Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4: Φωτογραφίες με κονσόλα, games και τα screenshots σας

More
13 Dec 2013 23:55 - 12 Feb 2016 13:28 #137060 by Μάνος Γρυπάρης
Σήμερα κυκλοφόρησε και επίσημα το PS4.

Αν αποκτήσατε την κονσόλα γράψτε τις εντυπώσεις για το πως πέρασε η πρώτη σας ημέρα με το PS4.

Βάλτε σε αυτό το topic τις photos σας με την κονσόλα και τα games που αγοράσατε, αλλά και screenshots με τα games που παίζετε

Have fun. :D

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 12 Feb 2016 13:28 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Dec 2013 23:59 #137061 by Παντελής Δασκαλέλος
Όπως και ο Μάνος περιμένω και εγώ να ακούσω πως είδατε την όλη φάση σήμερα. Προσωπικά πάντως δεν θυμάμαι να έχει γίνει τόσο μεγάλος χαμός σε launch κονσόλας στην Ελλάδα και αν το συγκρίνω και με τα περυσινά launch δηλαδή PS Vita και Wii U, πραγματικά ημέρα με τη νύχτα!

More
14 Dec 2013 00:28 #137066 by Giorgos Synetos
Με ενα καλο ψαξιμο αγορασα PS4 απο Γερμανο. Η κονσολα δεν ζεσταινεται πολυ οπως ακουγα ουτε κανει τρελο θορυβο. Απιστευτο το interface με τα νεα προφιλ. Το PS store λιγο με χαλασε γιατι εχει πολυ μεγαλα μενου και scrolling.

Ηδη σαπιζω στο Killzone Shadow fall. Και για μετα θα εχει Resogun η και αλλα f2p.

More
14 Dec 2013 00:41 #137069 by Αποστόλης Βαγγελής
Ευτυχώς το ειχα προπαραγγειλει απο το Πλαίσιο με 399. Απο 10 Οκτωβριου. Και την παρελαβα σημερα το μεσημερακι!! :D

Βρηκα και πηρα 2ο χειριστηριο και συνδρομη PS Plus. Games ειχε στο Πλαισιο AC4, Call of Duty, FIFA, Killzone, αλλα κονσολα ουτε για δειγμα μαγκες! Battlefield 4 επισης δεν βρηκα. Οσοι ειστε να το παρετε τωρα...απλα τρεχατε.

More
14 Dec 2013 00:42 #137070 by Γιώργος Λόλας
Καλό κάψιμο σε όλους παιδιά :)

Acquiescence και apovag πώς σας φαίνεται ως τώρα; Από games τι πήρατε και πώς σας φάνηκαν;

More
14 Dec 2013 01:17 #137078 by Βασίλης Καμακάρης
Καλό κάψιμο παιδιά όσο εσείς περιμένατε το ps4 εγώ πήγα για την απαλλαγή του στρατού και να παραδώσω assignment στο programming :P

More
14 Dec 2013 01:29 #137085 by Σπύρος
Παραγγελία από τον Αύγουστο με Κοτσώβολο, που εξηγήθηκε μεν και το έφερε αλλά συνεργάζεται με την χειρότερη κούριερ στην Ελλάδα την speedex οπότε βλέπω να το παίρνω από Δευτέρα. Τώρα κάπου θα κάθεται σε κάποια αποθήκη...

More
14 Dec 2013 02:21 #137089 by stormare
παρελαβα το πρωι.πολυ θετικες πρωτες εντυπωσεις,οπως περιμενα αλλωστε με τοσο "διαβασμα" που ριξαμε ενα μηνα τωρα.
εχετε υποψην οτι το download του (digital) NBA 2k14 ειναι τεραστιο (46gb) και μεχρι να κατεβουν μπορειτε να παιξετε μονο ενα quick match miami-spurs btw.

More
14 Dec 2013 02:30 #137091 by Alex Filos
Νομίζω ότι το PS4 δεν έχει αρκετά να προσφέρει αυτή τη στιγμή ώστε να αξίζει η αγορά του. Εντάξυ, είναι κάτι καινούριο και όλοι χαιρόμαστε με ένα καινούριο παιχνίδι, ειδικά τώρα στις γιορτές. Αν το δούμε όμως πιο λογικά και λιγότερο συναισθηματικά, υπάρχουν καλύτερες επιλογές.

Κατ' αρχήν αν κάποιος θέλει ότι πιο ισχυρό κυκλοφορεί στην αγορά, αυτό είναι σαφώς ένας καινούριος υπολογιστής.

