Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PlayStation 3: Συζήτηση/Νέες ειδήσεις

More
24 May 2013 18:31 #124527 by Βασίλης Καμακάρης
Κάτι θα εμφανιστεί σίγουρα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Jun 2013 15:24 #126288 by Κωνσταντίνος Ζαχαρόπουλος
Καλησπερα παιδια .

Τις αρχες του επομενου μηνα σκεφτομαι να παρω κι επιτελους ενα ps3 . Γνωριζω οτι θα βγει και το 4 και για αυτο σκεφτηκα αρχικα να παρω μεταχειρισμενο .

Τελος παντων παντων αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι με ποσα gb να ψαξω . Για φωτογραφιες , μουσικη κτλ δεν ενδιαφερομαι . Το ps3 το θελω κυριως για ενα φιφα και προ αντε και κανενα god of war ή κανενα παρομοιο . Εσεις με ποσα μου προτεινεται να παρω και γιατι? Επισης κατι ακουσα μπορω να αγορασω και εξωτερικο δισκο αμα τελικα δεν μου φτασουν.

Και κατι αλλο .. μενω στην γερμανια (μοναχο) . Εδω συνηθως οι πιο καλες προσφορες ειναι με το ps3 των 12 gb . Θα μου φτασουν λετε? Συγκεκριμενα αυτην την περιοδο εχει το ps3 με 12 gb , fifa13 και 2 χειριστηροα 233 ευρω . Συμφερει?

Ευχαριστω πολυ παιδια ;)

More
19 Jun 2013 15:35 #126290 by Βασίλης Καμακάρης
12 gb δεν θα σε φτάσουν κάλο είναι αν πάρεις ένα ps3 να δεις και για έναν δίσκο. Αν είναι μόνο για fifa ok άλλα θα θες και για τα updates κάτι παραπάνω διότι δεν είναι καθαρά 12gb.

More
20 Jun 2013 00:54 #126310 by Κωνσταντίνος Ζαχαρόπουλος
Ευχαριστω , και κατι αλλο ...
Αμα ξερει καποιος να απαντησει.

Εχω 15 gb καθε μηνα με ταχυτητα γυρω στα 20 mbps και pings περιπου 35-40 . Μετα τα 15 gb η ταχυτητα πεφτει περιπυ στα 350 kbps .

Μηπως γνωριζετε περιπου ποσα mb χαλαει καθε ωρα online? Κι αμα γνωριζατε για φιφα ακομα καλυτερα . Και με τα 350 kbps μπορω να κανω τιποτα?

More
20 Jun 2013 01:14 #126314 by Κώστας Λάβαρης
Χθες τα ξημερώματα, η Sony ανέβασε το Firmware Update 4.45. Ωστόσο παρουσιάστηκαν θέματα με την αναβάθμιση και η εταιρεία το κατέβασε μέχρι νεοτέρας. Δείτε τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στους χρήστες του PS3.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
20 Jun 2013 15:00 #126358 by Κωνσταντίνος Ζαχαρόπουλος
Καλησπερα

Με την συνδεση που εχω πιανω συνηθως τα 20mbps . Αντε καμια φορα για λιγο κοντα στα 5 ... αλλα πιο κατω αποκλειεται. Ομως εχω αυτη την ταχυτητα για 15 gb καθε μηνα . Μετα η ταχυτητα πεφτει περιπου στα 350 kbps.

Ηθελα λοιπον να ρωτησω αμα γνωριζετε ποσα περιπου mb ξοδευεις στο online στο ps3 , κυριως στο φιφα. Κι αμα με τα 350 kbps μπορω να παιξω online.
Ευχαριστω παιδια

More
20 Jun 2013 15:14 #126364 by Μάνος Γρυπάρης

randfyld wrote: Ευχαριστω , και κατι αλλο ...
Αμα ξερει καποιος να απαντησει.

Εχω 15 gb καθε μηνα με ταχυτητα γυρω στα 20 mbps και pings περιπου 35-40 . Μετα τα 15 gb η ταχυτητα πεφτει περιπυ στα 350 kbps .

Μηπως γνωριζετε περιπου ποσα mb χαλαει καθε ωρα online? Κι αμα γνωριζατε για φιφα ακομα καλυτερα . Και με τα 350 kbps μπορω να κανω τιποτα?

Οταν λες οτι εχεις "15GB" εννοεις ότι η σύνδεσή σου στο Internet είναι έως 15GB κατανάλωση? Αν ναι πρέπει οπωσδήποτε να έχεις ένα πακέτο απεριόριστου Internet. Δεν έχει να κάνει με το PS3.

Το Fifa 13 καταναλώνει 50-60MB την ώρα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
20 Jun 2013 15:37 #126367 by Κωνσταντίνος Ζαχαρόπουλος
Ναι αυτο ενοω . Εχω 15 gb για καταναλωση του γρηγορου ιντερνετ ομως. Μετα τα 15 πεφτει η ταχυτητα στα 350 kbps . Μπορω να κανω τιποτα με αυτα?

More
20 Jun 2013 15:53 #126368 by Χριστιάνα Θάνου
Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αγοράσεις πακέτο με απεριόριστο Internet.

More
20 Jun 2013 17:59 #126380 by Κωνσταντίνος Ζαχαρόπουλος
Θα το εκανα αλλα δεν με βολευει . Εχω δουλειες συνεχως και πρεπει να το περνω μαζι μου . Αυτο που εχω απλως το βαζεις μεσα στην πριζα .