Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS Vita: Νέες ειδήσεις

More
07 Mar 2013 16:43 #121395 by Κώστας Λάβαρης
Αυξήθηκαν οι πωλήσεις του PS Vita στην Ιαπωνία

Μετά την μείωση τιμής, ήρθαν οι αυξήσεις στις πωλήσεις.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Apr 2013 01:34 #122686 by Κώστας Λάβαρης
PS Vita Update 2.10

Μια αναβάθμιση που φέρνει αρκετές αλλαγές και ευκολίες.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
22 Apr 2013 14:40 #123172 by Βασίλης Καμακάρης
Draw Slasher για το PS Vita

Η ιστορία του Hanzo συνεχίζεται.

Διαβάστε Περισσότερες Πληροφορίες

More
14 Jun 2013 02:28 #125939 by Μάνος Γρυπάρης
Η Sony ετοιμάζει μια πολύ μεγάλη προσφορά για όλους τους κατόχους PS Vita ή όσους από εσάς σκοπεύετε να αγοράσετε τη φορητή αυτή κονσόλα στο μέλλον.

Το "PS Vita Mega Pack" όπως είναι η ονομασία του, ανέβηκε στο site Smythtoys.com και απ' ότι φαίνεται περιλαμβάνει 10 downloadable games και 8GB memory card για το PS Vita!

Τα downloadable games του Mega Pack θα είναι τα εξής:
LittleBigPlanet Vita
WipEout 2048
MotorStorm RC
Little Deviants
Frobisher Says
Ecolibrium
Ratchet & Clank: Size Matters
Lemmings
Hungry Giraffe
The HD Adventures of Rotating Octopus Character

Η Sony δεν έχει ανακοινώσει ακόμη επίσημα το συγκεκριμένο πακέτο προσφοράς, αλλά στο παραπάνω site φέρεται να κοστίζει 30 λίρες (35 ευρώ) κάτι που αν ισχύει θα αποτελέσει μια μοναδική προσφορά, καθώς με αυτό το ποσό αγοράζατε κάποτε ένα retail game για το PS Vita.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
14 Jun 2013 04:59 #125952 by Γιώργος Λόλας
Να και μια τρομερή προσφορά για το PS Vita, μπράβο! Ελπίζω να εμφανιστούν και άλλες τέτοιες προσφορές. Θα βοηθήσουν πολύ στις πωλήσεις του φορηρού.

More
23 Jun 2013 02:16 #126507 by Vagelis Azariadis
Να πω την αλήθεια μου ήταν ψιλοαδιάφορη ως συσκευή αλλά τώρα τελευταία ψήθηκα να την αγοράσω. Αλλά θέλω να δω και τι θα γίνει με αυτά που λένε περί σύνδεσης με ps4.

More
23 Jun 2013 19:57 #126533 by Αλεξανδρος Τσαπογας
παιδια επειδη σκεφτομαι να αγορασω ενα μπορει καποιος κατοχος του να με βοηθησει να μου δωσει καποιες πληροφοριες στο αν αξιζει να αγορασω την συσκευη.Ευχαριστω!

More
23 Jun 2013 21:32 #126539 by Βασίλης Καμακάρης
Αν και δεν έχω psvita έχει αρκετές ικανότητες σαν κονσόλα. Έχει 2 οθόνες αφής μπροστά και πίσω. Μπορείς να παίξει κάποια games σε ψηφιακή μορφή και να εγκαταστήσεις όσα έχεις πάρει (αν είναι λάθος διορθώστε με). Μπορείς να το κάνεις remote play για να παίζεις games του ps3 και άλλα...

More
23 Jun 2013 23:14 #126543 by Απόστολος Παπαδόπουλος
Πήρα το PSVITA την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του (22/2/12) 300 Ευρώ+UNCHARTED GOLDEN ABYSS αλλά πλέον έχω απογοητευτεί πλήρως απ'τη SONY γιατί ενώ έχει ένα μηχάνημα που έχει απεριόριστες δυνατότητες για την κατηγορία του δεν το ενισχύει καθόλου με exclusives.
Τα όποια έχουνε βγεί είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού και απο κει και πέρα όλο port port port,τι να την κάνω μια κονσόλα χωρίς παιχνίδια;;;;
Δε θέλω να παίζω ότι μπορώ να παίξω στο PS3 σε σμίκρυνση, θέλω να παίξω κάτι που να αξίζει και να είναι φτιαγμένο για το vita.....
Γι'αυτό όσοι ρωτάτε σκεφτείτε πρώτα τι χρειάζεστε και μην κάνετε το λάθος να την πάρετε σαν gadget...Καλύτερα να πάρετε ένα οικονομικό tablet παρά το PSVITA με έναν δυσπρόσιτο browser και εφαρμογές (fb,twitter,skype) που δουλεύουν με δυσκολία....
Τώρα αυτό που λένε για τη σύνδεση με το PS4 το μόνο που έχω να πω είναι μακάρι να γίνει σωστά και να αξίζει,γιατί πολλά είχαμε ακούσει και στο παρελθόν για PSP και PSVITA με PS3.........

More
23 Jun 2013 23:28 #126545 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
psmaniac μάλλον για αυτούς τους λόγους που αναφέρεις στρέφονται όλοι στο 3DS.