Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 Pro: Γενική συζήτηση

More
20 Mar 2016 22:12 #178361 by Grigoris
Μην ψαρωνεις.

Και νεα εκδοση ps4.5 να βγει στην ουσια απ' οτι καταλαβαινω το μονο που θα αλλαζει με την υπαρχον κονσολα ps4 θα ειναι οτι θα μπορει να παιζει μερικα οχι ολα τα παιχνιδια σε 4k αρκει να εχεις και 4k τηλεοραση ετσι.

Απο τη στιγμη που δεν εχεις 4k τηλεοραση θα σου ειναι αχρηστο το νεο ps4.5.

Παντα στη περιπτωση που βγει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Mar 2016 16:59 - 21 Mar 2016 16:59 #178385 by Τάσος Νικολακόπουλος
Όντως έχει γίνει χαμός στο διαδίκτυο με τις φήμες πέρι νέου PS4. Προσωπικά πιστεύω πως αυτό θα γίνει, δηλαδή η Sony όντως θα κυκλοφορήσει ένα "PS4.5" που θα υποστηρίζει 4K gaming είτε τον επόμενο, είτε τον μεθεπόμενο χρόνο. Διαβάστε πως ξεκίνησαν οι φήμες στην σχετική είδηση .

Attachments:
Last edit: 21 Mar 2016 16:59 by Τάσος Νικολακόπουλος.

More
21 Mar 2016 18:44 #178387 by Κατερίνα Μαρίνου

fits79 wrote: Μην ψαρωνεις.

Και νεα εκδοση ps4.5 να βγει στην ουσια απ' οτι καταλαβαινω το μονο που θα αλλαζει με την υπαρχον κονσολα ps4 θα ειναι οτι θα μπορει να παιζει μερικα οχι ολα τα παιχνιδια σε 4k αρκει να εχεις και 4k τηλεοραση ετσι.

Απο τη στιγμη που δεν εχεις 4k τηλεοραση θα σου ειναι αχρηστο το νεο ps4.5.

Παντα στη περιπτωση που βγει.

Οτι θα βγαλει κατι καινουριο νομιζω σιγουρα θα το κανει αλλα αν ειναι να χρειαστει και αλλη τηλεοραση τοτε παει πισω η ολη υποθεση. Θελω ενα ps5 δυναμικοτητας ισης με το μεσο προς τα πανω pc του σημερα, δηλαδη μια καρτα γραφικων 960 GTX για να μπορει να παιζει ανετα ολες τις αναλυσεις που μπορει και ο pc. Το βλεπω σε 2-3 χρονια απο τωρα εκτος αν οι αλλαγες στην τεχνολογια πιεσουν την κατασταση και το επισπευσουν νωριτερα. Ολα εξαρτωνται και απ'τις κινησεις των αλλων εταιριων, συναγωνισμος γινεται για την πρωτη θεση στην αγορα. ;)

More
21 Mar 2016 21:50 #178396 by Myrmidon
Ας μην ξεχνάμε την επίτευξη της λιθογραφίας στα 16nm που σίγουρα πρέπει να περάσει και στις κονσόλες.

More
21 Mar 2016 21:55 #178397 by Κατερίνα Μαρίνου
Θελω ενα ps5 με 980ti GTX καρτα να παιζει τα παντα σε ολες τις αναλυσεις. Αρκει να μην κανουν την κονσολα μεγαλη, να διατηρησουν την κομψοτητα της εστω και με καποιες περικοπες. ;)

More
21 Mar 2016 23:51 #178403 by Georgios Manolis

Mystique wrote:

the_prophet1987 wrote: Φήμες είναι μη ξεχνιόμαστε.Αλλά αν ισχύει θα πέσει πολύ γέλιο για κάποιους και πολύ κλάμα για κάποιους άλλους.Εγώ θα είμαι απο αυτόυς που θα γελάνε! ;)

Οχι να γελας μαζι μας ομως, δεν φταιμε εμεις που η Sony κανει μπιπ ( :P ). Τωρα αν ειναι τετοια φημη χωρις καποια υποσταση καλυτερα να μην αναγραφετε καθολου στην πρωτη σελιδα και μας βαζει σε αγωνια για το μελλον της κονσολας μας. ;) Ξερεις τι ειναι να δινεις τα πολυτιμα χρηματα που μαζευεις καιρο να παρεις κατι και να σου λενε μετα οτι τωρα θα βγει κατι καλυτερο. Φτου κι απ'την αρχη δηλαδη και πρεπει να πουλησω αυτη για να παρω την καινουρια αν ποτε βγει. ;)

Χααχαχαχα έχω κι εγώ Ps4 αλλά είναι του αδερφού μου,αυτός το πλήρωσε,γι αυτό θα γελάω... :lol:

