Προσωπικά πιστεύω πως πέρα από τον αριθμό των trophies, το level και την κατάταξη του κάθε gamer, το completion δείχνει πραγματικά το τι έχει καταφέρει γιατί δείχνει αναλογικά με τα παιχνίδια που έχει.
Για παράδειγμα εγώ μπορεί να έχω 10 παιχνίδια και 10 πλατίνες αλλά ο άλλος να έχει 300 παιχνίδια και 50 πλατίνες και να φαίνεται πιο ψηλά αλλά στην ουσία πιο πετυχημένος είναι αυτός που έχει κάνει το 10/10.
Εγώ έχω γύρω στο 60 % completion αυτή την στιγμή.
Update Ενα άλλο χαρακτηριστικό είναι το πόσο σπάνια είναι η πλατίνα.Κάποιοι μπορεί να παίζουν παιχνίδια σαν το Game of Thrones της TellTale και να κατακτούν τις πλατίνες εύκολα.
Εμένα η πιο σπάνια πλατίνα είναι του Resi Evil 7 με ποσοστό 11,41 % . Αξιοσημείωτα είναι και τα Bloodborne, Dark Souls 3 αλλά έχουν πλατίνα πιο πολλοί.Στο AC Odyssey S rank έχει μόνο το 8.87 % !
Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish