Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4: Φωτογραφίες με κονσόλα, games και τα screenshots σας

More
14 Dec 2013 13:24 #137110 by Dimitris Aidis
Καλησπέρα παιδιά το πακετάκι το μεγάλο στα 509 euro το τσίμπησα :) χθες και όλα είναι απλά τέλεια...!!!
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Dec 2013 20:11 #137185 by Σπύρος
Το πήρα, το άνοιξα. Ωραίο, ωραίο και το συναίσθημα του να ανοίγεις κάτι καινούργιο τα Χριστούγεννα αλλά νταξ όπως ήταν όταν είχα ανοίξει το PS1 ούτε καν. Μου κακοφάνηκε που δεν είχε μέσα ούτε ένα demo έτσι να δεις τι πήρες. Τελικά το άφησα στην άκρη και έκατσα στο pc. Αύριο θα του περάσω μια 15αρα ps plus να δω μπας και παίξω το contrast τουλάχιστον.
Από κατασκευή, το χειριστήριο είναι πολύ ικανοποιητικό. Το hands free μου θύμισε ένα που είχα πάρει πρόχειρα από έναν πλανόδιο σε ένα σταθμό τραίνου, ποιότητα στο πάτωμα. Η κονσόλα όμορφη αν και μάζεψε σκόνη σε δευτερόλεπτα λόγω του μαύρου γκλος.

Ντοκουμέντο για τις επόμενες γενιές:
Attachments:

More
15 Dec 2013 22:29 #137191 by Μήτσος Σταύρου
Το ps4 πιστεύω θα το αγοράσω σε 1-2 χρόνια γιατί ακόμα το 3 με υπερκαλύπτει .

More
25 Dec 2013 14:12 #137982 by Χριστιάνα Θάνου
Καλησπέρα κι από μένα. Πήρα το PS4 στα χέρια μου επιτέλους, πολύ όμορφο σχεδιαστικά παρά τα όσα ακούγονται και το user interface έχει τον καλύτερο σχεδιασμό που έχω δει. Παραθέτω photos ενώ σύντομα θα βγάλω και photo με την κονσόλα.

Have fun όσοι είστε τυχεροί! Η δεύτερη παρτίδα απ' ότι ρώτησα τα καταστήματα θα έρθει τον Φεβρουάριο.
Attachments:

More
More
03 Jan 2014 17:18 #138492 by Stathis Thomopoulos
Χριστιάνα κούκλα όπως πάντα και δεν χρειάζεσαι καν βάψιμο.
Περιμένουμε περισσότερα gameplay videos εννοείται!

More
04 Jan 2014 17:55 #138538 by Βασίλης Κιρκιλής
Οι Επιδόσεις που προσφέρει το ps4 είναι πολύ υψηλότερες σε σχέση με το ps3.Έχει επεξεργαστή που διαθέτει 8 πυρήνες και 8GB μνήμης είναι τύπου GDDR5(αξίας 190ευρό) δηλαδή ότι ταχύτερο υπάρχει στην αγορά.Το περιβάλλον χρήσης ονομάζεται Playstation Dynamic Menu .Ο χρήστης μπορεί να έχει πλέον 2000 φίλους κάτι το οποίο ήθελα και δεν είχε το ps3.Να ξέρετε πώς η συνδρομή στο Playstation Plus είναι απαραίτητη για να κατεβάζεται διάφορα games πιο φτηνά και φυσικά να μπορείτε να παίζεται διαδικτυακά,με εξαίρεση τα free-to-play παιχνίδια.

More
12 Jan 2014 05:31 #139031 by Γιώργος Λόλας
Κρίνοντας από τις πωλήσεις, τα πήγε περίφημα και χαίρομαι για αυτό γιατί το ίδιο καλά τα πήγε και το Xbox One. Θα έχουμε πολύ δυνατή κόντρα σε αυτήν την γενιά.

Προσωπικά πάντως δεν βλέπω να υπάρχει ακόμα το system seller game για την κονσόλα της Sony. Ευελπιστώ μέσα στους επόμενους έξι μήνες να αποκτήσει σημαντικούς τίτλους που θα αξίζουν ώστε να αγοράσει κανείς την κονσόλα.

Όσοι τυχεροί την αγόρασαν, σας εύχομαι καλό λιώσιμο και περιμένω να δω βιντεάκια αν ανεβάσετε ή και φωτογραφίες :)

More
13 Jan 2014 19:38 #139117 by Γιώργος Κακακιός
Προσωπικά ήμουν από τους τυχερούς που το απέκτησαν στις 13 Δεκεμβρίου. Το είχα προπαραγγείλει μερικούς μήνες νωρίτερα. Είναι σίγουρα πολύ καλή κονσόλα, αλλά για την ώρα έχει ελάχιστα games. Νομίζω πάντως ότι από τον Φεβρουάριο θα δούμε περισσότερα πράγματα. Από τα παιχνίδια που έπαιξα τις καλύτερες εντυπώσεις μου άφησε το NBA 2K14 και τις χειρότερες το Assassin's Creed IV επειδή δεν είχε κάτι παραπάνω από την PS3 έκδοση.

More