Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PSN: Δείξτε μας το προφίλ και τα trophies σας

More
25 Oct 2021 12:05 - 25 Oct 2021 12:06 #256704 by Blood Prince

Η κούκλα του σατανά στα 666 platinum.

Σωραίος, μου θυμίζει τον βαθμό 6,96 που πήρα το Μεταπτυχιακό.   (edit 6,97 τέσπα)

Κρίμα που δεν έχω 13 πλατίνες αντί για 14 να είμαι στο κλίμα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 25 Oct 2021 12:06 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Dec 2021 22:36 - 02 Dec 2021 22:38 #257635 by Sotiris Greece
Το λιώσιμο συνεχίζεται και έχω ακόμη ατελείωτο πράμα και εύκολα και δύσκολα και hardcore games! 
Last edit: 02 Dec 2021 22:38 by Sotiris Greece.

More
06 Jan 2022 22:57 #259814 by Sotiris Greece

More
07 Jan 2022 00:27 - 07 Jan 2022 00:32 #259817 by Blood Prince
Κάποιοι λένε πως τα Assassin's Creed είναι βαρετά λόγω του ότι βαριούνται να καθαρίσουν όλο τον χάρτη για να βρούν τα collectibles.

Για μένα είναι απόλαυση και πώρωση.

'Εχω πλατίνα στα Origins και Odyssey όπου καθάρισα τους τεράστιους χάρτες, φυσικά και στο AC2.

Στο τρέχον διάστημα καθαρίζω το Brotherhood.

Αυτό που θέλω να πω, είναι πως αυτό που με ενδιαφέρει είναι να δω τα πάντα όλα που έχει να προσφέρει το παιχνίδι.Συνεπώς δεν χρειάζεται 100 % αλλά 75 % Sync.

Το πως θα χάσω την πλατίνα για ένα trophy δεν πειράζει καθώς το level μου αυξάνεται από τους πόντους που παίρνω από όλα τα άλλα trophies.

Μπορεί να μην είμαι ψηλά στην κατάταξη αλλά από τα παιχνίδια που έχω παίξει, έχω πάνω από 70 % completion.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 07 Jan 2022 00:32 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
07 Jan 2022 14:16 #259862 by Απόστολος Μητσακούλης
Ετσι πρεπει να ειναι τα open worlds. Ατελειωτο ψαξιμο. Τωρα για trophies εξαρτατε και απ την ορεξη και τον χρονο του καθενος.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
03 Sep 2022 01:08 #266413 by Nikos Georgopoulos
Οι Ευρωπαίοι παίκτες αποκτούν περισσότερα Platinum trophies από τους Αμερικάνους

Σύμφωνα με αποκάλυψη της Sony.

Σύμφωνα με αποκάλυψη της Sony, οι Ευρωπαίοι παίκτες αποκτούν περισσότερα Platinum trophies από τους Αμερικάνους.

Οι Ιάπωνες έχουν επίσης χαμηλά ποσοστά platinum trophies, αλλά όσα αποκτούν είναι από αρκετά απαιτητικά games. Η αποκάλυψη έγινε στο CEDEC 2022, από τον πρόεδρο του Tokyo Global Developer Technology Department της Sony, Kenjo Akiyama και αφορά τα PS5 και PS4. Οι παίκτες στην Ασία, εκτός της Ιαπωνίας έχουν επίσης υψηλά ποσοστά απόκτησης Platinum trophies, όμως οι Ευρωπαίοι έχουν συνολικά τα περισσότερα.

Η μελέτη του Akiyama αποκάλυψε επίσης ότι οι Ιάπωνες έχουν γενικώς περισσότερα trophies σε οποιοδήποτε game. Αυτό σημαίνει ότι παρόλο που δεν ολοκληρώνουν trophy lists, παίζουν γενικώς περισσότερα games στις πλατφόρμες PlayStation. Τέλος συγκεντρώθηκαν και πληροφορίες για τις προτιμήσεις της κάθε χώρας. Συγκερκριμένα τα free-to-play games είναι πιο δημοφιλη στην Ιαπωνία, ενώ τα Multiplayer στη Δύση. Στην Ιαπωνία οι παίκτες αγοράζουν τα περισσότερα retail games ενώ στις ΗΠΑ τα λιγότερα. Σε όλες τις χώρες πωλούνται συνολικά περισσότερα digital games από τα retail.

More
04 Sep 2022 00:33 #266452 by Sotiris Greece
Έχει μαζευτεί πολύ πράμα.

More
13 Jan 2023 10:08 #269121 by Nikos Georgopoulos
Developer του Mirror’s Edge πιστεύει ότι τα achievements κάνουν κακό στο gaming

Θεωρεί ότι σπαταλούν πόρους που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν καλύτερα στην ανάπτυξη games.

O δημιουργός των achievement του Mirror’s Edge, Fredrik Thylander δήλωσε στο Twitter ότι θεωρεί ότι τα achievements και τα trophies κάνουν κακό στο gaming, παρά το γεγονός ότι έχει δημιουργήσει για αρκετά games.

Συγκεκριμένα δήλωσε: "Μη δημοφιλής γνώμη: Τα achievements/trophies κάνουν κακό στο games. Περιορίζουν τα games, τα διακόπτουν και αποσπούν την προσοχή και τρώνε πόρους που θα μπορούσαν να κάνουν το κάθε παιχνίδι καλύτερο. Τα games πρέπει να έχουν τους μηχανισμούς ανταμοιβών που τους ταιριάζουν περισσότερο και ο τρόπος που τα επιβάλουν οι platform holders τα κάνουν χειρότερα."

Unpopular opinion : achievements/trophies have been bad for gaming. It narrows games down, it disrupts and diverts attention, and it eats resources that could have made the game better.

— Fredrik Thylander (@Thylander) January 7, 2023

Αρκετοί fans συμφώνησαν και διαφώνησαν στα σχόλια με το πιο εμφανές επιχείρημα ότι τα trophies που έφτιαξε ο ίδιος για το Mirror’s Edge, ωθούσαν του παίκτες στα να μάθουν τέλεια τα συστήματά του, μεγαλώνοντας έτσι την συνολική εμπειρία.

More
01 May 2023 00:11 #270929 by Sotiris Greece
Τα trophies έφθασαν στο τέρμα 999 (level cap) στους official servers της Sony όπως και να ΄χει το gaming δεν τελειώνει ποτέ!

More
02 Nov 2023 01:00 #273422 by Sotiris Greece