Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4: Συζήτηση/Νέες ειδήσεις

More
08 Jul 2013 17:13 #127754 by Χριστιάνα Θάνου
Λίγο γελοίο μου φαίνεται προσωπικά αυτό. Εγώ θέλω το χειριστήριο μου να έχει φως μόνο όποτε το θελήσω εγώ. Βασικά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν υπάρχει η δυνατότητα να κλείσει το φωτάκι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Jul 2013 12:20 #127897 by Κώστας Λάβαρης
[UPDATE] Σύμφωνα με νέα διευκρίνιση του Shuhei Yoshida στο προσωπικό του Twitter, οι developers θα μπορούν να ενεργοποιήσουν ή να απενεργοποιήσουν το lightbar του DualShock 4.

Αυτό προφανώς σημαίνει ότι θα επιλέγουν εξ αρχής ανάλογα με το παιχνίδι για το αν θα είναι μονίμως αναμένο ή σβησμένο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Όλα αυτά αν φυσικά η Sony δεν καταφέρει να διορθώσει το συγκεκριμένο θέμα.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
11 Jul 2013 16:42 #128085 by Βασίλης Καμακάρης
Σύμφωνα με μια δήλωση του Neil Brown κάθε κάτοχος ps4 θα έχει μια εφαρμογή την " Play As You Download " η οποία θα σας επιτρέπει όταν εισέλθετε στην ψηφιακή βιβλιοθήκη σας από άλλο PS4 να παίξετε το παιχνίδι αμέσως χωρίς να περιμένετε να τελειώσει το download. Αυτό μπορεί να συμβεί καθώς εσείς οι ίδιοι θα επιλέγετε το περιεχόμενο που θέλετε να κατέβει πρώτο είτε αυτό αφορά το single-player, είτε το multiplayer. Επίσης οι κάτοχοι θα μπορούν να παίζουν τα games που τους ανήκουν από οποιαδήποτε άλλη κονσόλα όταν εκείνος το επιθυμεί χωρίς να πρέπει να έχουν το ανάλογο blu-ray disc μαζί τους.

More
11 Jul 2013 18:09 #128087 by Νίκος Καραχάλιος
Ε εντάξει ρε παιδιά η κονσόλα είναι πολύ μπροστά..Έχουν σεβαστεί τον gamer και έχουν κάνει πολύ έξυπνες κινήσεις από άποψη interface..Όποιος πάρει xbox για μένα είναι κορόιδο όχι για το θέμα ποια είναι καλύτερη από την άλλη αλλά όταν η Microsoft σε κοροιδεύει μέσα στην μάπα σου στεγνά και με υφάκι χιλίων καρδιναλίων τότε όχι δεν θα της δώσω λεφτά

More
12 Jul 2013 22:57 #128175 by Μάνος Γρυπάρης

Glamorous wrote: Λίγο γελοίο μου φαίνεται προσωπικά αυτό. Εγώ θέλω το χειριστήριο μου να έχει φως μόνο όποτε το θελήσω εγώ. Βασικά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν υπάρχει η δυνατότητα να κλείσει το φωτάκι.

Συμφωνώ κι εγώ και το ανέφερα στην εκπομπή με τον Παντελή. Μπορεί τη μία να θέλεις να κλείσεις φώτα και να αράξεις με το φωτάκι έτσι για ατμόσφαιρα σε Survival Horror και την άλλη απλά να το σβήσεις αν είναι μέρα. Βασικά πολύ μικρή λεπτομέρεια αλλά οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
13 Jul 2013 11:53 #128192 by Κώστας Λάβαρης
Στο παρακάτω βίντεο που κυκλοφορεί στο youtube υπάρχουν 20 χαρακτηριστικά του Playstation 4 , που ίσως δεν γνωρίζετε.

[youtube:28cke047]
[/youtube:28cke047]

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
More
14 Jul 2013 22:31 #128284 by eliminator
Πολύ ωραίο!! Original η photo?

More
14 Jul 2013 22:46 #128287 by Γιώργος Λόλας

More
19 Jul 2013 01:25 #128674 by Βασίλης Καμακάρης
Σύμφωνα με μια δήλωση της Sony στην έκθεση Comic-Con στο San Diego το Headset του PS3 θα είναι συμβατό με του PS4. Μια καλή κίνηση που θα μας γλίτωνε κάποια χρήματα.