fits79 wrote: Μ΄αρεσει που εσεις το εχετε δεσει οτι θα κυκλοφορησει νεο ps4.5 μονο απο κατι φημες.
Μην ειστε τοσο σιγουροι και τελικα απογοητευτειτε αν τελικα δεν κυκλοφορησει τιποτα.
Αν και εγω σας λεω οτι καθι να κυκλοφορησει θα πρεπει να εχετε μια 4κ τηλεοραση για να δειτε τις διαφορες απο τη στιγμη που δεν εχετε δεν αλλαζει κατι.
Είτε κυκλοφορήσει είτε όχι προσωπικά δεν μου καίγεται καρφί. Οι κονσολάδες χάνουν. Ένας PC gamer δεν χάνει ποτέ. Αλλάζει GPU και έφυγε πετάδιν που λέγαμε και στο στρατό.....
Οι κονσολάδες απλά μαζεύουν τη σκόνη που μένει πίσω στα 30FPS που τους απομένουν ή σε χαμηλότερες αναλύσεις, όπως πχ Quantum brake, στα 720 upscaled 1080p δλδ κοροϊδία για να νομίζουν κάποιοι ότι το παιχνίδι παίζεται σε FullHD 60Hz
Να παρακαλάτε οι κονσολάδες για το PS4.5 και βρίστε τους αν δεν το βγάλουν. Αν και νομίζω αντί αυτού θα συνεχίσετε να πληρώνετε τα ίδια παιχνίδια που βγαίνουν σε PC 30% παραπάνω για να παίζεται σε χαμηλότερη ποιότητα.
Αλήθεια ποιος βόσκει τελικά στον κάμπο τα πρόβατα και ποιος είναι τελικά πρόβατο;