και ένα χρόνο σε home συστήματα χωρίς να δείξουν τίποτα...Το μόνο που έλειπε ήταν να φέρουν στη σκηνή μια ταφόπλακα που να γράφει RIP PS Vita...
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω κάθετα. Η πτώση τιμής του PS Vita σίγουρα θα τονώσει τις πωλήσεις του, όπως είδαμε να συμβαίνει και στην Ιαπωνία. Με δεδομένου ότι πρόκειται για μια φορητή κονσόλα τα κριτήρια για το τι θα πει AAA τίτλος είναι διαφορετικά. Για μένα ΑΑΑ τίτλος είναι το Soul Sacrifice και θα ήθελα να δω ανάλογα games. Ένα από αυτά είναι το Toukiden της Tecmo που ελπίζω να το δούμε σύντομα και Ευρώπη. Επίσης, τα γούστα του κάθε gamer είναι τελείως διαφορετικά και κακά τα ψέμματα οι περισσότεροι ΑΑΑ τίτλοι για φορητές κονσόλες είναι JPRG, όπως είδαμε στο PSP αλλά και βλέπουμε τώρα στο 3DS με τα Fire Emblem και τα Shin Megami Tensei.
To Borderlands 2 είναι σημαντικός τίτλος πάντως έστω κι αν πρόκειται για port ακριβώς επειδή τηρεί τα κριτήρια της φορητότητας. Κοινώς παίζω ένα quest όσο είμαι στο λεωφορείο πχ. Εαν μάλιστα υποστηρίζει cross-save τότε τα πράγματα είναι ακόμη καλύτερα. Για να μην αναφερθώ στο local διπλό μέσω ad-hoc που σίγουρα είναι καλύτερο από το να παίζεις σε split screen.