Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PlayStation 3: Συζήτηση/Νέες ειδήσεις

More
06 Apr 2013 23:22 #122566 by deadpool1994
έκανα το autoclean στο ps3 slim θέλω να ρωτήσω αν θα υπάρξει πρόβλημα στο ps3 ? μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Apr 2013 23:31 #122567 by Βασίλης Καμακάρης
Όχι δεν έχεις κάποιο πρόβλημα.

More
09 Apr 2013 14:32 #122652 by Βασίλης Καμακάρης
To Silver Dualshock 3 στην Ιαπωνία

Αυτό είναι το νέο χειριστήριο του PS3.

Διαβάστε Περισσότερες πληροφορίες

More
24 May 2013 17:31 #124508 by bilisios
Παιδιά εδώ και λίγο καιρό το ps3 μου άρχισε να μου εμφανίζει στα παιχνίδια αυτό το πρόβλημα

δεν μου το εμφανίζει κάθε φορά που θα παίξω άλλα 6-7/10 μου το εμφανίζει.
και σαν να μην έφτανε αυτό μου κολλάει και τους δυο τίτλους του μπατμαν.Σε άσχετες στιγμές ακούγεται πολύ δυνατά η κονσόλα και παγώνει η οθόνη ακούγεται μόνο ο ήχος με αποτέλεσμα να το κλείνω από την κονσόλα άλλα και στο arkham city σε μια συγκεκριμένη στιγμή (στο the steel mill για οποίον το έπαιξε)κολλάει πάντα και συμβαίνει ότι προανέφερα και σίγουρα δεν φταίει το δισκάκι γιατί δοκίμασα 4 διαφορετικά δισκάκια και το κατέβασα και απ'το psn!
τι πρόβλημα έχει?σκέφτομαι να την επιστρέψω αλλά αν όταν κάνει η sony την διάγνωση δεν της τύχουν αυτά?

More
24 May 2013 17:47 - 24 May 2013 18:07 #124512 by Βασίλης Καμακάρης
Την έχεις σε σημείο που να δέχεται αέρα? Επίσης αν στο ξανακάνει δοκίμασε να κάνει restart την κονσόλα είναι πολύ απλό.
Last edit: 24 May 2013 18:07 by Βασίλης Καμακάρης.

More
24 May 2013 17:53 #124514 by bilisios

Vasilis wrote: Μάλλον είναι θέμα στην κονσόλα την έχεις σε σημείο που να δέχεται αέρα? Επίσης αν στο ξανακάνει δοκίμασε να κάνει restart την κονσόλα είναι πολύ απλό.

οχι δεν δεχεται αερα και την εκανα restart,να την παω για αντικατασταση?

More
24 May 2013 18:00 #124515 by Βασίλης Καμακάρης
Αρχικά να την έχεις την κονσόλα σε ανοιχτό χώρο για να παίρνει αέρα ειδικά με την ζεστή. Λογικά η πλακέτα παίζει να σου δημιουργεί το θέμα. Κανε αυτό για αρχή και αν δεν δεις διάφορα πήγαινε την για αντικατασταση. Πόσες ώρες την ήμερα παίζεις?
Άλλα και ένα απλό service φτάνει θα σου πρότεινα στο easy buy μου έχουν κάνει καλή δουλειά με την δίκη μου κονσόλα.

More
24 May 2013 18:13 #124522 by bilisios
κοιτα δεν την εχω παιξει πολυ, και εγω την πήρα απ'το easy buy.Η εγγυηση μου,δεν έληξε ακομα αλλα καλυπτει τετοια προβλημματα?

More
24 May 2013 18:18 #124525 by Βασίλης Καμακάρης

bilisios wrote: κοιτα δεν την εχω παιξει πολυ, και εγω την πήρα απ'το easy buy.Η εγγυηση μου,δεν έληξε ακομα αλλα καλυπτει τετοια προβλημματα?

Ναι

More
24 May 2013 18:21 #124526 by bilisios

Vasilis wrote:

bilisios wrote: κοιτα δεν την εχω παιξει πολυ, και εγω την πήρα απ'το easy buy.Η εγγυηση μου,δεν έληξε ακομα αλλα καλυπτει τετοια προβλημματα?

Ναι

Ναι αλλα οπως ανέφερα και πανω,αν την ωρα που την εξετάζει η sony δεν εμφανιστούν αυτα τα προβληματα?