Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Crysis

More
05 Oct 2007 03:31 #37374 by Αντώνης Παπαθανασίου

Manos\ wrote: Επιβεβαιώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας : 16 Νοεμβρίου
Κλικ εδώ

Το βαρύ πυροβολικό των φετινών FPS αναμένεται να είναι κλάσεις ανώτερο από το Far Cry.

Το demo δυστυχώς αναβλήθηκε για τις 26 του μήνα :(

Μόνο κλάσεις ανώτερο; Δεκαετίες μπροστά θα έλεγα.

Λοιπόν σαν beta tester δεν μπορώ να δώσω όσες ακριβώς πληροφορίες θέλω, απλά θα σας πω τα εξής:

Το παιχνίδι σε μηχάνημα με E6600, 2gb ram@800mhz και 8800gtx τρέχει νεράκι (όλα high στα 1024x760, με πολύ μικρό drop στο framerate στα 1280x1024), με εξαίρεση κάποια ψιλοκολλήματα σε απότομες κινήσεις.

Αν λοιπόν σκεφτούμε πως πρόκεται ακόμα να φάει γερό optimization, και πως πίσω από την beta τρέχει ταυτόχρονα debugger, αναμένεται ακόμα και μια 8600, για να μην πω και 8300 να το τρέχει άνετα με full detail.

Τα γραφικά είναι απλά α-πί-στε-υτα! Οι πυρηνικές είναι απλά ό,τι ομορφότερο έχω δει σε παιχνίδι. Και αναμένεται να τις βελτιώσουνε και άλλο!

Όλα τα λευτά να πλακώνεις στις μπουνιές τα καβουράκια, τα βατραχάκια και τις κότες του νησιού (puckaaak?).

Περισσότερα μετά το πέρας της εξεταστικής όπου ελπίζω να ασχοληθώ κάποιες ώρες παραπάνω. Μέσα στο σ/κ αναμείνατε για τα πρώτα screenshots :twisted:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Nov 2007 18:10 #38571 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic Crysis
Το demo είναι εδώ!

Ας κάνουμε καταρχήν ένα γκάλοπ να δούμε σε ποιον τρέχει και σε ποιον όχι

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
05 Nov 2007 19:48 #38579 by Esperos
Replied by Esperos on topic Crysis
Καλά τρέχει με ελαφρά κολήματα!
Ανάληση 1680χ1050 με Quad6600 με oc στα 3gh -2GB ram(1066) -8800Gtx

More
05 Nov 2007 21:46 #38584 by Alex
Replied by Alex on topic Crysis
Ρε δε μας γαμ..τε λέω εγώ...Αν πρέπει για να παίξω να σκάσω 600€ αστο...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
06 Nov 2007 03:14 #38598 by Κωνσταντής Νικολάου

mordred\ wrote: Ρε δε μας γαμ..τε λέω εγώ...Αν πρέπει για να παίξω να σκάσω 600€ αστο...

Ps3 FTW hahaha :D

Greeks do not fight like heroes... heroes fight like Greeks (Winston Churchill, 1941)

More
06 Nov 2007 08:31 #38599 by Μάνος Γρυπάρης

mordred\ wrote: Ρε δε μας γαμ..τε λέω εγώ...Αν πρέπει για να παίξω να σκάσω 600€ αστο...

μήπως εννοείς gamatos? :mrgreen:
Και που να δείτε το Unreal Tournament 3 παιδιά.

Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε, αλλά χωρίς διπύρηνο επεξεργαστή, τα παιχνίδια του τελευταίου τριμήνου δεν τρέχουν ούτε με σφαίρες

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
06 Nov 2007 09:30 #38601 by Alex
Replied by Alex on topic Crysis
Μα δεν είναι αυτό...Γιατί αν πάρω PS3 (((που είναι και φτηνό(!!!))...σιγά μη σκάσω τόσα λεφτά μόνο για παιχνίδια) σε δύο χρόνια που θα βγει το PS4 σκάστα πάλι (άσε που είναι τόσο καραγκιόζηδες που μπορεί να έχει framedrop και στο PS3!)...Δεν συμφωνό Μάνο σε αυτό που λες. AMD 3200+ έχω και Moh Airborne,HL2episode2,Company of Heroew opposing fronts,World in Conflict παίζουν απρόσκοπτα.Δεν πιάνω 150fps αλλά δεν με νοιάζει.Εγώ πιστεύω το Unreal3 θα είναι αρκετά ελαφρύ (γιατί μας έχουν συνηθήσει) και γιατί πολλά τελευταία παιχνίδια που στηρίζονται στην Unreal engine δεν είναι τόσο βαριά.Αλλά αυτό που μου τη σπάει είναι οτι σου λέει οτι και με 8800gtx κολλάει...Δηλαδή τί θέλουν να βάλουμε για να παίζει το ριμάδι;...Και ως συνήθως (όπως και το Far Cry που το θεωρώ απαράδεκτο...ούτε τα φανταχτερά καρτουνίστικα γραφικά του μου αρεσαν...) το παιχνίδι θα είναι πολύ κοκό για το τίποτα.

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
02 Dec 2007 17:47 #39100 by Μάνος Γρυπάρης
Ανέβηκε το review

Το παιχνίδι πραγματικά δεν παίζεται. Και τρέχει ακόμα και σε παλαιότερα PC, αρκεί να έχουν 1GB Ram (πιστεύω το 1GB Ram είναι μία κίνηση με την οποία όσοι είχαν προνοήσει έγκαιρα βγήκαν κατά πολύ κερδισμένοι)

Αν τρέχει και με 512MB Ram (DDR 1) τότε γράψτε το σε αυτό το topic για να το διορθώσουμε στο review. Το παιχνίδι δυστυχώς "γονατίζει" τα περισσότερα PCs στο θέμα του frame rate αλλά αξίζει κάθε έπαινο.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
02 Dec 2007 21:28 #39103 by Μάνος Αλιμπέρτης
Aπο σχόλια που άκουσα απο φίλους μου πραγματικά φαίνεται καταπληκτικο.

Δεν νομίζω να παίζει με μόλις 512Μbyte Ram αφου και σε έναν φίλο μου έφτανε το 1,7 gbyte οπότε απλα με 1 gbyte και page file παλεύεται.Μακάρι να βρω χρόνο(που δεν το βλέπω βέβαια) να το τιμήσω λιγάκι.

Κανεις άλλος που να το έχει αγοράσει το παιχνίδι να μας πει εντυπώσεις κυρίως απο τις απαιτήσεις του σε hardware;

Everything that has a beginning has an end...

More
27 Dec 2007 16:21 #39436 by Kostas
Replied by Kostas on topic Crysis
Paidia to apisteuto game pou legetai Crysis to exw paiksei se net-cafe kai emena me anoikto to swsta gia para poli wra.Makari na eixa to katalilo mixanima na to paikso.EINAI APISTEUTO!!!!!