Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PlayStation Network: Ειδήσεις/Απορίες

More
06 Nov 2014 19:56 #151715 by Grigoris
Τι εγινε διορθωθηκε το προβλημα με το rest mode με το νεοτερο firmware 2.01?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Nov 2014 20:23 #151716 by Μάνος Γρυπάρης
PS4 Firmware Update 2.1

Δεν την αφήνω ποτέ σε Rest αλλά χθες που την ξέχασα μία ώρα μετά επέστρεψε κανονικά. Οπότε δεν υπάρχει κάποιο θέμα. :)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
07 Nov 2014 01:10 - 07 Nov 2014 01:11 #151725 by Grigoris
Η σωστη εκφώνηση δεν υπαρχει ΠΛΕΟΝ τετοιο θεμα γιατι ολοι ξερουμε οτι με την 2.00 ειχε αυτο το προβλημα και μερικα αλλα. B)
Last edit: 07 Nov 2014 01:11 by Grigoris.

More
12 Nov 2014 15:41 #152034 by Χρύσα Ζιώρη
Καλησπέρα παιδιά, θέλω τη βοήθειά σας. Μολις εκανα λογαριασμο στο sony entairtenment network και μου εχουν στειλει το registration confirmation αλλα οταν παταω στη σελιδα δεν μου τη φορτωνει... Το δοκιμασα απο 2 υπολογιστες στο ιδιο δικτυο αλλα σε κανεναν δεν μου τη φόρτωνε. Τελικα το εκανα απτο κινητο(διαφορετικη συνδεση). Τώρα απτον υπολογιστήμπορώ να μπαινω στη store.sonyentertainmentnetwork.com mου την ανοιγει κανονικά, ενώ στη account.sonyentertainmentnetwork.com δεν μου τη φορτώνει. Πως μπορώ να το φτιάξω;

More
12 Nov 2014 16:57 - 12 Nov 2014 17:05 #152043 by Αναστασιος
Χαιρετω φιλε μου ειπες οτι εκανες ενα acound στην sony και δεν δεχεται το log in μηπως ειχες κανει και στο παρελθον καποιον και μπερδεψανε τα μπουτια τους? Εχεις playstation 3 ετσι? Εγω μπαινω ετσι με τους user και κωδικο απο το psn μεσα σε αυτους,ειναι περιεργο παντως που απο κινητο μπηκες ενω απο υπολογιστη ειχες προβλημα.Αρε αθανατη sony,τελευταια φαγανε παλι επιθεση διαβασα απο καπιους οτι ναναι ειναι μιλαμε εκει μεσα.
Last edit: 12 Nov 2014 17:05 by Αναστασιος.

More
12 Nov 2014 23:33 - 12 Nov 2014 23:59 #152075 by Χρύσα Ζιώρη
Δεν δεχόταν το registration confirmation και τελικα το κανα απτο κινητο. Τωρα μπορω να κανω log in και να μπω κανονικα στο store.sonyentertainmentnetwork.com. Να προσθεσω προιοντα στο καλαθι, αλλα δεν μπορω να μπω στα account setting, add wallet funds κτλ που απαιτουν να μπει στο account.sonyentertainmentnetwork.com. (Δεν μου τη φορτωνει τη σελιδα)
Εχω ps vita.
Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να φταιει; Μηπως φταιει η συνδεση; Γιατι αμα μπω με wifi απτο κινητο ουτε παλι μου τη φορτωνει...

(Με την ιδια συνδεση, απτο psvita μπορω να μπω κανονικα)
Last edit: 12 Nov 2014 23:59 by Χρύσα Ζιώρη.

More
30 Nov 2014 22:53 #152825 by Βασίλης Σπετσιέρης
Θέλω να κατεβάσω ένα παιχνίδι που αγόρασα μέσω pstore,χωρητικότητας 10 gb.Πρέπει να το κατεβάσω σε μία δόση ή μπορώ να το κάνω σπαστά?

More
30 Nov 2014 23:01 #152826 by Donnie Darko
μια δόση.

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
30 Nov 2014 23:03 #152827 by Grigoris
Εγω παλι γιατι νομιζω οτι πλεον με το λογισμικο 2.02 μπορεις να το κατεβασεις και σπαστα αφου υποστηριζει παυση κατεβασματος.

More
01 Dec 2014 01:42 #152833 by Αναστασιος
Μπορεις να το κατεβασεις με παυσεις,απλα εμενα μια φορα μου παρουσιασε ενα προβληματακι με sly 2,επιδη το αρχειο ηταν μεγαλο γυρω στα 17 με ειπε οτι ηταν corupt data.Αλλα φταιει μαλον που το εκανα σε πολες δωσεις.