Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS5: Γενική συζήτηση

More
28 May 2023 12:04 #271259 by Nikos Georgopoulos
Μήνας κυκλοφορίας

Ο δημοσιογράφος Tom Henderson δήλωσε στο Twitter ότι το Project Q θα κυκλοφορήσει στα μέσα με τέλη Νοεμβρίου του 2023.
Ο Henderson προβλέπει τα περισσότερα από όσα λέει και γνωρίζει πληροφορίες "εκ των έσω" επομένως αν δεν αλλάξει κάτι εσωτερικά στη Sony, πιθανότατα ο μήνας θα ισχύει. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Jun 2023 02:19 #271345 by Nikos Georgopoulos
Sony: "Είναι ΟΚ να πετάτε τα κουτιά των PlayStation"

Αρκετοί παίκτες αρνούνται να το κάνουν.

Η Sony δήλωσε, μέσω του επίσημου λογαριασμού PlayStation UK στο Twitter, ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να πετάτε το χάρτινο κουτί των PlayStation, όμως αρκετοί παίκτες αρνούνται να το κάνουν.

I refuse.

In fact, I still need a PS2 box. Y'all got one? t.co/991F1L9IyD pic.twitter.com/fZ4P0Tljo5

— wayne (@wayneisboss) May 31, 2023

Σε ερώτηση που της έγινε αν το ίδιο ισχύει και τα κουτιά των PS4 και PS3, η Sony απάντησε: "Ναι και για αυτά, εκτός αν έχετε σκοπό να φτιάξετε φρούριο από κουτιά PlayStation."

yeah those too. Unless you're planning to build a PlayStation themed cardboard fort

— PlayStation UK (@PlayStationUK) May 31, 2023

What if I need it to stop Metal Gear PlayStation UK? pic.twitter.com/5ddOYINMUP

— Caldos (@Cyber_Caldos_77) May 31, 2023

More
06 Jun 2023 22:37 - 06 Jun 2023 22:38 #271425 by Blood Prince
Είναι φορές που σκέφτομαι 3 χρόνια σχεδόν από την κυκλοφορία της νέας γενιάς που διανύουμε το τρέχον διάστημα , να μην αγοράσω νέα κονσόλα λόγω των πολλαπλών Cross Gens .

Άλλες φορές σκέφτομαι για Series X λόγω του επερχόμενου Elder Scrolls , για το οποίο με τα σημερινά δεδομένα με ένα PS5 δεν θα μπορώ να το τρέξω και δεν σκοπεύω να αγοράσω και κονσόλα και gaming PC.

Περισσότερο όμως κλίνω σε PS5 γιατί θα μπορώ να παίξω παιχνίδια που έχω ήδη σε αναβαθμισμένη μορφή όπως το Witcher 3 χωρίς να χρειαστώ να τα αγοράσω δεύτερη φορά.

Επιπλέον με ενδιαφέρει αρκετά το Demon's Souls Remake το οποίο όχι απλά έχει καλύτερα γραφικά από το Elden Ring αλλά είναι γραμμικό και συνεπώς λιγότερο χαώδες . Μου αρέσει και το Gow Ragnarok .

Το Horizon Forbidden West δεν με ενδιαφέρει όμως παρά την δημοφιλία του ούτε το Spiderman και φυσικά δεν πρόκειται να αγοράσω το Last of Us Remastered δεύτερη φορά , μόνο και μόνο για να το update που θα έπρεπε να είναι free.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 06 Jun 2023 22:38 by Blood Prince.

More
07 Jun 2023 16:12 #271438 by Απόστολος Μητσακούλης
Για χειμώνα σκεφτομαί να πάρω την κονσόλα. Τώρα το καλοκαίρι έχω αρκετούς καινούριους τίτλους να παίξω.

More
08 Jun 2023 10:10 - 08 Jun 2023 10:16 #271449 by Blood Prince
Εγώ αν πήγαινα με βάση τους τίτλους , θα την αγόραζα το 2025 χαχα καθώς δύσκολα να σκάσω 50-80 € για videogame day one .

Anyways, εγώ μια δουλεύω , μια διαβάζω βιβλία , επιπλέον πρίν το πάσχα που σκεφτόμουν να την πάρω η τιμή ήταν στο θεό , για αυτό δεν την έχω αγοράσει ακόμα.

Τώρα που επανήλθα στα videogames και με κούρασαν τα βιβλία έχοντας διαβάσει όλη την σειρά το τραγούδι της φωτιάς και του πάγου του GGR Martin, θα την αγοράσω μάλλον τον Ιούλιο αν την πετύχω στα 500-600 € max μαζί με bundle.

Εγώ σκέφτομαι να ξεκινήσω με Sekiro μετά God of War 2018 στα 60 fps , Ragnarok , AC Valhalla και ούτω καθεξής.

Ουσιαστικά θα παίξω παιχνίδια που έχω ήδη σε καλύτερη ποιότητα και τα πρώτα next gen  που θα παίξω απευθείας είναι το God of War Ragnarok και το Demon's Souls Remake .