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
22 Mar 2016 11:42 #178427 by Myrmidon

the_prophet1987 wrote:

Mystique wrote:

the_prophet1987 wrote: Φήμες είναι μη ξεχνιόμαστε.Αλλά αν ισχύει θα πέσει πολύ γέλιο για κάποιους και πολύ κλάμα για κάποιους άλλους.Εγώ θα είμαι απο αυτόυς που θα γελάνε! ;)

Οχι να γελας μαζι μας ομως, δεν φταιμε εμεις που η Sony κανει μπιπ ( :P ). Τωρα αν ειναι τετοια φημη χωρις καποια υποσταση καλυτερα να μην αναγραφετε καθολου στην πρωτη σελιδα και μας βαζει σε αγωνια για το μελλον της κονσολας μας. ;) Ξερεις τι ειναι να δινεις τα πολυτιμα χρηματα που μαζευεις καιρο να παρεις κατι και να σου λενε μετα οτι τωρα θα βγει κατι καλυτερο. Φτου κι απ'την αρχη δηλαδη και πρεπει να πουλησω αυτη για να παρω την καινουρια αν ποτε βγει. ;)

Χααχαχαχα έχω κι εγώ Ps4 αλλά είναι του αδερφού μου,αυτός το πλήρωσε,γι αυτό θα γελάω... :lol:

Εμένα ο δικός μου, αν και δεινός συλλέκτης όλης της σειράς PS το 4 δε το αγόρασε. Κάτι τον χάλαγε λέει, αυτό με το 60Hz δεν ερχότανε. Και βγήκε αληθινός. Φυσικά το γύρισε στο PC gaming και αυτός. Απλά ωρίμασε σαν gamer. :lol:

More
22 Mar 2016 20:24 #178461 by Κατερίνα Μαρίνου
Χαχαχα, αυτο το ωριμασε μου αρεσε ιδιαιτερα. Δηλαδη μονο οι pc gamers ειναι ωριμοι πνευματικα?>> Οι υπολοιποι σε ποιο καμπο βοσκουν τα προβατα?. :lol: Τελικα πρεπει να τα εχεις και τα 2 για να εισαι οκ, αν σου λειπει το ενα καπου θα χανεις. ;)

More
23 Mar 2016 00:07 - 23 Mar 2016 00:08 #178490 by Grigoris
Μ΄αρεσει που εσεις το εχετε δεσει οτι θα κυκλοφορησει νεο ps4.5 μονο απο κατι φημες.

Μην ειστε τοσο σιγουροι και τελικα απογοητευτειτε αν τελικα δεν κυκλοφορησει τιποτα.

Αν και εγω σας λεω οτι καθι να κυκλοφορησει θα πρεπει να εχετε μια 4κ τηλεοραση για να δειτε τις διαφορες απο τη στιγμη που δεν εχετε δεν αλλαζει κατι.
Last edit: 23 Mar 2016 00:08 by Grigoris.

More
23 Mar 2016 10:10 #178507 by Myrmidon

fits79 wrote: Μ΄αρεσει που εσεις το εχετε δεσει οτι θα κυκλοφορησει νεο ps4.5 μονο απο κατι φημες.

Μην ειστε τοσο σιγουροι και τελικα απογοητευτειτε αν τελικα δεν κυκλοφορησει τιποτα.

Αν και εγω σας λεω οτι καθι να κυκλοφορησει θα πρεπει να εχετε μια 4κ τηλεοραση για να δειτε τις διαφορες απο τη στιγμη που δεν εχετε δεν αλλαζει κατι.

Είτε κυκλοφορήσει είτε όχι προσωπικά δεν μου καίγεται καρφί. Οι κονσολάδες χάνουν. Ένας PC gamer δεν χάνει ποτέ. Αλλάζει GPU και έφυγε πετάδιν που λέγαμε και στο στρατό..... :lol: Οι κονσολάδες απλά μαζεύουν τη σκόνη που μένει πίσω στα 30FPS που τους απομένουν ή σε χαμηλότερες αναλύσεις, όπως πχ Quantum brake, στα 720 upscaled 1080p δλδ κοροϊδία για να νομίζουν κάποιοι ότι το παιχνίδι παίζεται σε FullHD 60Hz :whistle:

Να παρακαλάτε οι κονσολάδες για το PS4.5 και βρίστε τους αν δεν το βγάλουν. Αν και νομίζω αντί αυτού θα συνεχίσετε να πληρώνετε τα ίδια παιχνίδια που βγαίνουν σε PC 30% παραπάνω για να παίζεται σε χαμηλότερη ποιότητα.

Αλήθεια ποιος βόσκει τελικά στον κάμπο τα πρόβατα και ποιος είναι τελικά πρόβατο;