Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 Pro: Γενική συζήτηση

More
21 Sep 2016 13:15 #187856 by Μάνος Γρυπάρης
Ο Andrew House, διευθύνων σύμβουλος της Sony, δήλωσε σε συνέντευξή του ότι δεν είναι στα πλάνα της εταιρείας του η δημιουργία upgradable κονσόλας.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Oct 2016 15:50 #188771 by Mapras10
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιοι τρώγεστε και κανετε συγκρίσεις μεταξυ PC και PS4 Pro. Eιναι δυο διαφορετικα πραγματα και ο καθενας μας εχει διαφορετικα γουστα, στυλ και ζωη. Ξερουμε τις δυνατοτητες ενος υπολογιστη αμα σκασεις ενα σωρο λεφτα και δεν μπορω να κοντραρω κατι που αγοραζω 400 ευρω με κατι που αγοραζω 1000+.

Εγω προσωπικα ειμαι IT στο επαγγελμα και ολοι μερα ειμαι με υπολογιστες, κανω τα παντα ολα σε αυτους εχτος απο gaming. Ουτε στα 20 δεν επαιζα σε PC θα παιξω στα 33 μου, εγω θελω να αραζω στον καναπε μου να εχω μια κοσνολα ομορφη διακριτικη κατω απο την τηλεωραση μου και να παιζω και εγω και αυριο τα παιδια μου. Με λιγα λογια το Ps4 Pro μαζι με την LG Oled 4Κ που εχω παρει θα με καλύψουν 100%.

Ο καθένας μας εχει διαφορετικες απαιτησεις.

More
19 Oct 2016 01:51 #188786 by Ioannis Chatzitournos
Συμφωνώ μαζί σου Κωνσταντίνε! Όντως είναι διαφορετικά πράγματα. Στο pc κάνεις παπάδες αν ρίξεις γερό χρήμα. Για να μην παρεξηγηθώ, διαθέτω και από τα 3 μηχανήματα (pc, ps4, και xbox),μάλιστα το pc είναι στημένο και flight simulator και όσοι ξέρουν, γνωρίζουν πόσο γερό μηχάνημα θες για να το υποστηρίξεις. Αλλά η κονσόλα έχει άλλη χάρη! Σου προσφέρει αραλίκι και άμα γουστάρεις κάνεις χαβαλέ και με την παρέα!

More
19 Oct 2016 12:21 #188792 by Mapras10
Ακριβώς έτσι όπως το λες είναι εντελώς διαφορετικά και φυσικά εξαρτάται από το τι προτιμάει ο καθένας, τι παιχνίδια θέλει πόσα διαθέτει κτλ.

Εγώ συχαίνομαι τα παιχνίδια του First-person shooter η οτιδήποτε που πρέπει να χρησιμοποιήσω πληκτρολόγια κτλ, ε πως να το κάνουμε δηλαδή ούτε enter δεν γουστάρω να πατάω , θέλω να κρατάω μοχλό όπως ήξερα πάντα να γεμίζει το χέρι μου, θέλω καναπέ και όχι καρέκλα, θέλω τηλεόραση 55' και όχι μόνιτορ. Βέβαια πλέων με την τεχνολογία μας και οι PC gamers παίζουν σε 55΄ με καναπέ άμα θέλουν και με wireless πληκτρολόγια κτλ αλλά δεν είμαι φοιτητής που να έχω το δωμάτιο μου και να κλειδώνομαι να παίζω εκεί. Δεν γίνεται να κάνεις το σαλόνι υπνοδωμάτιο άμα έχεις σχέση, οικογένεια κτλ επίσης μια καινούργια τηλεόραση μπορώ να αγοράσω (δεν είναι εφικτό για δυο OLED 4K, οπότε την βάζεις στο σαλόνι, βάζεις και την κονσόλα εκεί από κάτω και τέλος). Μιλάω πάντα για εμένα γιαυτό και είπα για τον καθένα ισχύουν άλλα. Κάποιοι έχουν οικογένεια και μπορούν να έχουν 2 υπέρ τηλεοράσεις, έχτρα δωμάτιο αποκλειστικά για gaming κτλ. 'Άλλοι PC Gamers εργένηδες κτλ.

Όλα καλά είναι, την Υγεία μας να έχουμε να τα χαιρόμαστε.

