Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Crysis

More
30 Dec 2007 02:35 #39517 by Αντώνης Παπαθανασίου
oh god, not another cod4 vs crysis flame war :roll:

Ήδη "ψήνονται" και τα πρώτα mods από τα οποία ξεχωρίζω το Jurassic Park mod , το Lost World Returns (ήταν προγραμματισμένο αρχικά να βγεί στην Source engine) και το 28 Months Later

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Dec 2007 16:41 #39532 by Alex
Replied by Alex on topic Crysis
Καλή φάση...Ειδικά το 28 months later (το 28 days που πήγε;!)...Αν πάρω κανένα καινούριο μηχάνημα θα τα παίξω...Γύρω στον Απρίλη δηλαδή.

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
01 Jan 2008 15:29 #39591 by Μάνος Αλιμπέρτης
Εμένα το μηχάνημα μου ειναι λίγο πιο πάνω απο τις minimum απαιτήσεις(το laptop ειναι επίσης λίγο πιο πάνω απο το desktop αλλα χάνει τραγικά σε δίσκο,5400 rpm).Οπότε λογικά θα παίζει αλλα όχι σε full specs και πραγματικά τέτοια παιχνίδια ειναι για να τα απολαμβάνεις με όλες τους τις δυνατότητες.Αν βρω πρώτα απ όλα χρόνο ίσως το δοκιμάσω μετά την εξεταστική(αν γίνει κανα θαύμα  :mrgreen:  :mrgreen: και χαλαρώσω απο πίεση χρόνου) διαφορετικά όταν πάρω καινούργιο μηχάνημα θα το τιμήσω...

Και είναι,λογικο βέβαια, πάνω απο την στανταρ τιμή των games..45€ ειναι η χαμηλότερη τιμή που μου βγάζει το Bestprice.gr ...Aκόμη και το amazon.co.uk το έχει 25 λίρες οπότε αν βάλεις τα μεταφορικά κάπου στα 45€...
Το amazon.com το έχει και αυτο στα 50 δολλάρια...

Everything that has a beginning has an end...

More
08 Mar 2008 01:57 #41162 by Petros
Replied by Petros on topic Crysis
Πείρα νέο PC (Intel Core 2 duo Ε4600 2.40ghz , Geforce 9600gt 512mb, 2GB of Ram)και ολα τα νέα παιχνίδια μου παίζουν όλα High και αναλύσει 1280x1200 !! τέλος πάντων το Crysis τα σπάει και δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο περισσότερος κόσμος ^ ^ το Crysis το παίζω με High στα 1280x1200 Γαμάτο έτσι ^ ^ το έβαλα και στην Hi-def TV το PC και στην αναλύσει 1900++ κατι στα High φυσικά και δεν κόλλαγε καθόλου ^ ^ Γαμάτο έτσι? δεν μου έπεζε Very High μάλλον επειδή δεν έχω Vista αλλά ποίος νοιάζεται ?

Ψωνίστηκα έτσι? εμ με τέτοια γραφικά τέτοια παθαίνει κάποιος!

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
09 Mar 2008 09:37 #41176 by a Guest
Replied by a Guest on topic Crysis

> *ανάλυση*

To έπαιξα σε Vista, Very High me e6750, 8800GTX και 4GB RAM 800MHz, χωρίς το παραμικρό κόλλημα ή αλλοίωση, σταθερό 42άρι στα fps αν θυμάμαι καλά.

Άξιζε τα 48 του ευρώ ως το τέλος!

More
09 Mar 2008 13:25 #41180 by Petros
Replied by Petros on topic Crysis
άγω μάλλον θέλω Vista για να το Παίξω Very high ^ ^ Γιατί δεν εξηγείτε αλλιώς

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
12 Mar 2008 15:20 #41256 by Μπάμπης Χαραλάμπους
www.wiggler.gr/2008/03/08/crazy_ ... in_crysis/

Για δειτε

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
12 Mar 2008 20:22 #41271 by max payne
Replied by max payne on topic Crysis

IloveCONSOLES\ wrote: www.wiggler.gr/2008/03/08/crazy_physics_videos_in_crysis/

Για δειτε

γαμάτα vids
και δεν lagarei κίολας.
PC-Τέρας

Υπάρχει τιποτα σε φάση garrys mod?

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
12 Mar 2008 21:10 #41275 by a Guest
Replied by a Guest on topic Crysis
Δεν κρασάρει το game με τόσες εκρήξεις βαρελιών!

More
13 Mar 2008 15:14 #41290 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Βασικα οχι μονο laggarei αλλα λει οτι αν κοιταξει την εκρηξη για 2 sec το PC του θα Crashαρει

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.