Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PlayStation Store: Γενική συζήτηση/Απορίες/Προσφορές

More
05 Jun 2008 13:50 #43010 by Stevepredator
Ναι όντος έγινε firmware update και επιτέλους λύθηκε και το πρόβλημα του GTA IV παρά λίγο να χαλάσω την κονσόλα τις πρώτες μέρες με αυτά τα bugs

Cause the only real predator is Stevepredator

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Jun 2008 21:31 #43170 by Stevepredator
Έχετε ακούσει μήπως πότε θα βγει και ποιά θα είναι τα χαρακτηριστικά του?Εγώ έχω ακούσει ότι θα περιλαμβάνει το ingame xmb(φήμες)

More
06 Jun 2008 23:16 #43189 by Χρήστος Αρχοντάκης
Δεν ειμαι ειδικος στο ps3.
Πιο πολυ ειμαι στο psp.
Ο ειδικος στο ps3 και ολα τα νεα του ειναι ο mv79.
Αυτος θα σε βοηθησει.
Αν ειναι στειλτου ενα πμ για να σου απαντησει καπως πιο ειδιαιτερα.

More
07 Jun 2008 16:45 #43248 by Stevepredator

mv79\ wrote: Η Sony εδώ και μία εβδομάδα περίπου έχει δώσει στην κυκλοφορία το νεο firmware 2.20 το οποίο φέρνει την τεχνολογία BD-LIVE στην αγαπημένη μας κονσόλα.Όμως όπως όλα δείχνουν υπάρχουν προβλήματα με το συγκεκριμένο firmware ειδικά όταν προσπαθήσει κάποιος να κάνει streaming αρχεία mpeg-4 τα οποία και δεν παίζουν.Σίγουρα θα περιμένουμε κάποια καινούργια ενημέρωση απο τη Sony μέχρι τότε καλο θα ήταν να περιμένατε και να μήν βάζατε το firmware αυτό.Αν πάλι το έχετε κάνει ήδη περιμένουμε τη γνώμη σας πανω στο θέμα

Εγώ το έχω βάλει και το ps3 μου δεν έχει πάθει τίποτα και δουλεύει 100% μάλλον θα είναι μεμονομένο πρόβλημα

More
13 Jun 2008 12:58 #43576 by mv79
Κάνετε υπομονή έρχετε το firmware update 2.40 που θα αναβαθμίζει και το Metal Gear Solid 4 όπου τα μπορείτε να φορτώνετε τραγούδια στο ipod του solid snake μέσω του σκληρού δίσκου.

PS3 Firmware 2.40 is a bit of a wild card these days as it's already been rumored to incorporate in-game XMB access. Adding "music uploading" as another feature just makes our skin crawl. If all these rumors prove to be true, just how huge will this summer's update be? Talk about standing in the midst of pure awesome.

More
13 Jun 2008 13:22 #43580 by Stevepredator
Με βλέπω να καίγομαι κανονικά αυτό το καλοκαίρι άκουσες τίποτα για home ή πάλι στο πηγάδι κατουρήσαμε

More
13 Jun 2008 13:29 #43581 by mv79
αργεί ακομα κατα Νοέμβρη μεριά κι αυτό ίσως...

More
24 Jun 2008 14:26 #43982 by Stevepredator
ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ αυτο το αναθεματισμένο firmware update με το in game xmb?

More
30 Jun 2008 16:15 #44348 by mv79
Όπως ανακοινώθηκε απο τη Sony στις 2 Ιουλίου έρχετε το νέο firmware για το PS3 που θα δίνει τη δυνατότητα εμφάνισης του XMB μέσα στα παιχνίδια ενώ οι παίκτες θα μπορούν πλέον παράλληλα να κερδίζουν και κάποια μπόνους για τις υψηλές τους επιδόσεις σε κάποια παιχνίδια.Την ίδια ημερομηνία θα διατεθεί και στην Ευρώπη και το πολυαναμενόμενο Dualshock 3 που θα έχει τις δυνατότητες του χειριστηρίου Sixaxis αλλα επιπρόσθετα και τη δόνηση που είχαμε συνηθίσει στα Dualshock 1 και 2

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
30 Jun 2008 16:25 #44350 by a Guest
Τστστστσ......ζήλεψε τα achievements του 360 :wink: