Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PlayStation Network: Ειδήσεις/Απορίες

More
26 Apr 2016 17:21 #180645 by Τάσος Νικολακόπουλος
Μετά από χρόνια, η Sony φέρνει ταυτοποίηση δύο σταδίων για τους λογαριασμούς των χρηστών της. Είναι μια κίνηση που θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό, αν συλλογιστεί κανείς πως Microsoft και Steam παρέχουν ήδη αυτή την δυνατότητα στους χρήστες τους. Διαβάστε περισσότερα .

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Apr 2016 00:15 #180704 by Χαράλαμπος Οικονόμου
Προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνο στο PS3. Αναμένουμε και αντίστοιχα firmware updates που να υποστηρίζουν αυτή την λειτουργία και στις υπόλοιπες κονσόλες της Sony (PS3, PSV)

More
19 May 2016 16:02 #181521 by Μάνος Μαρίνος
Στις 25 Μαΐου και ώρες 07:30 με 09:30 θα πραγματοποιηθεί συντήρηση στο PlayStation Network.

Θα μπορείτε να συνδεθείτε κανονικά στον λογαριασμό σας και να παίξετε τα games σας. Οι μόνες υπηρεσίες που δεν θα λειτουργούν κατά τη διάρκεια του δίωρου είναι οι Account Management, PlayStation Video και PlayStation Store.

More
02 Jul 2016 22:05 #183434 by Πιέρρος Φουστέρης
Ban έφαγε ένας Σαουδάραβας χρήστης της υπηρεσίας PlayStation Network διότι είχε ως PSN ID το nickname "iJihad"! Η Sony του ζήτησε να αλλάξει το PSN ID του (το οποίο, παρεμπιπτόντως, είναι βασισμένο στο ίδιο το όνομα του χρήστη, ο οποίος ονομάζεται Jihad Al Mofadda), αλλά εκείνος, μετά από πάμπολλες προσπάθειες να τους πείσει ότι δεν αποτελεί υποννοούμενο για τους τζιχαντιστές αλλά είναι το όνομά του, αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να δεχθεί ban από το PS Network! Διαβάστε περισσότερα στην σχετική είδηση !

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
11 Aug 2016 12:42 #186192 by Γιώργος Φιλίππου
Όταν συνθεδώ με το PS4 στο Internet γίνεται να βάλω τα στοιχεία του λογαριασμού μου από το PS3 για να κάνω καινούργιο λογαριασμό στο PS4?

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.

More
12 Aug 2016 09:16 #186216 by Χαράλαμπος Οικονόμου

GeoRaragh wrote: Όταν συνθεδώ με το PS4 στο Internet γίνεται να βάλω τα στοιχεία του λογαριασμού μου από το PS3 για να κάνω καινούργιο λογαριασμό στο PS4?

Ναι, βάλε τα ίδια ακριβώς στοιχεία ώστε να έχεις πρόσβαση σε ότι έχεις αγοράσει από το store με το account του PS3, στο friend list και στα trophies..
Αν βάλεις διαφορετικά θα θεωρηθεί νέο account..

More
26 Oct 2016 13:40 - 26 Oct 2016 14:45 #188973 by The Zexster
Offline είναι το PlayStation Network εδώ και κάποιες ώρες. Η Sony ανακοίνωσε ότι είναι ενήμερη και εργάζεται στην επίλυση του θέματος. Προς στιγμήν δεν γνωρίζουμε τον λόγο αλλά ελπίζουμε να μην είναι DDoS Attack όπως έχουμε δει παλιότερα.

Κάποιοι χρήστες έχουν πρόσβαση αλλά με κακή σύνδεση και καθυστερήσεις.

EDIT: Το PSN έχει πλέον επανέλθει και όλες οι υπηρεσίες λειτουργούν κανονικά. Καμμία αναφορά για λόγους που προκάλεσαν τα προβλήματα από την Sony.
Last edit: 26 Oct 2016 14:45 by The Zexster.

More
19 Nov 2016 18:30 #189557 by χρηστος
Καλησπερα σε ολους .. Το προβλημα ειναι το εξης: Εχω 2 psn ενα στο 3 και ενα στο 4 με διαφορετικα email το καθενα... Καθως λοιπον πηρα το φιφα 17 και συνδεθηκα για να παιξω και τα λοιπα βλεπω οτι ηταν συγχρονισμενο το παιχνιδι -account απο το ps3 διοτι δεν με ξεκινησε απο το 0 (αλλα απο το λεβελ που ειχα )... Υπαρχει καποιος τροπος να αλλαξει αυτο δλδ να διαγραφει και να ξεκινησω κανονικα απο το 0 ...Ελπιζω να καταλαβατε τι θελω να πω :P

More
19 Nov 2016 18:45 #189558 by Γιάννης Πετρόχειλος
Λογικά όταν έκανες login στο FIFA 17 θα σου ζήτησε origin email και password και από εκεί θα είδε το παλιό profile σου. Απλά κάνε ένα νέο account στο origin και κάνε login με αυτό.

More
19 Nov 2016 18:52 #189559 by χρηστος
ειχα κανει καινουργιο ακαουντ με το email που εχω στο psn (ps4) Ενω το παλιο ηταν με το email που ειχα στο psn (ps3)
Εαν φτιαξω καινουριο ακαουντ στο origin με καινουργιο εμαιλ και αλλαξω και το εμαιλ που εχω στο psn(ps4) θα δουλεψει? Θα εχω θεμα γενικα με τον λογαριασμο μου στο ps4 ?