Αν τον ενδιαφέρουν τα παιχνίδια, το PS3 έχει μια τεράστια βιβλιοθήκη και το βρίσκεις για λιγότερα από 200 ευρώ. Προσωπικά, παρότι έχω PS3 αρκετά χρόνια τώρα, υπάρχουν περισσότερα παιχνίδια που θέλω ακόμα να παίξω στο PS3, απ' ότι όλα όσα έχουν κυκλοφορήσει στο PS4 συνολικά.

Αν μιλάμε για νέα γενιά κονσολών και για exclusives, αυτή τη χρονική περίοδο (και εξαιρώντας τα handheld) τον θρόνο κατέχει άνετα το Wii U. Με τις τελευταίες κυκλοφορίες του Windwalker και του Mario και με το Bayonetta 2 στον ορίζοντα έχει άνετα το καλύτερο line up από τις κονσόλες νέας γενιάς.

Θα μου πείτε, το Wii U υπάρχει τόσο καιρό και μόνο τώρα άρχισε να έχει κάποια αξιόλογα παιχνίδια. Στον ίδιο χρόνο τα PS4 και Χ1 θα έχουν πολύ περισσότερα. Δε θα διαφωνήσω. Σε ένα με ενάμιση χρόνο πιστεύω η αγορά νέας κονσόλας θα αξίζει πολύ περισσότερο. Για την παρούσα χρονική στιγμή όμως, Wii U > PS4.

Γενικά πιστεύω ότι η αξία μιας κονσόλας αυξάνεται καθώς περνάν τα χρόνια και γύρω στον τρίτο χρόνο κυκλοφορίας ξεπερνά την στάθμη που ορίζει αν αξίζει να την πάρει κάποιος. Μέχρι τον τρίτο χρόνο καταρχήν θα έχουν βγει πολύ περισσότερα παιχνίδια. Επίσης ενδέχεται να έχουμε πτώση τιμής ή νέο μοντέλο της κονσόλας.

Όπως και να έχει, για κάποιον που δεν τον ενδιαφέρει απλά η έξαψη του καινούριου (που είναι απόλυτα κατανοητή, κι εγώ μπορεί να υπέπεφτα αν δεν είχα ήδη τεράστιο backlog και ελάχιστο χρόνο) νομίζω πρέπει να περιμένει τουλάχιστον ένα χρόνο από την αρχική κυκλοφορία μιας νέας κονσόλας.

More
14 Dec 2013 11:34 #137102 by Jester
Vitril βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την άποψή σου και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.
Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει σίγουρα η μαγεία του καινούριου συστήματος με τις νέες δυνατότητες από τη μία και η "κούραση" από τη μεγάλη σε χρονική διάρκεια γενιά κονσολών που μας άφησε. Οι δύο αυτοί παράγοντες είναι αρκετοί για να "σπρώξουν" στο μυαλό οποιουδήποτε την ανάγκη (σχεδόν, εντάξει είπα να γίνω λίγο δραματικός) για αγορά μιας καινούριας κονσόλας την ημέρα κυκλοφορίας της. Ομολογώ ότι κι εγώ ήμουν έτοιμος να προπαραγγείλω.
Ωστόσο, θεωρώ ότι τα διαθέσιμα αυτή τη στιγμή παιχνίδια, αν και περισσότερα από αντίστοιχα launch κονσολών του παρελθόντως, δεν είναι όσο "next gen" θα ήθελα. Π.χ. το Killzone Shadowfall. Εξαιρετικό σαν tech demo, δείχνει τις δυνατότητες του PS4 αλλά...χλιαρό gameplay. Shooter της σειράς (μη βαράτε, τη γνώμη μου λέω). Το Battlefield 4, εξαιρετικό με 64 παίκτες, αλλά...τρέχει μια χαρά και στο 500ων ευρώ αγορασμένο πέρισυ pc στο σπίτι μου.
Γενικά για να μην σας critάρω άλλο με αυτόν τον wall of text. Κι εγώ θα το έπαιρνα ευχαρίστως αν είχα περισσότερο ίσως χρόνο για gaming (και λιγότερα χρόνια που θα το επέτρεπαν αυτό). Αλλά, νομίζω ότι χρειάζονται περισσότερα από polished γραφικά...θέλω να δω νέες ιδέες από τις εταιρείες και έξυπνους τρόπους διαχείρισης του υλικού τους. Και θα τα δούμε, απλά όχι ακόμα...για εμένα το turning point της γενιάς αυτής ακούει στο όνομα Destiny κι αυτό περιμένω.

Τempora mutantur et nos mutamur in illis