Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4: Συζήτηση/Νέες ειδήσεις

More
22 Apr 2010 21:26 #71134 by Aνέστης Αδαμίδης

Van Basten7 wrote: Δεν πιστεύω τίποτα από όσα λέει αυτό το site γιατί είναι τελείως ανεπίσημο μπορώ και εγώ μέσα σε 10μην να σου κάνω ένα site που θα λέει ότι 1/1/2010 8a βγει ps4 e και?plus ότι η sony ανάγγειλε ότι δεν θα βγάλει 99% συνεχεια του ps3...!

Είσαι σίγουρος; Εγώ θυμάμαι σε ένα περιοδικό που είχα διαβάσει πως θα βγει μέχρι και PS6 και μάλιστα είχε και φωτογραφίες με το πως θα ήταν το καθένα. Βέβαια έχω χάσει αυτό το περιοδικό και ίσως να μη με πιστεύετε, αλλά εγώ πραγματικά είχα διαβάσει αυτό το πράγμα. Τώρα δε θυμάμαι τις εικόνες. Πάντως, ένα που θυμάμαι σίγουρα είναι πως το PS4 ή το 5 ήταν σχεδιασμένα στο στυλ της σανίδας που έχει ο Green Goblin στο Spiderman 1. Αλλά δε θυμάμαι ποιο ακριβώς.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Apr 2010 21:49 #71137 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Ολα αυτα ειναι φημες. Ναι η λογικη λεει οτι θα βγει το PS4. Πριν απο το 2013 ομως δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα και αυτο ειναι η επισημη θεση της Sony.

More
22 Apr 2010 21:50 #71138 by Μπάμπης Χαραλάμπους

TheReaper wrote:

Van Basten7 wrote: Δεν πιστεύω τίποτα από όσα λέει αυτό το site γιατί είναι τελείως ανεπίσημο μπορώ και εγώ μέσα σε 10μην να σου κάνω ένα site που θα λέει ότι 1/1/2010 8a βγει ps4 e και?plus ότι η sony ανάγγειλε ότι δεν θα βγάλει 99% συνεχεια του ps3...!

Είσαι σίγουρος; Εγώ θυμάμαι σε ένα περιοδικό που είχα διαβάσει πως θα βγει μέχρι και PS6 και μάλιστα είχε και φωτογραφίες με το πως θα ήταν το καθένα. Βέβαια έχω χάσει αυτό το περιοδικό και ίσως να μη με πιστεύετε, αλλά εγώ πραγματικά είχα διαβάσει αυτό το πράγμα. Τώρα δε θυμάμαι τις εικόνες. Πάντως, ένα που θυμάμαι σίγουρα είναι πως το PS4 ή το 5 ήταν σχεδιασμένα στο στυλ της σανίδας που έχει ο Green Goblin στο Spiderman 1. Αλλά δε θυμάμαι ποιο ακριβώς.

Και το περιοδικο ανεπισημο ειναι. Επισημη θα ηταν η ανακοινωση της Sony. Οι φωτογραφίες που περιγράφεις υπάρχουν παντου μεσα στο διαδικτυο

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
22 Apr 2010 22:54 #71143 by Aνέστης Αδαμίδης
Όχι δεν ήταν ανεπίσημο. Το Playstation magazine ήταν. Που το βρίσκεις το ανεπισημο;

More
22 Apr 2010 22:56 #71144 by Μπάμπης Χαραλάμπους

TheReaper wrote: Όχι δεν ήταν ανεπίσημο. Το Playstation magazine ήταν. Που το βρίσκεις το ανεπισημο;

Μα δεν εχει σημασια ποιο περιοδικο το ειπε! Σημασια εχει να το εχει ανακοινωσει η ιδια η Sony, πραγμα που δεν εχει κανει.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
22 Apr 2010 23:08 #71145 by Aνέστης Αδαμίδης

BigBoss wrote:

TheReaper wrote: Όχι δεν ήταν ανεπίσημο. Το Playstation magazine ήταν. Που το βρίσκεις το ανεπισημο;

Μα δεν εχει σημασια ποιο περιοδικο το ειπε! Σημασια εχει να το εχει ανακοινωσει η ιδια η Sony, πραγμα που δεν εχει κανει.

Sorry κιόλας, αλλά το PS magazine δεν είναι τη Sony?

More
22 Apr 2010 23:17 #71146 by Μπάμπης Χαραλάμπους

TheReaper wrote:

BigBoss wrote:

Sorry κιόλας, αλλά το PS magazine δεν είναι τη Sony?

Ναι, η Sony το εχει. Όμως παρόλα αυτά αν ειναι να ανακοινωσει κατι θα το κανει μέσω κάποιας εκδήλωσης τύπου E3 και οχι μεσω ενός περιοδικού. Τέτοιες τεράστιες ανακοινώσεις δεν γίνονται μεσω γραπτών μέσων ενημέρωσης! Ακόμη, σκεψου και αυτό. Πιστεύεις πως η Sony γνωρίζει το πως θα ειναι η τεχνολογια σε 10, 20 ή 30 χρονια; Αμα η των μικροτσιπ μεσα σε 3 δεκαετιες αναπτυχθει παρα πολυ, τοτε δεν νομίζω να κρατήσουν ετσι και αλλιως το ιδιο design που ειχαν σκεφτει (αν το ειχε σκεφτει η sony) πριν απο 30 χρονια.

Το πιο πιθανο πάντως ειναι οι pics pου είδες να ήταν fan designed....

More
22 Apr 2010 23:21 #71147 by Aνέστης Αδαμίδης
Τι να σου πω, εγώ πάντως είδα μόνο το εξωτερικό. Δεν έλεγαν για την τεχνολογία ή κάτι τέτοιο. Απλά έγραφαν πως θα ήθελαν να φαίνονται οι κονσόλες.

More
22 Apr 2010 23:22 #71148 by Μπάμπης Χαραλάμπους

TheReaper wrote: Τι να σου πω, εγώ πάντως είδα μόνο το εξωτερικό. Δεν έλεγαν για την τεχνολογία ή κάτι τέτοιο. Απλά έγραφαν πως θα ήθελαν να φαίνονται οι κονσόλες.

Ειδες, το λες και μονος σου! Πως θα ηθελαν, οχι πως ειναι!

Πάντψς αυτο το στυλ σανιδα goblin νομιζω το εχω και εγω δει καπου στο google :-k

More
22 Apr 2010 23:27 #71149 by Aνέστης Αδαμίδης

BigBoss wrote:

TheReaper wrote: Τι να σου πω, εγώ πάντως είδα μόνο το εξωτερικό. Δεν έλεγαν για την τεχνολογία ή κάτι τέτοιο. Απλά έγραφαν πως θα ήθελαν να φαίνονται οι κονσόλες.

Ειδες, το λες και μονος σου! Πως θα ηθελαν, οχι πως ειναι!

Πάντψς αυτο το στυλ σανιδα goblin νομιζω το εχω και εγω δει καπου στο google :-k

Κοίτα, εγώ ποτέ δεν είπα πως έτσι έγραψαν πως ΕΙΝΑΙ οι κονσόλες(αν θυμάμαι καλά) Είπα πως θα βγάλουν μέχρι PS6 και ότι είχαν προσχεδιάσει τα designs των κονσολών. Πως θέλουν να τα φτιάξουν εξωτερικά. Δεν θυμάμαι να έλεγαν κάτι για τεχνολογία ή κάτι τέτοιο.