Έτσι σκέφτομαι τώρα τουλάχιστον.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 08 Jun 2023 10:16 by Blood Prince.

More
13 Jun 2023 03:17 #271546 by Απόστολος Μητσακούλης

Εγώ σκέφτομαι να ξεκινήσω με Sekiro μετά God of War 2018 στα 60 fps , Ragnarok , AC Valhalla και ούτω καθεξής.

Ουσιαστικά θα παίξω παιχνίδια που έχω ήδη σε καλύτερη ποιότητα και τα πρώτα next gen  που θα παίξω απευθείας είναι το God of War Ragnarok και το Demon's Souls Remake .

Εγώ αντιθέτος δν θα έδινα 500-600 ευρώ για να πάρω μια κονσόλα και να ξαναπαίξω ξανά παιχνίδια που τα έλιωσα σε άλλη πλατφόρμα. Το πρώτο που κοιτάω είναι τα exclusive της κοσόλας μιας και έχω pc. :) 

More
16 Jun 2023 18:12 #271642 by Blood Prince

Εγώ αντιθέτος δν θα έδινα 500-600 ευρώ για να πάρω μια κονσόλα και να ξαναπαίξω ξανά παιχνίδια που τα έλιωσα σε άλλη πλατφόρμα. Το πρώτο που κοιτάω είναι τα exclusive της κοσόλας μιας και έχω pc. :) 

Για αυτό λέω πως ίσως δεν αξίζει να αγοράσω next gen κονσόλα ακόμα.

Εμένα με ενδιαφέρει αρκετά το Elder Scrolls VI αλλά κυκλοφορεί 2026 το νωρίτερο που θα πλησιάζουμε στην νέα γενιά κονσολών.

Επιπλέον στο PS4 που έχω μπορώ να παίξω άνετα τα God of War Ragnarok και Elden Ring και αν θέλω και άλλα υπάρχουν τα Harry Potter, Forbidden West ένα κάρο παιχνίδια και αγοράζοντας μόνο καινούργιο χειριστήριο εξοικονομώ και λεφτά...τέσπα , θα δείξει .

Για την ώρα θα κάψω το Sekiro μόλις τελειώσω το βιβλίο που διαβάζω και βλέπω.

[IMG

Peter Baylish

More
17 Jun 2023 18:22 #271656 by Blood Prince
Θέλω να προσθέσω πως παιχνίδια σαν το Witcher 3 τα παίζω άνετα σε πολλές πλατφόρμες .

Θα ήθελα να δω αναβαθμίσεις και σε παιχνίδια της From Software αλλά μέχρις στιγμής έχουμε δει μόνο το Demons Souls Remake .

[IMG

Peter Baylish

More
20 Jun 2023 20:07 #271687 by Απόστολος Μητσακούλης

Για αυτό λέω πως ίσως δεν αξίζει να αγοράσω next gen κονσόλα ακόμα.

Εμένα με ενδιαφέρει αρκετά το Elder Scrolls VI αλλά κυκλοφορεί 2026 το νωρίτερο που θα πλησιάζουμε στην νέα γενιά κονσολών.

Επιπλέον στο PS4 που έχω μπορώ να παίξω άνετα τα God of War Ragnarok και Elden Ring και αν θέλω και άλλα υπάρχουν τα Harry Potter, Forbidden West ένα κάρο παιχνίδια και αγοράζοντας μόνο καινούργιο χειριστήριο εξοικονομώ και λεφτά...τέσπα , θα δείξει .

Για την ώρα θα κάψω το Sekiro μόλις τελειώσω το βιβλίο που διαβάζω και βλέπω.
Το Harry Potter αξίζει τελικά στο ps4. Δν έχω βρεί κάποιο πρόβλημα στην απόδοση του ps4, μια χαρά το έχουν κάνει και είναι παιχνιδάρα. Στό προτείνω να το πάρεις κάποια στιγμή.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
20 Jun 2023 20:51 - 20 Jun 2023 20:55 #271688 by Blood Prince
Δεν με ενθουσιάζει τελικά η προοπτική νέας γενιάς , εδώ κοιτάζω να αγοράσω dualshock 4 να έχω ένα γνήσιο χειριστήριο τώρα που υπάρχει ακόμα στην αγορά και επειδή το doubleshock μου κάνει drift κάποιες φορές και βλέπω .

Να πληρώσω 500 € και να κλαίω τα λεφτά μου , καλύτερα να μην βιαστώ .

'Αμα θέλω αγοράζω άνετα επειδή δουλεύω τόσο καιρό και έχω αποταμιεύσει ωστόσο όταν περάσουν οι πρώτες μέρες και την βαρεθώ , μπορεί να κλαίγομαι πάλι . Θα περιμένω λίγο καιρό ακόμα και μπορεί να αγοράσω και PC αντί για κονσόλα...ή να αγοράσω κονσόλα όταν χαλάσει το PS4 ή δω κάποιον τίτλο που να με ενθουσιάσει στο full .

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 20 Jun 2023 20:55 by Blood Prince.