More
06 Nov 2016 23:31 #189206 by Μάνος Γρυπάρης
Παρουσίαση PS4 Pro

Δείτε την παρουσίαση της κονσόλας:

RAM: 8GB GDDR5 +1GB επιπλέον DRAM
CPU: Οκταπύρηνος AMD x86-64 με υψηλότερο χρονισμό έναντι του απλού PS4
Σκληρός δίσκος: 1TB
Κάρτα γραφικών: Στα 4.2 teraflops με υποστήριξη 4K και καλύτερα frames στα PlayStation VR games
Χειριστήριο: DualShock 4 Pro
Θύρες: Τροφοδοσίας, HDMI, Auxiliary, Optical, Ethernet και θύρα αλλαγής σκληρού δίσκου
USB θύρες: 3
Βάρος: 3,3 κιλά
Ισχύς: 165W
Θερμοκρασία λειτουργίας: 5 ºC–35ºC
Bluetooth: v4.0
Τιμή: Από 409 ευρώ

Σύντομα θα έχετε και gameplay videos από τα upscaled 4K games. Κατά πάσα πιθανότητα αύριο το μεσημέρι μετά τις 15:00. Απλά να γνωρίζετε ότι το Share των βίντεο είναι στα 1080p (στο PS4 είναι 720p) επομένως δεν θα βλέπετε τα βίντεο που ανεβάζουμε σε πλήρη ανάλυση.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
07 Nov 2016 03:20 - 07 Nov 2016 03:31 #189211 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Παντελή διαφωνω μαζί σου. Μπορεί το PS4 Pro (όπως καί το Scorpio) να διαφημιζονται ως κονσόλες για 4K περιεχόμενο όμως μονο αυτό δεν μπορούν να είναι. Είναι θέμα λογικής. Για να καταφέρει ένας υπολογιστής να παράγει 4Κ με 60 fps σταθερά θέλει i7 τελευταιας γενιάς και την Titan X του 2016. Μιλάμε για κόστη τριπλασια της κονσολας.

Το 4Κ όπως και το VR είναι τεχνολογίες που οι εταιρίες προσπαθουν επίμονα να μας πουλησουν μονο και μονο για ένα επιπλέον άρμεγμα. Εξάλλου το μεγαλυτερο μέρος της πίτας το καλύπτουν gamers με HDTV και όχι με 4K.

Απο την αλλη εγώ θεωρώ πως το PS 4 pro είναι μια κονσόλα που προσπαθει να καλύψει τα κενά της γρήγορης εξέλιξης της τεχνολογίας. Με το ps4 pro και το Scorpio θα μπορούν επιτέλους όλα τα παιχνίδια να τρέχουν natively σε 1080p με 60 frames.

Το τελευταιο διαστημα σκεφτόμουν τι να αγοράσω τουμπανο PC ή PS 4. Πλεον έχω καταλήξει πως θέλω κονσολα και δεν ξέρω αν θέλω το PS 4 ή το απλό. Αγορασα ένα απλό λάπτοπ για να κάνω τις δουλειές μου και για τις gaming αναγκες μου (που η αλήθεια είναι πως δεν είναι τόσο μεγάλες όσο ήταν καποτε) θα πάρω μια κονσόλα.

Θα περιμενω τον διαγωνισμό game of the year μήπως και είμαι τυχερος . Αν όχι θα αγορασω κάτι μετα απο αυτον.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.
Last edit: 07 Nov 2016 03:31 by Μπάμπης Χαραλάμπους.

More
17 Nov 2016 18:51 #189492 by Marios Ntallaris
Δειτε τις διαφορες που εχουν οι σκληροί δίσκοι PS4 και PS4 Pro (απλοί και SSD αντίστοιχα).

More
23 Nov 2016 18:15 #189657 by Γεώργιος Λούτος
Καλησπέρα! Έχω ένα PS4 PRO και θα ήθελα να ρωτήσω, αν τα στοιχεία που βλέπω στο Video Output Information, είναι αυτά που μπορεί να αποδώσει εκείνη τη στιγμή η 4Κ τηλεόρασή μου, αν παίξω ένα παιχνίδι που υποστηρίζει τα στοιχεία αυτά.
Ευχαριστώ!

More
23 Nov 2016 20:57 #189660 by Μάνος Γρυπάρης
Εφόσον εχεις 4K τηλεόραση τότε ναι δεν έχεις θέμα. Ότι βλέπεις αυτό παίζεις.
Μην παραξενευτείς αν δεν βλέπεις διαφορά σε όλα τα games. Έχουμε ανεβάσει τις σχετικές λίστες.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης, Γεώργιος Λούτος

More
23 Nov 2016 21:11 #189661 by Γεώργιος Λούτος
Αν σύνδεα το PS4 PRO με ένα καλώδιο HDMI 1.4, θα έβγαζε στο Video Output Information, 30 Hz αντί για 60 Hz;