Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4: Συζήτηση/Νέες ειδήσεις

More
26 Oct 2013 01:50 #134570 by AlexMastermind
PS4 Eye ή Kinect 2; Ποιο είναι καλύτερο και γιατί;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Oct 2013 13:06 #134577 by Γιώργος Εγγλέζος
2 χρόνια πριν, όταν μετακόμισα στην Αθήνα ως πρωτοετής φοιτητής, αποφάσισα να (ξανα)αγοράσω το PlayStation 3 μιας και αυτό που είχα έμεινε στην Κύπρο, στα χέρια του αδερφού μου. Χάρηκα ιδιαίτερα όταν έμαθα για ένα νέο υποκατάστημα εταιρίας που εγκαινιαζόταν τις μέρες που πήρα αυτή την απόφαση. Υπήρχε η προσφορά (δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα, ή για πόσο καιρό ίσχυε) αγοράς του PS3 με τα παρελκόμενά του, και συμφωνητικό - εγγύηση ότι θα μπορώ να αποκτήσω την επόμενης γενιάς κονσόλα της Sony, λογικά δηλαδή το PS4, για 100 ευρώ παραδίδοντας όμως ταυτόχρονα και το PS3 μου στο κατάστημα. Η συλλογή παιχνιδιών μου για το 3 όμως είναι αρκετά μεγάλη και δεν ξέρω άμα όντως αξίζει να αξιοποιήσω αυτό το μέρος της εγγύησης. Τι θα κάνατε εσείς στη θέση μου - τι θα μου προτείνατε να κάνω..;

More
26 Oct 2013 13:10 #134578 by Νικολής Ασημάκης
Τσέκαρε τιμή που θα πωλείται το 4. Τσέκαρε τιμή που μπορείς να προμηθευτείς καινούργιο 3. Αν η τιμή του 3 είναι φθηνότερη από του 4 (ακόμα και αν προσθέσεις 100 ευρώ) τότε αξίζει να δώσεις πίσω το παλιό και να πάρεις καινούργιο.

Δηλαδή. Αν το 4 στην Ελλάδα πάει 400 ευρώ και μπορείς να βρεις το 3 με 200, αξίζει να δώσεις συνολικά 300 ευρώ για να πάρεις PS4 και ένα ολοκαίνουργιο PS3.

More
26 Oct 2013 13:14 #134579 by Γιώργος Εγγλέζος
Ναι, αυτό που δεν μου αρέσει στο concept δεν είναι τα χρήματα που αρχικά θα γλιτώσω, αλλά τα χρήματα που θα χάσω, μιας και η συλλογή παιχνιδιών μου, και αυτή, αγοράστηκε, και ουσιαστικά θα σκαρταριστεί άμα αποκτήσω το PS4 με αυτό τον τρόπο :)

Edit: Ά. τώρα κατάλαβα πού το πας! Έχεις απόλυτο δίκαιο στον τρόπο σκέψης που παρουσίασες! Όμως άλλο να δώσω 100 ευρώ, και άλλο να γλιτώσω 100 :)

More
26 Oct 2013 13:24 #134580 by Νικολής Ασημάκης
Με την ίδια λογική μπορείς να περιμένεις κιόλας προσφορές ή πληρωμή από κάπου ώστε να πάρει το PS3. Θεωρητικά αν πάρεις PS4 με αυτό τον τρόπο, θα ασχολείσαι για κάποιο χρονικό διάστημα με αυτό. Δεν ξέρω αν παίζεις και σε pc, αλλά αν ναι, βολεύεσαι και έτσι. Οπότε τα Χριστούγεννα πχ ή και πιο μετά πας και παίρνεις και ένα καινούργιο PS3 σε χαμηλή τιμή. Αν την κάνεις μαζί την κίνηση, ναι, τι 400 ευρώ για PS4 τι 300 για PS4 και PS3. Αν έχεις υπομονή, όμως, μακροπρόθεσμα σου βγαίνει πολύ πιο συμφέρουσα αυτή η τακτική.

More
26 Oct 2013 17:14 #134587 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Αυτό που λέει ο Zaratoth είναι πολύ σωστο! Κι εγω αυτο σου προτείνω να κανεις. Δώσε το PS3 παρε το PS4 και οταν σου λείψει καποιο PS3 game αγορασε ξανα το PS3 (δεν είναι ανάγκη να το ξαναγοράσεις αμέσως!).

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
28 Oct 2013 21:27 #134675 by AlexMastermind
Παιδιά αν μπορεί ας μου απαντήσει κάποιος. PS4 Eye ή Kinect 2; Ποιο είναι καλύτερο και γιατί;

More
28 Oct 2013 22:57 #134679 by Βασίλης Καμακάρης

AlexMastermind wrote: Παιδιά αν μπορεί ας μου απαντήσει κάποιος. PS4 Eye ή Kinect 2; Ποιο είναι καλύτερο και γιατί;

Μπορείς να δεις τα specs του Kinect 2.0 και του Ps4 Eye τα βλέπεις και κάνεις την σύγκριση.

More
31 Oct 2013 00:31 #134773 by Βασίλης Καμακάρης
Σύμφωνα με το Playstation Blog Όσοι αποκτήσετε την νέα κονσόλα όγδοης γενιάς θα πρέπει να αρκεστείτε στα 500GB χωρητικότητας που διαθέτει. Aν σκεφτείτε να αντικαταστήσετε τον αυθεντικό σκληρό δίσκο της κονσόλας, θα σας επιτραπεί μόνο να τοποθετήσετε έναν 9.5mm SATA II HDD αρκεί η χωρητικότητά του να είναι μεγαλύτερη των 160GB.

More
31 Oct 2013 00:35 #134774 by Γιάννης Πετρόχειλος
Νέες πληροφορίες για το PlayStation 4 έρχονται στην επιφάνεια μέσω του PlayStation FAQ (όχι και τόσο ευχάριστα)

1) Δεν θα μπορεις να ελεγξεις ποτε γινεται καταγραφη του gameplay (θα καταγραφει μονο του)
2) Δεν θα μπορεις να κανεις τιποτα στο καταγραφεν βιντεο παρα μονο να κανεις trim
3) Δεν θα μπορεις να κανεις σπικαζ αφου εχει γραφτει το βιντεο παρα μονο κατα τη διαρκεια της εγγραφης (δηλαδη θα πρεπει να προβλεψω το γαματο γκολ που θα βαλω στο φιφα και να κανω σπικαζ απο πριν)
4) Δεν θα μπορεις κατευθειαν να περασεις μεσω του PS4 στο PC οτι γραφεις παρα μονο με εμμεσους τροπους (πχ ανεβασμα στο φεισμπουκ και καπως κατεβασμα)
5) Τα livestream δεν θα μενουν στο Twich και το Ustream...θα προβαλλονται μονο λαιβ (αυτο ισχυει μονο στο launch)
6) Δεν θα εχει share στο Youtube